Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (7 298)
Filtrovať recenzie
7 298 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 344
2 380
926
365
283
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 344
2 380
926
365
283
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
167 298 recenzií
Recenzované: 7. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel vseobecne kvalitnej hotelovej siete, vynika architekturou tvaru morskej hviezdice, s vyborne riesenou loby s mnozstvom zelene a skutocne prijemnou atmosferou. Lezi na okraji nadhernej plaze no konci ktorej je dalsi hotel rovnakej siete, takze nie ste ruseny velkym mnozstvom navstevnikov. Prilahly bazenovy komplex je pestry a rozlahly a utopeny v zeleni.
Zvlastnu zmienku si zasluzi servis all inclusive v hlavnej restauracii, ktory je svojim rozsahom, kvalitou a pestrostou stravy vynimocny. Cistota vseobecne prikladna, personal mily a privetivy. Vzhladom na kvalitu hotela a sluzieb by som ale predpokladal vacsie izby a pri vybere izby treba venovat pozornost orientacii izby, nam sa usla s nevabnym vyhladom, ani more, ani zahrada...
Nasa skusenost s hotelom bola ale vseobecne vyborna.

Dátum pobytu: december 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
4  Poďakujte používateľovi Tibor722.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RMValle, Director General v zariadení Meliá Varadero.Zodpovedané: 8. novembra 2016
Prekladač Google

Hi Tibor,
Greetings from MELIA Varadero! A big THANK you for the excellent rating here on Tripadvisor ! The whole staff is extremely happy to know that you’ve had an excellent experience , we would like to express our gratitude to you for choosing and trusting us.
We hope to see you soon!
Cordially,
Ricardo Moreno
General Manager
director.general.mva@meliacuba.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. októbra 2015

Super zazitky, hotel by potreboval uz rekonstrukciu. Ale ziadne namietky, sluzby na urovni, jedlo super, animacny program aj relax na plazi. Velmi by som sa chcela vratit. Zazitky so spolucestujucimi a nekonecna zabava.

Tip na izbu: Izby s vyhladom na more treba vyziadat. My sme mali taku izbu, ale pod nami boli technicke miestnosti.
Dátum pobytu: december 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Marica C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DIR-MELIA-VARADERO, Director General v zariadení Meliá Varadero.Zodpovedané: 22. októbra 2015
Prekladač Google

Hi Izabel,
Thank you for placing your trust on us! We hope that we can count on your visit in another time you visit Cuba. Wishing you a nice day!
Ricardo Moreno
General Manager
director.general.mva@meliacuba.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. septembra 2015

Izbu sme mali smerom k moru cely den sme pozerali na atlanticky ocean.Izba s balkonom kazdy den upratana,vymena uterakov vsetko doplnene.Zahrada pri prechode k moru krasne bazeny s baldachymami,kde sa da oddychnut.vyborna strava vsetko cerstve vynikajuca obsluha.

Tip na izbu: Izby na juznej strane su s vyhladom na more,na vyssich poschodiach menej hluku z klimatizacie.Funkcne krasne vytahy k pouzitiu,
Dátum pobytu: január 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Lubka33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DIR-MELIA-VARADERO, Director General v zariadení Meliá Varadero.Zodpovedané: 24. septembra 2015
Prekladač Google

Hi Lubka,
We thank you for the kind words and we are happy to read that you enjoyed your stay here. Wow! There’s nothing here that we could really still add, other than to say THANK YOU again!
Warm regards,
Ricardo Moreno
General Manager
director.general.mva@meliacuba.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júna 2015

Po niekolkomesacnom hladani spravneho resortu na stravenie honeymoon na Kube sme sa rozhodli pre Melia Varadero a myslim si, ze sme sa lepsie rozhodnut nemohli. Uzasny resort vo vybornej lokalite plny aktivit, milych, ochotnych, usmievavych zamestnancov.
Prvu izbu, ktoru sme dostali pri prichode, sme si na druhy den vymenili, na recepcii boli ochotni a ustretovi, dostali sme izbu s vyhladom na more. Maximalna spokojnost. Izba bola vkusne zariadena, nic nechybalo, ani nebolo nic naviac-nepotrebne, denne upratovana a doplnena mineralnou vodou, na vyziadanie aj viac kusov. Jedine, co nam vadilo, bola hlucna klima, ale tu sme si nechali zapnutu iba cez den, kym sme tam neboli, aby sme sa nevratili z plaze do sauny. Na noc postacili otvorene balkonove dvere.
Na vyber niekolko restauracii ala carte v ramci resortu (okrem ich klasickej restauracie), na vyber mnozstvo jedal, dezertov, ovocia, ...
24 hodinovy servis - cize aj ked sa ubytujete v noci, ako my, a ste velmi hladni, je moznost si v caffe bare objednat obcerstvenie.
Krasna plaz, nadherne prostredie, ako z reklamy na dokonalost, moznosti minivyletov na katamarane, vodnom bicykli, snorchlovanie,... priamo v resorte ponukaju moznosti aj na dalsie celodenne vylety - Varadero, Havana, prirodne rezervacie, potapanie, plavanie s delfinmi,... obchody, stanky so suvenirmi, zmenaren, posta priamo v resorte...
Animatori maju prichystanych niekolko dennych aktivit, kazdy vecer tematicky prichystany program...
Idealne miesto aj pre rodiny s detmi, resort je vybaveny aj detskym kutikom, kde sa o deti staraju animatori.
Aktivity - volejbal v bazene, vodny aerobic, joga, latino dance, ping pong, sach,...
Pri resorte krasny bazen, dostatocny pocet lehatok pri bazene i na plazi, drink bar pri bazene, pri vstupe na plaz, i priamo na plazi.
Vonkajsi areal resortu denne udrziavany, cisty.
Aj ked maj a jun je obdobim dazdov, pocasie nam vyslo uplne idealne, v teplotach 32-34 stupnov s miernym vetrikom sa dalo vydrzat na slnku bez problemov.
Vratili sme sa oddychnuti a s chutou sa sem znova vratit.

Dátum pobytu: máj 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi IvaBabic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DIR-MELIA-VARADERO, Director General v zariadení Meliá Varadero.Zodpovedané: 8. júna 2015
Prekladač Google

Hi Iva,
Thank you very much for choosing us in one of the most important days of your life!
All of us here in the MELIA Varadero that have read your review just we would like to say a big THANK YOU! Please come back for another pampered vacation with us!
All the Best
The Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 27. júna 2014

V Melia Varero sme boli predtým už párkrát v minulosti a práve sme sa vrátili z ďalšej 10-dňovej dovolenky. Musíme povedať, ze sme si užili každú minútu... milujeme tento hotel!
Personál bol ako obyčajne informovaný, zdvorilý a vždy pripravený pomôcť.
Izba bola nádherná, priestranná, perfektne čistá s úžasným výhľadom.
Ľudia na recepcii boli veľmi slušní, schopní, a v priebehu piatich minút po príchode sme už boli na našej izbe.
Kaviareň v hale je veľmi vyhovujúca. Ráno si tu môžete vychutnať lahodné kapučíno, občerstvenie a drinky počas dňa a neskorej noci. Obsluha je skvelá a servírky sú veľmi pozorné a slušné - ledva si sadnete a jedna je hneď pri vašom stole pripravená prevziať objednávku.
Bufetová reštaurácia je veľmi pekná a elegantná, s obrovským výberom jedál a tiež skvelou obsluhou.
Reštaurácia a la carte Fuerte Ventura je naozaj výborná. Šéfkuchárka Ariel je úžasná! Atmosféra je skvelá, obsluha aj jedlo sú perfektné.
Ďalšie reštaurácie Steak House a Trinidad sú tiež veľmi dobré, s perfektnou obsluhou a dobrým jedlom.
Miesto pri bazéne je veľmi uvolňujúce, čisté a priestranné.
Pláž je tiež veľmi pekná s bielym pieskom a krištáľovo čistou vodou . Každý deň sú pripravené rôzne aktivity, napríklad volejbal, vodné športy, hudba a na obed grilovačka.
Nočné šou boli tiež zábavné a skvelé.
Vedenie je vynikajúce! Generálny riaditeľ pán Garcia je skutočný gentleman. Je veľmi profesionálny, oddaný a vždy pozorný ku každému detailu, ale hlavne, je to najskromnejší človek akého sme kedy stretli.
Tiež by sme sa radi poďakovali pár skvelým ľuďom z personálu, ktorí tvrdo pracujú aby zabezpečili hosťom príjemný pobyt v Melia Vardero: Mercedes, Manuel, Margarita a Vladimir. Ste všetci skvelí! Vždy keď tam sme, cítime sa ako doma.
Určite odporúčame tento hotel každému a tešíme sa, že onedlho prídeme znova.
Vince a Gabriella
Toronto

4  Poďakujte používateľovi VinceCanada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.ca. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DIR-MELIA-VARADERO, Director General v zariadení Meliá Varadero.Zodpovedané: 30. júna 2014
Prekladač Google

Dears Vince and Gabriella ,
What a beautiful review! What an honor ! I will share it with our team, especially with the individuals you have so kindly mentioned by their names. Thank you for placing your trust on us and for recommending us. I sincerely hope to welcome you once again to MELIA VARADERO, your home in Cuba!
Best regards,
Gabriel Garcia
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie