Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veľmi dobrá dovolenka!”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
Palm Wings Beach Resort
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 hotelov v Davutlar
Certifikát výnimočnosti
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 30. júna 2014

Naša rodinná dovolenka v tomto hoteli bola úžasná! Hotel je veľmi pekný. Služby boli naozaj dobré. Tím animátorov je veľmi zábavný a skvele sme si to tam užili. Cem Efecan je animátorom v hoteli a je je veľmi profesionálny. Je trénerom step aerobicu, zumby, cvičenia vo vode atď.

1  Poďakujte používateľovi Nadejda G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia grmpalmwings, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 4. júla 2014
Prekladač Google

Dear Guests;
Thank you very much for taking the time to review Palm Wings Kuşadası. We are very glad to read that you have spent such a lovely time here with us. Your kind words are being forwarded to our Hotel management, and we hope that you'll choose once more for Palm Wings to spend your holiday in the near f uture!

With kind regards,.
Sunay Şengül, Guest Relations

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 663)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

261 663 recenzií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
Prekladač Google

Termín ubytovania: auguste 2017
2  Poďakujte používateľovi shaysmum.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi Rebecca H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GRMkusadasi, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 23. októbra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. októbra 2017
Prekladač Google

Termín ubytovania: júli 2017
1  Poďakujte používateľovi Kstand.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GRMkusadasi, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 23. októbra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. októbra 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: If you have children a room near the front would be better as the entertainment is at the back
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Pamela A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GRMkusadasi, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Palm Wings Beach Resort.Zodpovedané: 10. októbra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Davutlar alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 18,8 km
Palm Wings Ephesus
Palm Wings Ephesus
Č. 7 z 156 v lokalite Kusadasi
934 recenzií
Vzdialenosť 13,6 km
Ramada Resort Kusadasi & Golf
Ramada Resort Kusadasi & Golf
Č. 2 z 156 v lokalite Kusadasi
1 074 recenzií
Vzdialenosť 11,5 km
Ilayda Avantgarde Hotel
Ilayda Avantgarde Hotel
Č. 1 z 156 v lokalite Kusadasi
541 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 12,4 km
DoubleTree by Hilton Hotel Kusadasi
DoubleTree by Hilton Hotel Kusad...
Č. 6 z 156 v lokalite Kusadasi
779 recenzií
Vzdialenosť 5,7 km
Batihan Beach Resort & Spa
Batihan Beach Resort & Spa
Č. 10 z 156 v lokalite Kusadasi
1 867 recenzií
Vzdialenosť 9,2 km
Le Bleu Hotel & Resort
Le Bleu Hotel & Resort
Č. 4 z 156 v lokalite Kusadasi
1 352 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Palm Wings Beach Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Palm Wings Beach Resort

Adresa: Davutlar Mah., Adnan Kahveci Cad. No: 87, Davutlar, Kusadasi 09430, Turecko
Lokalita: Turecko > Turecké pobřeží Egejského moře > Provincia Aydin > Kusadasi > Davutlar
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Kúpele Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 hotelov v lokalite Davutlar
Cenový rozsah: 54 € – 201 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Palm Wings Beach Resort 5*
Počet izieb: 346
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Palm Wings Beach Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu