Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Siatorska Bukovinka
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Najzaujímavejšie body recenzie
Výlet

Na tento hrad sme cestovali z Fiľakova. Určite sa oplatí prísť pozrieť na toto prekrásne miesto. Je... viac informácií

Recenzované: 24. septembra 2018
954rastislavl
cez mobilné zariadenie
Príjemné miesto

Nenáročný výstup zo stráženého parkoviska (možnosť opekania, grilovania, varenia guláša a pod... viac informácií

Recenzované: 29. januára 2018
ptripm
,
Banská Bystrica, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (11)
  
Recenzie (11)
Filtrovať recenzie
11 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
3
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
3
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1611 recenzií
Recenzované: 24. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Na tento hrad sme cestovali z Fiľakova. Určite sa oplatí prísť pozrieť na toto prekrásne miesto. Je tu naozaj čo
obdivovať. Návštevu tohto miesta odporúčam.

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi 954rastislavl.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. januára 2018

Nenáročný výstup zo stráženého parkoviska (možnosť opekania, grilovania, varenia guláša a pod.) nenáročným terénom okolo zaujímavého skalného vodopádu. Estetická menšia pomerne dobre zachovalá zrúcanina, z ktorej je pekný výhľad. Príjemné miesto na poldenný výlet, ktoré odporúčam skombinovať s návštevou hradu vo Fiľakove.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi ptripm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2017

Ku zrúcanine hradu Šomoška sa dostanete z parkoviska za obcou Šiatorská Bukovinka,Na výber sú tri trasy , ja som šiel najkratšou, čo bolo okolo 1,5km cez starý bukový les.Počas jednoduchého výstupu je možné vidieť udržiavané jazierka s pomerne čistou vodou, ktoré slúžia ako útočisko pre salamandry, o kúsok ďalej narazíte na "Kamenné more" a tesne pod hradom je "Kamenný vodopád".Samotný hrad je pomerne zachovalý a je z neho ozaj krásny výhľad.

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi Milan T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. augusta 2017

Veľmi pekný hrad, ktorý stojí priamo na hraniciach s Maďarskom. Najľahšie sa na hrad dá dostať z maďarskej obce Somoskő, ale my sme zvolili cestu zo Šiatorskej Bukovinky. Odbočka je dobre značená, po pár minútach cesty autom dorazíte do vstupného areálu s parkoviskom, pokladňou, očerstvením a ihriskom. Tam začína značený chodník, ktorý vás dovedie za pol hodinku ku hradu. Po ceste uvidíte aj známy a unikátny čadičový vodopád a skalné more.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 28. apríla 2019

Dátum zážitku: apríl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie