Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“To naj v meste”

Bistro Dobrý Deň
Na pozícii č. 1 spomedzi 18 Reštaurácie v Kežmarku
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 30 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 22. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Príjemné prostredie, prívetivá obsluha a fantastické jedlo (dnešné menu: vývar s pečeňovými knedlíčkami, hovädzie líčka so zelerovozemiakovou kašou, pudingový koláčik). Na záver kávička, ktorá vyčarí úsmev a hneď sa ide lepšie ďalej. Len a len odporúčam, vďaka dnešku si získali stáleho zákazníka.

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi duniatko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (96)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

263096 recenzií

Zrecenzované: 7. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Túto reštauráciu som si vybral na základe hodnotenia TripAdvisor a vôbec neľutujem. Kvalita jedla, veľmi milá a rýchla obsluha sa tu snúbia v jednom. Zároveň veľmi príjemná cena. Ďakujem. A určite ak budem v Kežmarku tak sa pôjdem najesť sem.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Mayor_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Zaujimavy vyber jedal, jedlo bolo vynikajuce, personal prijemny. Podnik je na namesti, celkovo pekne miesto. Dakujeme

Dátum návštevy: február 2018
2  Poďakujte používateľovi lacor2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. februára 2018

Super lokalita, priamo v centre. Club sendvič = "nebíčko v papuľke". Veľká pochvala kuchárovi. (len tak ďalej)
ps: v letných dňoch si nenechám ujsť letnú terasu, už teraz sa teším na návštevu

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
3  Poďakujte používateľovi kkshaggy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne posedenie v centre Kezmarku. Skvele specialitky každodenne rôznorodé menu. Velmi mi tam chuti jest. Obsluha tiez na úrovni odporúčam

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi FilipT405.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bistro Dobrý Deň, si pozreli aj

Kežmarok, Prešovský kraj
Kežmarok, Prešovský kraj
 
Kežmarok, Prešovský kraj
Poprad, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Bistro Dobrý Deň? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu