Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zoo

Parkovanie bez problémov veľké parkoviska. Cena vstupenky dobrá. Veľká a nádherná ZOO s množstvom... viac informácií

Recenzované: 19. decembra 2018
MilanDMaxo
,
Bánovce nad Bebravou, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Safari park

Časť zoo sme prešli pešo, safari park autom,krásna veľká zoo, množstvo atrakcií, hlavne pre deti... viac informácií

Recenzované: 25. septembra 2018
Hilda P
Prečítať všetky recenzie (294)
  
Recenzie (294)
Filtrovať recenzie
294 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
189
68
26
9
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
189
68
26
9
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510294 recenzií
Recenzované: 17. júla 2017

Nádherne spravená ZOO, s množstvom zvierat, peknými výbehmi. Deti ocenili aj preliezky a lanové atrakcie v strede ZOO. Návšteva ZOO pokračuje ďalej časťou safari. Je tu možnosť navštíviť safari pešo, alebo aj dlhší okruh vlastným autom, príp. safari busom. Určite to stojí za návštevu, safari sa nevidí tak často.

Dátum zážitku: júl 2017
3  Poďakujte používateľovi ElenitaS129.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Zoo je moc krasna, o zvirata evidentne dobre postarano. Realizovali spoustu skvelych napadu a deti si zde prijdou na sve. Personal byl ochotny. Snad jen slaby vyber nezdravych veci k obcerstveni za pomerne drahe ceny. Celkove vsak super dojem.

Dátum zážitku: jún 2017
2  Poďakujte používateľovi 62michalk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Velmi atraktívna ZOO so safari, venuje s hlavne africkým zvieratám. Safari v jesenných a zimných mesiacoch zavreté (co je logické). Veľa zaujímavých pavilónov uzavretých (vtáci, plazy, ryby) a úžasné pavilóny slonov, žiráf, nosorožcov. Pre všetky vekové kategórie.

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi Kikina123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Zacala to neprijemna obchadzka mesta az sme sa nakoniec aj k cielu dostali. Mali sme namierene do safari casti, pri vstupe obrovske sklamanie z (ne)organizacie. Auta stali v rade, ziadne info nic... Az som vysla zistit v com je problem a to bolo skvele rozhodnutie. Jedina pokladna so sipkou "safari", kde bola dlha rada, to ze funguje predbiehanie, nerespektovanie sa...je jedna vec ale to, ze pri tejto pokladni si kupovali listky aj ludia co isli len do Zoo bolo az drze. V pokladni flegmaticka, pomala pani, ked sme sa uz dostali na radu, zavrela bez slova okienko a odisla - bez informovania... po niekolkych minutach sa vratila a pri mojej kritike fungovania pokladne a systemu len odpovedala "napiste to na internet", tak pisem. Chcem upozornit hlavne rodiny z detmi, vcas vybehnite z auta jeden clen a cim skor bezte k pokladni. A o tom, ze nasledne nieje kontrolovany vstup uz do samotneho safari, radsej pomlcim. Ktovie, kolko spekulantov zrealizovalo a vyuzilo lenivost personalu a vsuplo do safari bez zaplatenia. Plati totiz, kolko clenov priznate, tolko platite!. Safari bol samozrejme zazitok, tak ako aj nasledne Zoo. Musim pochvalit krasne vybudovane africke mestecko a autentickost;). Verim, ze vy taku skusenost uz pri vstupe nebudete mat a nepokazi vam to dobry dojem.
PS: ak by som isla sama s dvomi malymi detmi do safari a mala absolvovat tuto situaciu, asi by som to tazko zvladla (soferovat a kupovat listky sa v jednej osobe neda).

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi jewelrybora.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Na kase neprijemni lide... zadny vyhoveni, proste ne nashle... to mi prislo dost hrozne jednani... Zoo stoji za navstevu

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi PetraBartys.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie