Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nádherná pláž

Najkrajšia pláž akú sme zatiaľ videli, krásny biely piesok, voda teplučká, lehátka pohodlné, veľa... viac informácií

Recenzované: 9. novembra 2019
livkaa
,
Michalovce, Slovensko
Rodinna dovolenka

Nadherna plaz. Krasny piesok. Uzasne teply ocean. Piesok v oceane a super snorchlovanie. Nebolo... viac informácií

Recenzované: 29. septembra 2019
Lissko11
,
Trenčín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (20 871)
  
Recenzie (20 871)
Filtrovať recenzie
20 871 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
15 503
4 069
933
207
159
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
15 503
4 069
933
207
159
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81320 871 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018

pláže a more sú naozaj krásne,čisté ,teplé more, s tými najkrajšímí farbami aké som kedy videla,pláže s jemným pieskom

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi AlenaM483.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2017

prekvapivá farba mora, ktorá sa mení v závislosti od vetra, nemohla som sa vynadívať na tú krásu. zvláštny pokoj, ktorý človek precíti na pláži. čistota pláží, nepreplnené ľuďmi, proste úžasná atmosféra, ktorú vytvára sama príroda. Určite prídem na budúci rok znova. A môže kto chce hovoriť, že Varadero nie je Kuba. Aj Varadero je Kuba, dokonca jedna z jej najkraších častí.

Dátum zážitku: január 2017
2  Poďakujte používateľovi Alena R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júna 2017

Plaz na Varadere je podla mna jedna z najkajsich plazi na svete.Ocean je priezracne cisty a hra niekolkymi farbami.Od tmavomodrej cez bleducko modru,tyrkysovu prechadza do zelenej a nakoniec na breh sa zenie biela vlnka.Je uzasne plavat a pozorovat teplucku vodu tohto oceanu.Z radostou sa sem budem chciet vratit aj na buduci rok uz po 7 krat

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi cestovatel69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. januára 2017

Krásny Atlantický oceán a hlavne cistučký, krásna pláž,nepoškodené lehátka, v baroch a jedálni výborná obsluha
problémové a zastaralé izby

Dátum zážitku: január 2017
Poďakujte používateľovi Vlado1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Plaz pri hoteli Melia Varadero je jedna z najlepsich, ake som navstivil, jemnost a cistota piesku a plaze je na najvyssej urovni, plaz je prikladne udrziavana, vyplavene rastliny sme vobec nezaznamenali ani po vlnobiti, personal skoro rano plaz vycistil a strojom vyrovnal, cista a priezracna voda tyrkisovej farby nas kazde rano ocarila, vstup do mora pozvolny bez koralov.

Dátum zážitku: december 2015
Poďakujte používateľovi Tibor722.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie