Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Turistika skoro pre každého

Je to veľmi príjemné miesto pre skoro každého, trošku schodov a rebríkov, ale žiadna vysokohorská... viac informácií

Recenzované: 12. októbra 2019
barboral683
cez mobilné zariadenie
Perfekt

Veľké bezplatne parkovisko. Prístup k skalam vhodný aj s malimy deťmi. Cena vstupenky k skalam... viac informácií

Recenzované: 19. decembra 2018
MilanDMaxo
,
Bánovce nad Bebravou, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (731)
  
Recenzie (731)
Filtrovať recenzie
731 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
611
97
13
5
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
611
97
13
5
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712731 recenzií
Recenzované: 24. septembra 2017

Skalné mestá broumovsko-teplického regiónu sú naozaj úžasné a pohodový turista má čo pozerať aj celý týždeň. My sme obdivovali nielen fantastické prírodné výtvory, ale hlavne prácu miestnych ľudí, ktorí sprístupňujú všetky tieto krásy nám - turistom. Chodníky sú vzorne upravené, značenia sú absolutne perfektné, v areáloch skalných miest je čisto, dokonca sme stretli aj strážcov a záchranárov, ktorí veľmi ochotne odpovedali na naše zvedavé otázky. Za takýto pozitívny prístup a servis všetkým pracovníkom v celej oblasti naozaj srdečne ďakujeme.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi dcesnek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2017

Úžasný výtvor prírody, odporúčam navštíviť každému. Nenáročná túra, vhodná pre každého, aj neskúseného turistu

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Jana J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2017

odporúčam každému, nakoľko náročnosť je prijateľná pre každého, bez ohľadu na vek.... časť je prístupná aj kočíkom či vozíčkarom a určite to stojí za to (aj keď vstupné bolo pomerne vysoké (100 CZK, parkovné 100 CZK), ale oplatí sa

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Jana J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2017

Už dlho som túžila vidieť toto nádherné prírodné dielo. Podarilo sa mi to až teraz, ale stálo za to navštíviť túto pre nás pomerne vzdialenú oblasť. Doporučujem každému nájsť si čas pre tento skvost, ktorý vytvorila príroda.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Jana J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2017

Nádherné miesto, krásne prostredie. Pri okruhu cez Adrpašské skaly máte na výber ľahšiu, alebo náročnejšiu trasu. Ľahšia trasa je schodná aj s kočíkom, nenáročná prechádzka. Aj menej zdatní turisti tu vidia veľa krás a skalných útvarov. Ťažšia trasa vedie po schodíkoch, sem tam stúpanie a nakoniec, prechod cez "Myší díru", teda cca 50 cm štrbinu medzi dvoma skalami. Avšak aj túto trasu zvládnu deti s trochou kondičky.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi ElenitaS129.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie