Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (8 956)
Filtrovať recenzie
8 956 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
4 129
3 132
1 062
398
235
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
4 129
3 132
1 062
398
235
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6118 956 recenzií
Recenzované: 20. novembra 2017

Dakujeme personalu hotela za prijemny pobyt, izby boli velmi dobre, kazdy den sme mali ciste uteraky, plachty a uteraky na plaz, ktore sme si vymienali, jedlo bolo vyborne, krasne more a animatory, fakt palec hore, vyborne. Mozno na okraj iba, mali sme vyhlad na cestu, teda nie na more, troska nam vadil hluk, ale to bolo asi z cistiarni, ktora patrila k hotelu ale inac bolo vsetko super a prajeme vela pracovnych uspechov....Dakujeme.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Lucia R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomeu A, Director General v zariadení Sol Palmeras.Zodpovedané: 23. novembra 2017

Ocenili Lucia R,
Veľmi pekne ďakujeme, že ste nás vybrali za vašu dovolenku a sme radi, že Váš pobyt s nami bol podľa vašich predstáv.
Vážime si vaše komentáre uverejnené na službe Trip Advisor, ktoré nám pomáhajú pri každodennej práci a zlepšujú nás.
Keď budete čakať na to, aby sa znova vrátili, obdržte srdečné pozdravy.
pozorne
Tomeu Alcina
Generálny riaditeľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2017

Mali sme tú najkrajšiu izbu na najvyššom poschodí s krásnym výhladom na záhradu, z oboch strán na more a ešte aj priamo na bazén. Služby super personál milí ako všetci Kubánci,služby na pláži osušky, grilovali snáď všetko.Boli sme už všelikde ale to predčilo všetky očakávania a tie drinky úžasná Piňakoláda atď.Určite by sme sa tam radi vrátili.

Mária

Tip na izbu: Premium, na vyššom poschodí sú novo zrenovované izby
Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi majalu2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomeu A, Director General v zariadení Sol Palmeras.Zodpovedané: 30. júna 2017

Majalu2017 ocenil,
Ďakujem moc si vybrali nás pre vašu dovolenku a sme radi, že si užil svoje zázemie.
Uvítame vaše pripomienky zverejnené na Trip Advisor, pomáhať a motivovať k nám v našej každodennej práci, a aby nám lepšie.
Najmä oceňujeme váš názor na našich zamestnancov.
Čaká sa na nás navštíviť znova, obdrží pozdravom.
pozorne
Tomeu Alcina
generálny riaditeľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2017

asi najlepsia dovolenka co som zazil , kto ma rad animacne programy tak si pride na svoje, je tam asi 40 barov v rezorte a normalne vas nahanaju aky drink vam urobia, cerstve ovocne stavy sa piju namiesto vody , toto vam nedaju nikde, krasna cista plaz a vsetko v cene ,nic neplatite navyse. Vynikajuci animatory a hlavne zmrzlinarka MADELIN - ICE CREAM vzdy usmiata- odporucam

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi hoop2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomeu A, Director General v zariadení Sol Palmeras.Zodpovedané: 18. februára 2017

Aprecido hoop2017,
Ďakujem moc si vybrali nás pre vašu dovolenku a sme radi, že váš pobyt u nás bol podľa vašich predstáv.
Uvítame vaše pripomienky uverejnené na Trip Advisor, pomáhajú nám v našej každodennej práci.
Ďakujem za Váš názor na Madelin.
Čakanie navštíviť nás na iné príležitosti, prijímať pozdravom.
pozorne
Tomeu Alcina
generálny riaditeľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 30. júna 2014

Prišli sme do Cuby okolo 2 popoludní po 9 hodinovom lete. Usadili nás v kúte v hoteli, bolo hrozné teplo, po 20 minútach nám priniesli drinky, potom nám dali náramky a detaily okolo izby, keď sme prišli do izby, boli tam pokazené špinavé skrine, špinavá toaleta, sťažoval som sa a presťahovali nás do dvoch bungalovov, ktoré boli lepšie.
Jedlo bolo otrasné, hranolky tri krát za deň, studené klobásy tri krát denne
tácky vždy chýbali
Jediná dobrá vec na Cube bola najlepšia pláž akú som kedy videl, chyžné boli nápomocné, všeobecne personál bol na 40% ale angličtina bola slabá.

4  Poďakujte používateľovi Jinder2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia alc52, Director General v zariadení Sol Palmeras.Zodpovedané: 11. júla 2014
Prekladač Google

Dear guest,

We regret that we could not fulfill your expectations during your stay in our hotel, we apologize for this.

Regarding the room assigned to you, which was not appropriate, we inform you we will take the necessary actions, to avoid this would happen again.

We appreciate your complimentary comment about our beach and our chambermaids. Thank you for this.

We would also like to inform you, that we are giving English lessons for the members of our staff who would need to attend them.

We honestly apologize again, especially knowing you had a long flight.

Sincerely,
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 24. marca 2020

Dátum pobytu: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomeu A, Director General v zariadení Sol Palmeras.Zodpovedané: 25. marca 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie