Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (5 002)
Filtrovať recenzie
5 002 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 050
1 809
727
245
171
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 050
1 809
727
245
171
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
385 002 recenzií
Recenzované: 13. januára 2018

Naša vysnívaná dovolenka na Kube - Varadero -Hotel Iberostar Tainos
( cestovná spoločnosť Thomas Cook) splnila všetky naše očakávania, či prostredie, hotel, bungalovy, strava, bazén a neskutočne úžasná pláž a to priezračné čisté more. Personál veľmi priateľsky a každý večer kultúrny program :))
Absolvovali sme výlety Matanzas, Havana, Viňales a Zátoka svíň, Delfinárium pre nás silný, emočný zážitok.
Mali sme super sprievodcu p. Rey Pedre, prebrali sme minulosť, históriu i súčastnosť Kuby, zaujímavé a výstižné rozprávanie, zážitky.
Chceme sa ešte vrátiť na Kubu. Boli sme veľmi spokojný :)))

Tip na izbu: Bungalov - izba na poshodí
Dátum pobytu: marec 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi adriana_galvankova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2017

Ubytovaní sme boli priamo v hoteli nie vo vilkách, na štvrtom poschodí odkiaľ sme mali nádherný výhľad do záhrady a vlastne až na oceán. naša izba bola priestranná, každý deň uprataná a dozdobená kvietkami. Bola otočená do záhrady, takže všetky večerné hudobné vystúpenia sme mohli sledovať priamo z izby,čo by mohla byť nevýhoda pre rodiny s malými deťmi, ale nám to vyhovovalo. V objekte hotela je krásna záhrada s palmami, fikusovníkmi a banánovníkmi. Stravovali sme sa v hlavnej reštaurácii počas raňajok a večerí. raňajky : saláma, syr,maslo, omelety, párky, minifašírky z rýb, sladké pečivo, ovocie, šťava z čerstvého ovocia.....Na obedy sme chodili do bufetu pri bazéne, zvykli tam na obrovskej panvici pripravovať ryžu či už s moskými potvorami, alebo kurčaťom...., cestoviny, ovocie, koláče, zemiaky, hot - dogy, hamburgery....,zmrzlina a v neskorších hodinách sendviče so salámou a syrom. 1x sme večerali v a la carte japonskej reštaurácii čo bolo perfektné, 1x v grill reštaurácii, ale tam sa mi jedlo zdalo nedopečené. Inak v hlavnej reštaurácii na večeru ponúkali 2 druhy polievok, pečené ryby, niekedy pečené bravčové, alebo morčace, cestoviny, kurča, ryža, hranolky....naozaj všetko, na čo ste si spomenuli. Nechýbali krevety, krabie mäso, mušle, dokonca aj homára sme ochutnali. Hotel sa môže pýšiť aj barom na pláži ( nápoje ), prekrásnou plážou a očarujúcim oceánom. Boli sme s CK Fischer, čakal na nás ich delegát meno Diosnel Moreno , ktorý nám dovolenku spríjemnil svojim záujmom, návštevami a radami. Naozaj super delegát. Pomáhal mu Julius Caesar ( naozaj sa tak volal). Absolvovali sme dva fakultatívne výlety - Karibský deň a delfinárium na otvorenom mori - obidva doporučujem.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Martina P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2015

Kubu sme navstivili uz 4 krat v 2006,13,14,15 tak mozme trochu porovnavat a hodnotit.Tento hotel by som hodnotil ako 3-4 hviezdickovy .Je to dost drahy hotel a cena vobec nezodpoveda tomu co hotel ponuka.Urcite potrebuje renovaciu co sa uz postupne robi.Klimatizacia pocas nasho pobytu od 2.9.-19.9. fungovala ako tak len na izbach ,v jedalni,kde je to potrebne najviac nefungovala,preto vyskyt much bol velky a sadali na vsetko jedlo a boli otravne aj na ludi.Teraz to najväcsie sklamanie z tohoto hotela a to je jedlo .Suhlasim s recenziami od ostatnych navstevnikov ze jedlo je najslabsi clanok hotela a som nemilo prekvapeny ze vedenie hotela s tym nic nerobi aj ked sa to objavuje v recenziach uz od r.2012.Je to priam katastrofa.Jedlo sa stale opakuje byva studene,bez chuti a je malo druhov jedal a ked sa minie z mis je velky problem ho tam dolozit.Vela ludi to odradi od dalsej navstevy hotela tak ako aj nas.Kto si chce vychutnat chutne kubanske jedla urcite musi navstivit iny hotel.Teraz tie pozitiva.Nastastie je ich viac.Zacnem izbami su starsie ale priestrane, vzdy ciste, pradlo tiez,obsluhujuci personal je jedna velka deviza hotela,ci uz su to pracovnici v baroch,v jedalni,upratovacky na izbach alebo animatori,vsetci su mili,ochotni,ustretovi.Plaz je jedna z najkrajsich na Varadere a hotel ma tam aj bar,co nema kazdy hotel.Na plazi prebieha rusny obchod kde domaci predavaju cigari,hackovane saty,klobuky musle a ine rozne suveniri a to vsetko pod dohladom hotelovych plazovych strazcov.Ti inkasuju od predavajucich poplatky za kazdy predany kus a aj za to ze mozu predavat.

Tip na izbu: Najvyssie poschodie s vyhladom na more.
Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi cestovatel69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DGIberostarTainos, Manager v zariadení Iberostar Tainos.Zodpovedané: 30. septembra 2015
Prekladač Google

Dragi gost,

Hvala za delitev vaše izkušnje, je zelo pomembno, da nam povratne informacije strank, da je vedno bolje. Radi bi oinformar, da je problem z zrakom za kratek čas in že so se naselili.
Opažamo vaše pripombe na hrano, kuhar je na voljo strankam, da se jim ponudi, kar so lahko, da delite vse to določeno v diaramiente meniju Iberostar v hotelskih restavracij in bo iskal izboljšave.

Lep pozdrav,
Online Reputation Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 23. februára 2020

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia QualityMCuba, Quality Manager v zariadení Iberostar Tainos.Zodpovedané: 26. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. februára 2020

Dátum pobytu: október 2019
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia QualityMCuba, Quality Manager v zariadení Iberostar Tainos.Zodpovedané: 26. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie