Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Teple vino”

Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře
Na pozícii č. 2 spomedzi 14 Reštaurácie v Dvůr Králové nad Labem
Cenový rozsah: 4 USD - 11 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 1. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

....a obsluha to komentuje tim, ze lednice ma obcas vypadky. Prostredi hezke, ale zkazi to neprofesionalni pristup obsluhy

Dátum návštevy: apríl 2018
Poďakujte používateľovi veradenk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka F, Vlastník v zariadení Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře.Zodpovedané: 4. apríla 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsme u Vás 100 % nezabodovali a doufáme, že příště budete naprosto spokojeni.

Hezký den

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (55)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2655 recenzií

Zrecenzované: 27. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dali sme si salat s kozim syrom a rizoto s kachnim masom.
Bolo by faj ak vobec nejaky salat zacnu pripravovat tak ho aj umyt, aby to neskripalo pod zubami. Potom nazvat salat nahadzanu rukolu polnicek cibulu a salat na tanier salatom ? Chcelo by to aj ochutit. Kozi syr a cervena repa to aspin trochu zachranili ale akosi som nepochopila pointu toho jedla.
Tak isto pointa repoveho rizota ktore je chutovo hodne vyrazne a kacky priatel oznacil ze raz stacilo.
Ps: k salatu som si poprosila olej a priniesli mi balzamiko :)
Uz odchadzame a pozorujeme ze dalsi stol nie je spokojny s chutami na taniery a pytaju si daco na dochutenie.
Nozno by bolo na mieste zvazit jedalny listok a urobit ho viac jedlym ? Miesto pekne a prijemne

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi ivaos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka v, Vlastník v zariadení Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře.Zodpovedané: 28. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že jste u nás nebyli spokojeni. Vaše připomínky jsme probrali v kuchyni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Ve dvore sme sa boli naobedovat a nemôžem povedať jedno zle slovo. Obsluha veľmi príjemná a niekoľko krát sa bola opýtať či je všetko Ok. Jedlo výborne, papali aj oči preto môžem len odporúčať!

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi VeronikaB1338.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka v, Vlastník v zariadení Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře.Zodpovedané: 24. mája 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi! Máme radost, že se Vám u nás líbilo.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Skvela kuchyne. Mit ve Dvore Kralove dve top restaurace( spolu s Penzionem za vodou) nam musi zavidet siroko daleko. Jeste doladit obsluhu a bude to OK.

Dátum návštevy: február 2017
Poďakujte používateľovi Pavel S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka v, Vlastník v zariadení Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře.Zodpovedané: 23. februára 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi. Těší nás, že jsme pro Vás jedna z Top restaurací. Budeme vše ladit tak, aby tomu bylo i nadále.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Pěkná nová restaurace v objektu penzionu. Tankové vlastní pivo. Výborné.
Jídlo chutné za rozumné ceny.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi jarom_rd2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka v, Vlastník v zariadení Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře.Zodpovedané: 17. februára 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na další návštěvu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře, si pozreli aj

Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj
 
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj
 

Navštívili ste Vylazená restaurace & pivnice Ve Dvoře? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu