Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemne strávených 12 dní”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 5 lokalít!
Palm Wings Beach Resort
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 hotelov v Davutlar
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 8. júla 2016

V hoteli sme dovolenkovali od 23.6.2016 do 4.7.2016 a cestovali sme cez CK Hydrotour.
Malé nepríjemnosti nás čakali po príchode do hotela (prileteli sme neskoro večer). Personál na recepcii povedal, že nás vôbec nemá v systéme (napriek tomu, že sme dovolenku kupovali za plnú cenu). Všetkých teda vybavili pred nami, potom si z nás 15 minút robili posmešky typu "nemáme pre Vás izbu, bye-bye" a pod. Nakoniec sme izbu dostali v bloku D úplne na prízemnom poschodí napriek tomu, že CK má izby zabookované väčšinou s výhľadom na more v hlavnej budove. V izbe bol zápach z WC, bola tmavá, výhľad žiadny, elektrika katastroválna, blikala, klíma nešla, chladničku museli vymeniť. Personál recepcie opäť neochotný, zakaždým sme sa 5-6x museli domáhať, aby nám poslali nejakého technika. Čerešničkou na torte bol výbuch fén. Po 4 dňoch sme sa rozhodli informovať CK a veľmi oceňujeme ich okamžitú a promptnú reakciu, vďaka ktorej nám na ďalší deň izbu vymenili, aj keď nám na recepcii deň predtým zaryto tvrdili, že žiadna izba voľná nie je ani nebude. Vďaka CK Hydrotour to však zázrakom išlo okamžite (rovnaký blok, prvé poschodie, výhľad na bazén aj na more). Izba bola svetlejšia, žiadny zápach z WC. Denne bola upratovaná, menené všetky uteráky, 3x za pobyt čisté návliečky. Jedinú chybu sme videli v tom, že izba mala koberec a ten nebol vysávaný dávno pred nami, počas nášho pobytu, a zrejme ani po nás ešte dlho nebude.
Čo sa týka personálu v baroch a reštauráciách, úplne bez výhrad. Boli milí a ústretoví. Rovnako aj personál na pláži. Animačný tím bol úplne geniálny, showmani ktorí sa starali o zábavu, vítali počas večere, prisadli si k Vám na kus reči.
Pláž bola denne upratovaná, lehátok dostatok, plážové osušky sme si denne menili pri bazéne za čisté. Dosť však fúkal vietor o čom nám domáci povedali, že sa pravidelne okolo 12 objaví a s ním aj vlny a mali pravdu. Rovnako aj čistota vody nebola ktovie aká, hlavne v prvé dni kedy okrem trávy naplavilo aj rôzne papieriky. Posledné 3 dni sa však more krásne vyčistilo. Voda bola veľmi dlho plytká, takže ani mamy s malými deťmi nemuseli mať strach.
Celkovo môžeme povedať, že napriek úvodným nepríjemnostiam sme si dovolenku užili naplno. Odporúčame aj výlety do Efezu a na Pamukkale, ktoré sú z tejto oblasti blízko a určite stoja za návštevu, je to neopakovateľný zážitok.

  • Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi 123NadaT.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GRMkusadasi, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 7. apríla 2017
Prekladač Google

Дорогой Гость,

Спасибо за великолепный отзыв нашему отелю! Мы рады, что вы хорошо провели у нас время и надеемся скоро увидеть вас снова.

С уважением,
Duygu Atalay

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (1 614)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151 620 recenzií

Táto recenzia bola preložená z jazyka: English. Zobraziť originál
Zrecenzované: 30. júna 2014

Naša rodinná dovolenka v tomto hoteli bola úžasná! Hotel je veľmi pekný. Služby boli naozaj dobré. Tím animátorov je veľmi zábavný a skvele sme si to tam užili. Cem Efecan je animátorom v hoteli a je je veľmi profesionálny. Je trénerom step aerobicu, zumby, cvičenia vo vode atď.

1  Poďakujte používateľovi Nadejda G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: English, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia grmpalmwings, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 4. júla 2014
Prekladač Google

Dear Guests;
Thank you very much for taking the time to review Palm Wings Kuşadası. We are very glad to read that you have spent such a lovely time here with us. Your kind words are being forwarded to our Hotel management, and we hope that you'll choose once more for Palm Wings to spend your holiday in the near f uture!

With kind regards,.
Sunay Şengül, Guest Relations

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi carolmolyneaux.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera
Prekladač Google

Termín ubytovania: septembri 2017
Poďakujte používateľovi dazzlergandeb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Kim N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Davutlar alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 18.8 km
Palm Wings Ephesus
Palm Wings Ephesus
Č. 11 z 155 v lokalite Kusadasi
814 recenzií
Vzdialenosť 12.4 km
DoubleTree by Hilton Hotel Kusadasi
DoubleTree by Hilton Hotel Kusad...
Č. 9 z 155 v lokalite Kusadasi
695 recenzií
Vzdialenosť 9.0 km
Grand Blue Sky International
Grand Blue Sky International
Č. 19 z 155 v lokalite Kusadasi
1 439 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 11.5 km
Ilayda Avantgarde Hotel
Ilayda Avantgarde Hotel
Č. 1 z 155 v lokalite Kusadasi
513 recenzií
Vzdialenosť 5.7 km
Batihan Beach Resort & Spa
Batihan Beach Resort & Spa
Č. 12 z 155 v lokalite Kusadasi
1 832 recenzií
Vzdialenosť 16.4 km
Tusan Beach Resort
Tusan Beach Resort
Č. 24 z 155 v lokalite Kusadasi
1 760 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Palm Wings Beach Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Palm Wings Beach Resort

Adresa: Davutlar Mah., Adnan Kahveci Cad. No: 87, Davutlar, Kusadasi 09430, Turecko
Lokalita: Turecko > Turecké pobřeží Egejského moře > Provincia Aydin > Kusadasi > Davutlar
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Kúpele Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 hotelov v lokalite Davutlar
Cenový rozsah: 70 € – 137 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Palm Wings Beach Resort 5*
Počet izieb: 346
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Palm Wings Beach Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu