Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Recenzie (67)
Filtrovať recenzie
67 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
46
11
5
2
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
46
11
5
2
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
121767 recenzií
Recenzované: 22. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Vyborny servis, ciste izby, wellnes, vsetko bolo ok. V case nasej navstevy nefungovala bylinkova sauna, ostatne bolo v poriadku. Jedlo v restauracii vyborne, ranajky formou bufetovych stolov. Pekne prostredie v okoli.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi GabrielaR3703.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Kristína K, Manažér recepcie v zariadení Hotel Château Gbeľany.Zodpovedané: 18. januára 2018

Vážená pani Gabriela, ďakujeme za hodnotenie hotela, bylinná sauna je už opravená, bola to len dočasná porucha. Budeme radi, ak využiteje naše služby aj v budúcnosti :). Kristína

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Restauracia je v modernej casti kastiela, posobi dost minimalisticky a ma zaujimavy jedalny listok. No vsetko to u nas zlyhalo u obsluhy. Nikto sa neunuval nas usadit, restauracia bola prazdna, casnik s priemernym vystupovanim ledva odporucil vino a jedlo. Cenovky v menu a’la carte sa pohybovali okolo 15€ za porciu a to uz clovek ocakava aj sluzby v tej cenovej kategorii. Jedlo bolo chutne, ale ocakavania nesplnilo. Pisem to ako motivaciu zlepsit detaily a v buducnosti mozno opat vyskusame.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi vik2rro_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Kristína K, Manažér recepcie v zariadení Hotel Château Gbeľany.Zodpovedané: 18. januára 2018

Milí hosť, ďakujeme za Vaše podnetné hodnotenie. Obsluha prešla od Vašej poslednej návštevy viacerými školeniami, preto veríme, že sa podobná situácia nebude opakovať a pri Vašej najbližšej návšteve si vychutnáte ten pravý "chateau" gurmánsky zážitok. Prajeme krásny zvyšok dňa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2017

Prvé, čo Vás nadchne po príchode do hotela je vstupná brána. Takmer som sa bála siahnuť na kľučku. Recepčná bola fajn, ale na detaily som sa musela pýtať ja..
Po príchode na izbu sme boli unesené. Mali sme izbu na rohu, okná s výhľadom do prírody. A posteľ.. postele v tomto hoteli sú naozaj úžasné. Cítili sme sa ako princezné na hrášku. Na takom matraci s toľkými vankúšmi som v živote nespala.. super! Kúpeľňa bola nádherná, veľmi sa nám páčila kozmetika. Pozitívne hodnotím aj čajový a kávový servis na izbe.
Reštaurácia bola pekná, vkusne zariadená. Raňajky O.K., zažila som aj väčší výber, ale nám to stačilo.
Wellness bolo príjemné, sem-tam chýbala voda na doplnenie tekutín a dosť sa šmýkalo, ale oddýchli sme si tu. Mrzelo nás, že počas nášho pobytu nefungovala jacuzzi.
Absolvovali sme aj túru - Jánošíkove diery, nádherné, naozaj odporúčame.
Celkovo pobyt hodnotíme veľmi dobre, cítili sme sa tu fantasticky a odporúčame najmä na romantické a víkendové pobyty, určite nebudete ľutovať.

Dátum pobytu: máj 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MichelleO2585.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Kristína K, Manažér recepcie v zariadení Hotel Château Gbeľany.Zodpovedané: 18. januára 2018

Milí hosť,
ďakujeme za čas, ktorý ste si našli pri písaní recenzie. Veľmi nás teší, že opakovane dostávame pochvaly na výborné postele a matrace, ktoré vedia hosťom spríjemniť spánok v hoteli. Ospravedlňujeme sa za nefunkčnú jakuzzi, ktorá je samozrejme už funkčná a budeme radi, ak sa kedykoľvek opäť zastavíte a využijete niektoré z našich ponúkaných služieb.
Prajem krásny a úspešný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Tento hotel vo mne zanechal nesmierne pozitívny feeling! S firmou sme tu mali konferenciu a mali sme možnosť načrieť do priestorov zasadačky, ocitli sme sa aj na krásnom nádvorí. Kuchyňa excelentná, veľmi sme si pochutili. Celkovo hotel spája moderné prvky s historickým, čo je pre mňa najvyššia úroveň architektúry a designu... Krása :-)

Dátum pobytu: august 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi sarritaa_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2017

Veľmi pekný kaštieľ s príjemnou atmosférou, výbornou kuchyňou a pekným wellness. Personál bol príjemný no trochu nekoordinovaný - dochádzalo k zmenám nášho časového harmonogramu (masáž, večera) bez nášho vedomia.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi JozefTab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie