Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (4 836)
Filtrovať recenzie
4 836 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 992
1 631
737
270
206
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 992
1 631
737
270
206
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
164 836 recenzií
Recenzované: 5. júla 2019

naozaj sa mi pacila plaz , more bolo krasne , personal je mili , usluzny , jedlo bolo dobre , zabava bola velmi prijemna , bazeny ciste - teply , izba cistucka a kazdy den upratovali , drinky fajn , odporucila by som dovolenku rodinam aj vacsim partiam

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi karolina1234567890.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia CustomerServiceOcean, Director General v zariadení Ocean Varadero El Patriarca.Zodpovedané: 8. júla 2019
Prekladač Google

Hello sir, hello lady!

First of all, we appreciate that you share the comments of the experience you had during your vacation with us. We want to express to you that your opinion is very valuable and we will share it with all our team. We will take your opinion into consideration and we will continue to improve day after day. We hope to welcome you back to Varadero, Cuba, at our Ocean Varadero El Patriarca hotel.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2019

Pobyt sam o sebe bol uzasny. Vsetko bolo skvele. Ci uz jedlo alebo izby. Personal bol prijemny a vsetko okolo tiez. Prostredie v ktorom sa izby nachádzali bolo užasné. Pláž bola blizko izieb. A prechadzky po plazi boli krasne. More bolo čiste.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Laurasem23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia CustomerServiceOcean, Director General v zariadení Ocean Varadero El Patriarca.Zodpovedané: 2. júla 2019
Prekladač Google

Hello sir, hello lady!

First of all, we appreciate that you share the comments of the experience you had during your vacation with us. We want to express to you that your opinion is very valuable and we will share it with all our team. We will take your opinion into consideration and we will continue to improve day after day. We hope to welcome you back to Varadero, Cuba, at our Ocean Varadero El Patriarca hotel.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2019

Vynikajúci rezort.
Čista voda.
Vynikajúca cestovná kancelária Neckermann
Postarané v každom bode ubytovania a stravovania.
Perfektne prostredie na leňošenie.
Zábava na pláži, večer pri hudbe a kvalitnom rume.

Dátum pobytu: január 2019
Poďakujte používateľovi gabrielfY3231NC.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia CustomerServiceOcean, Director General v zariadení Ocean Varadero El Patriarca.Zodpovedané: 25. januára 2019
Prekladač Google

Hallo Herr, hallo Dame! Zunächst einmal vielen Dank, dass Sie die Erfahrungen, die Sie während Ihres Urlaubs bei uns gemacht haben, niedergeschrieben haben. Wir möchten Ihnen sagen, dass Ihre Kommentare sehr nützlich sind, um unser Produkt zu verbessern, und werden uns dabei helfen, viel klarer zu arbeiten. Wir senden Ihre Kommentare an alle beteiligten Abteilungen, um alle Aspekte, die Sie uns mitgeteilt haben, zu verbessern. Wir hoffen, Ihnen eine neue Gelegenheit zu bieten, Ihnen die besten Erlebnisse zu bieten und Sie bei Ihrem nächsten Besuch in Varadero, Kuba, im Ozean El Patriarca willkommen zu heißen.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. decembra 2018

Veľmi pekný, kľudný rezort, na krásnej pláži. Personál veľmi milý, všetci boli vždy usmiatí (okrem pár barmanov :-( )... Napriek tomu, že mnoho vecí vyzeralo opotrebovane, všetko fungovalo. Izby čisté, upratané, plne vybavené, naozaj krásne záhrady a okolie bungalovov. Bola radosť sa prechádzať po areáli. Pláž krásna, aj keď vyplavené riasy po búrke my mohol personál odhrabať. Slnečníkov by mohli byť naozaj viacej, lehátka by zniesli obnovu (aj keď som videla ako
ich večer plavčík zbiera, ani sa nedivím že sú v zlom stave. Ale v princípe sme sa vždy všetci vošli či na pláž, či k bazénu. Animátori sa nepretrhli, ale aspoň bol väčší kľud. Večerný program obstarávala celé 2 týždne dosť amatérska skupina dorastencov, ale dalo sa. Úžasný bol spevák a skupina vo večernom bare, krásne hrali, spievali a vedeli urobiť perfektnú atmosféru. Výborné nápoje aj atmosféra robili z návštevy baru naozaj príjemný zážitok. V hoteli bolo veľa neuveriteľne hlučných Talianov, Kanaďanov a ani Poliaci sa nenechali zahanbiť :-)
Jedinou slabinou bolo pre nás jedlo. Jedla bolo dosť, nebolo závadné, ale bolo zúfalo nedochutené, ako keby kuchári ani neboli kuchári, ale len niekto z ulice... Hladní sme neboli, ale určite sme si nepochutili, škoda...
Na Kubu si proste treba zvyknúť a netreba mať prehnané nároky, 5 hviezdičiek vyzerá inak v Európe a inak na Kube.
Napriek malým nedostatkom môžem povedať, že sme si naozaj oddýchli a strávili veľmi peknú dovolenku v krásnom prostredí, pláž je proste nezameniteľná, určite si viem predstaviť, že si takú dovolenku ešte zopakujeme :-)

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Valika C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ocean H, Director General v zariadení Ocean Varadero El Patriarca.Zodpovedané: 12. decembra 2018

Dobrý deň, pane, ahoj dáma! Po prvé, ďakujem vám, že ste s nami napísali svoju dovolenku. Chceme vám vyjadriť, že vaše pripomienky sú veľmi dôležité na to, aby sme sa každý deň zlepšovali a predovšetkým pomôže pokračovať v poskytovaní najlepších služieb. Pošleme vaše pripomienky celému tímu, aby sa podelili o svoje pekné slová. Dúfame, že vás privítame pri ďalšej návšteve Varadero, Kuby, v Ocean El Patriarca.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2016

Na letný päť hviezdickov hotel ok. Strava veľmi dobrá , personál ochotní.Plaz je čistá a pekná, ležadlá zadarmo. Určite by som služby hotela využil aj nabudúce.Izba bola priestranná, moderne zariadená, s veľkou pohodlnou posteľou a peknou kúpelňov.

Dátum pobytu: február 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi 193vladimira.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie