Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (865)
Filtrovať recenzie
865 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
479
268
83
22
13
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
479
268
83
22
13
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16865 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Na prelome mesiacov august / september som absolvoval dovolenku na Zakynthose v rezorte Alexandra beach cez spoločnosť Satur.
Dovolenka bola perfektná, na prelom septembra bolo krásnych 30 stupňov.
Čo sa hotela tyká, chcel by som vypichnúť skvelé správanie personálu, bolo tu ukážkové a na úrovni.
Jedlo v balíčku all inclusive bolo chuťovo veľmi dobre, čerstvé, no v posledne dni som mal už čoraz väčšiu nechuť na relatívne to iste jedlo iba s malými zmenami.
K izbám. Izby boli tak, ako celý hotel úplne zrenovované, čisto nové no po príchode na izbu nám zo sprchy netiekla teplá voda, oprava trvala asi 3 hodiny. Rozbila sa nám sprchová hlavica bez nášho pričinenia, pokazil sa nám jeden vypínač osvetlenia a samovoľne praskla v kúpeľni kachlička počas sprchovania. Predpokladám že ešte musia vychytať muchy.
Spoločnosť Satur ponúka izby v ich časti hotela, ktorý stojí separátne za hlavnou častou hotela.
Tu by som neodporučil izby z bazénom, ktoré podla hodnotenia turistov ktorí tam v tú dobu boli boli studené, na koľko tam nesvietilo slnko, tieto bazény sú prakticky nevyužiteľné. Tak isto som zachytil sťažnosť ľudí ktorí si zakúpili výhľad na more. Z tejto časti hotela je prakticky nemožné vidieť na more.
Oblasť Tsilivi je perfektné miesto, v porovnaní s Laganasom je to pokojnejšie a krajšie.

Celkovo hodnotím dovolenku aj s výletmi veľmi pekne, bol to príjemne strávený čas a pomer cena / výkon je dostačujúca. Neľutujem túto návštevu a týždeň hodnotím ako ideálnu dĺžku zájazdu.

Dátum pobytu: august 2019
Poďakujte používateľovi MiroslavL44.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia John M, General Manager v zariadení Sentido Alexandra Beach Resort.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dear MiroslavL44,

thank you for taking the valuable time to write a review for SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa. We would also like to thank you for your nice words regarding our hotel’s staff, cleanliness of our rooms as well as the selection and taste of our daily buffet.

We continually try to improve the quality of our services and facilities and maintain them to a high standard. With that in mind, the suggestions and points made in your review will surely be taken into account.

All the best from SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa team.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel nie je ďaleko od letiska, je v kopcovitom teréne, má priestranné izby s možnosťou vlastného bazéna. V podstate na prvý pohľad mu nie je čo vytknúť. Ponúka priestrannú pláž s čistým morom a dostatkom lehátok. Aj keď sú za poplatok, asi je to lepšie, ako stále obsadené lehátka pri bazéne. Kuchyňa s all inclusive programom ponúka chutné grécke jedlá s dostatočným výberom. Pri dlhšom pobyte sa jedlá začali opakovať (ako keby bol jedálny lístok zostavený na týždeň). Taliansky večer nebol dotiahnutý. Gréci nech robia grécku kuchyňu. Úžasné boli tiež dezerty, ponuka ovocia mohla byť väčšia. Víno bolo chutné, skvelý bol výber ovocných štiav pri raňajkách. Ponuka nealko nápojov zo samoobslužného automatu mohla byť kvalitnejšia. Pozitívne hodnotím používanie nejednorázových pohárov z plastu v bare pri bazéne (keďže tam behajú aj bosí ľudia). V baroch sa používajú aj jednorázové plastové poháre, čo by hotel mohol v budúcnosti riešiť práve už spomínanými nejednorázovými pohármi. Veľmi slabý bol animačný program. Občas nejaká hudba, kvíz. Hotel nemá vlastný animačný tím, ale externých hostí. Kto hľadá kľud a pokoj, je tu na správnom mieste. Izby boli pravidelne upratované, veľmi komfortne zariadené, snáď možno v skrini bolo pri príchode málo ramienok, ale po požiadaní na recepcii ich bez problémov doplnili. Areál je udržiavaný, je v ňom veľa schodov a výškových úrovní. Určite nie je určený pre handicapovaných hostí. Nebezpečne šmykľavé sú hlavné schody pri bazéne. Veľmi sme ocenili hotelový obchod, kde ste mohli nakúpiť všetko. Občas nás prekvapil rozpačitý dizajn (nepekné drevené stĺpy na pláži) alebo nižšia kvalita materiálu (hrdzavé barové stoličky v pool bare), ale sú to detaily, ktoré prekryje ochota a ústretovosť priateľského personálu. Zamestnanci tu odvádzajú skvelý job a to vidím ako jedno z najväčších pozitív tohto hotela. Keďže patríme k tým, ktorí chcú spoznávať stále nové miesta, do hotela sa nevrátime. Ale čas v ňom strávený hodnotíme pozitívne.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Tour661930.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia John M, General Manager v zariadení Sentido Alexandra Beach Resort.Zodpovedané: 11. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Tour661930,

thank you for taking the valuable time to write a review for SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa. Your kind words regarding our hotel’s location, quality of services and staff are highly appreciated. However we would like to point out that we use polycarbonated glass and not one use plastic glasses in order to reduce the plastic use in our hotel. Your review will surely be taken into account and we are looking forward to welcoming you again in the near future.

All the best from the SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. augusta 2019

Miesto, kde by sme sa najradšej opäť vrátili. Pred odchodom na dovolenku sme mali veľmi zmiešané pocity z tohto hotela, na základe hodnotení, ktoré tu neboli moc pozitívne. Ale po príchode sme boli s priateľom neskutočne prekvapení, samozrejme v pozitívnom zmysle. A to sme s priateľom dosť nároční. V skutočnosti je Sentido Alexandra Beach Resort oveľa krajší ako na fotkách.
- Hotel: krásny, zrekonštruovaný, išli sme cez Satur, kde majú Slováci zvlášť v budove svoje vlastné ubytovanie - všetko nové, prerobené, izby krásne, klimatizované a čisté aj s teraskou, za príplatok môžete mať aj izbu s bazénom. Každý deň sa upratovačky starali a všetko nám menili za čisté.
- Strava: bola formou all inclusive, všetkého bolo dostatok, každú chvíľku dopĺňali a všetko bolo čerstvé a chuťovo výborné. Výber bol veľký. Jedáleň je presklenená a pri jedení máte výhľad na more. Máte v rezorte tiež jeden malý obchodík.
- Zamestnanci: každý jeden milý, ochotný, usmievavý, či sa jedná o recepciu, čašníkov v baroch alebo v jedálni.
- Pláž a more: pláž s plateným plážovým servisom, kde je ale super cena 6e na celý deň a v tejto cene máte dve lehátka, stolík a dva slnečníky. More čisté a priezračné. O pláž sa zamestnanci tiež pravidelne starali a všetko čistili. Nieje čo vytknúť.
- Bazén: celý hotel je stavaný ako keby na kopci a ponúka neskutočné výhľady. Z bazéna máte krásne výhľady na more. Pri bazéne je veľa lehátok a tiež tam sú postele(matrace) priamo v bazéne a tiež je tam vírivka. Nachádza sa tam bazén pre dospelých a tiež deti. Každý deň je tam na obed aj aerobic :)
- Bary: tam máte štyri, ktoré sú v rámci all inclusive a jeden z toho zvlášť platený. Z každého máte krásne výhľady.
-Program: každý večer bol nejaký program, napríklad Grécka noc, Latino noc, Karaoke a podobne. Grécka noc bola najlepšia.
-Delegát a výlety: Tomáš bol veľmi milý a ochotný delegát, všetko Vám vždy pekne vysvetlil a celkovo ste vedeli, že keby je nejaký problém, kľudne sa môžte naňho obrátiť a on Vám rád pomôže. Výlety ponúka Satur viaceré, my sme pôvodne chceli ísť na viac výletov ale v Sentido bolo tak výborne, že sa nám ani nikam nechcelo ísť a išli sme len na jeden a to Navagio beach - super výlet a more neskutočne krásne, oplatí sa vidieť ale rátajte s tým, že tam bude veľa ludí :)
- Centrum: do mesta to máte tri minútky, kde máte bary, reštaurácie a veľa obchodíkov.
Sentido Alexandra Beach Resort určite odporúčam, veľmi ťažko sa nám odchádzalo a najradšej by sme sa tam vrátili. Zakynthos a Sentido je srdcovka :)

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi mathilda_111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia John M, General Manager v zariadení Sentido Alexandra Beach Resort.Zodpovedané: 5. augusta 2019
Prekladač Google

Dear mathilda_111,

thank you for taking the valuable time to write a review for SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa.

As you mentioned in your detailed review, our hotel’s location provides one of the best views on the island. We are also very pleased that you enjoyed your holiday and we were able to exceed your expectations. Thank you for your nice words regarding our facilities and quality of services and we would be more than happy to welcome you in the future.

All the best from the SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa Team .

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2018

Moderný hotel s výhľadom na tyrkysové more. Užšia piesočnatá a čistá pláž hneď pod hotelom. Problémom môže byť náročnejší prístup na pláž po viacerých schodoch.
Vzdušné priestranné a moderne zariadené čisté izby, príjemný a nápomocný personál.
V celom hoteli ale aj na pláži je prístupná rýchla , bezplaTná WIFI. Na pláži sú lehátka v dvoch kategóriách, za ktoré sa platí 5 alebo 7 euro. Pláže sú však čisté , s dobrým prístupom do vody, vhodne aj pre malé deti.
Na hlavnú obchodnú uličku s kaviarničkami a obchodíkmi sa dostanete za pár minút.

Dátum pobytu: august 2018
1  Poďakujte používateľovi Mike27H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia John M, General Manager v zariadení Sentido Alexandra Beach Resort.Zodpovedané: 15. novembra 2018
Prekladač Google

Dear Mike27H,

thank you for taking the valuable time to write a review regarding your stay at SENTIDO Alexandra Beach Resort.
We would also like to thank you for your nice words about the facilities, the beach, the rooms and the staff. Meeting our guests' expectations is our ultimate target and we are very happy when we read such reviews.

Thank you for choosing our hotel for your holidays. We are looking forward to welcoming you again in the future.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel je rozporuplny svojimi sluzbami.
Na jednej strane prijemny a ochotny personal, pekne priestranne izby, plaz udrzovana, tu nie je velmi co vytknut. Na druhej strane je strava a napoje.
Vidno velku snahu vedenia o usporu kde to len ide. Dookola to iste, den za dnom sa prakticky odlisit neda. Ranajky, obed, vecera, neustale to iste dokola. Stolove vino je dost tazko pozivatelne, neznesie ani zakladne naroky na kvalitu. Nealkoholicke napoje je dalsia lowcost uroven, sladke nepozivatelne noname zbrndy z postmixu. Vecer je v ramci allinc. v ponuke pivo, vino, zopar miesanych napojov a ziadne snacky, oriesky, pizza, palacinky... no doslova nic. Preboha preco!? Je tu viac neakceptovatelnych veci, z coho najviac vycnieva lowcost kuchyna a bar. Pre deti tu nie su ziadne atrakcie, preco ho ma SATUR v ponuke ako hotel vhodny pre rodiny neviem. Inak je to prijemne miesto na stravenie dovolenky.

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi AndrejS347.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia John M, General Manager v zariadení Sentido Alexandra Beach Resort.Zodpovedané: 24. júla 2018
Prekladač Google

Dear Andrej S,

Thank you for taking the valuable time to write a review for the Sentido Alexandra Beach Resort. Your constructive criticism is important to us in order to maintain our providing services. Our hotel in cooperation with Satur Travel Agency provides a Slovak language speaking kids animator who organizes all kinds of special activities for kids throughout the day. In addition ,SENTIDO Kid’s Creative takes place three times a week at the beach bar which is a program designed for kids and includes drawing ,making souvenirs out of clay ,listening to music etc.

Thank you for choosing our hotel for your holidays. All the best from the SENTIDO Alexandra Beach Resort team.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie