Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 057)
Filtrovať recenzie
1 058 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
325
208
186
166
173
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
325
208
186
166
173
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 058 recenzií
Recenzované: 26. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel a jeho okolie pôsobia veľmi príjemne, ale bohužiaľ po ubytovaní sme ostali nemilo prekvapení. Fotky na internete, podľa ktorých sme si hotel vybrali a zaplatili, absolútne nezodpovedali izbe, ktorá nám bola pridelená. Miesto hotelovej izby sme dostali starú suitu - pleseň v kúpeľni na stenách, okná bez sieťky, veľká medzera pod dverami, balkónové dvere a okná bez záclon. Zariadenie veľmi staré, zacapkané a miesto postele dva matrace položené na sebe. V izbe sme si našli mravce a pavúka!!! Naozaj zlý sen. Po sťažnosti u delegátky nám bola na ďalší deň sľúbená výmena izby, ale stalo sa tak až po 4 dňoch! Nakoľko bolo vraj všetko obsadené. Po niekoľkých dňoch sme zistili, že takto na tom boli viacerí ubytovaní hostia - scenár ten istý- po sťažnostiach výmena izby po niekoľkých dňoch. Teda ráno sa vysťahovať , nechať kufre na recepcii a nová izba pridelená až po 12.hod.
Vymenená izba v novšej hotelovej časti vyzerala v pohode, krásna kúpeľňa, nové zariadenie, ale mravčeky nám boli stále na blízku.
Jedna recepčná milá, ďalšia bola v práci zrejme za trest. Personál v jedálni príjemný, ale na toľko hostí ich tam bolo naozaj dosť málo a nestíhali, aj napriek tomu, že sa snažili.
Jedlo - na all inclusive nič moc, ale dalo sa vybrať. Nápoje o ničom, vôbec sme nevyužili.
Pláž nádherná, ale neskôr dosť špakov. Lehátka za 10 €/ deň, obyčajné staré.
Na pláži pojazdná Kantína - úplne super, výborné jedlo za dobrú cenu a veľmi príjemní majitelia!
Nabudúce určite Rhodos, ale nie v tomto hoteli :-(

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi 79lucinka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Všetko bolo perfektne hotel jedlo animácie prostredie hlavne mesto rhodos je nádherné je tam co vidiet pamiatky prostredie navštívili sme aj najkrajšie plaze rhodosu bolo to veľmi krásne ďakujeme pekne

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi ViktoriaK758.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia virginiarhodes, Διευθυντής v zariadení Virginia Family Resort.Zodpovedané: 23. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Guest ,

Thank you for sharing your rating of our hotel with us. Our pleasure to hear that Virginia Hotels lived up to your expectations and you had the best time while staying with us. We try to create a relaxing atmosphere for all our guests and offer the high quality service on which we pide ourselves on and it is nice to hear the kind words.

It was a pleasure having you and we are looking forward to welcoming you back in the near future.

Respectfully
The Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2019

Na horšej dovolenke som nebola, ubytovanie jedna veľká katastrofa,,,,,fuj, izby staré, nič nefunguje, všetko sa rozchádza, Slováci nechoďte tam lebo vás ubytujú ako všetkých zo Slovenska v tých najhorších podmienkach

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Zuzi1704.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2019

Dovolena super,hlavne dekujeme nasi delegatce Monice S.,ktera nam byla k dispozici ve dne v noci během celého pobytu.Poradila a zajistila krásně výlety.
Hotel je výborné kvality,jídlo vynikající,programy super,jedinou nevýhodou je placená wifi.
Děkujeme za krásnou dovolenou Hromadkovi,Hynstovi a JUDr.Vizdal

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Daniel H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia virginiarhodes, Διευθυντής v zariadení Virginia Family Resort.Zodpovedané: 8. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Guest

Thank you so much for your detailed review regarding your recent stay at Virginia Hotels . Comments like yours motivate us to try even more towards the personalized services. We are genuinely happy to read that you had such a good time in our premises and everything was up to your preference.
Once again thank you very much for your kind review and we do hope to have the chance to welcome you again in our hotel.

With Warm Regards,
The Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júna 2019

Ubytovanie: Boli sme v termíne od 7.-14.6.2019, prileteli sme v noci kde nás čakala studená večera a rýchle ubytovanie. Po príchode na izbu sme moc toho neriešili, nakoľko sme boli unavení. Izba bola zastaralá, mali sme tam aj kuchynku s dvojplatničkou a mikrovlnkou, pritom sme mali all inclusive. Izba mala tiež staré dvere, ktoré sa zle otvárali a museli sme prvý deň vždy do nich buchnúť, aby sa otvorili. Mali škáru zospodu aj zboku, žeby sa tam ľahko dostal hmyz. Ráno sme šli otvoriť dvere na terase a našli sme v izbe živého veľkého švába. Neni sme nároční ľudia, ale neváhali sme ísť po všetkom, čo sme za tú krátku chvíľu videli, vymeniť izbu. S výmenou nebol problém. Druhá izba bola minimálne o 3 triedy lepšia, moderná prerobená kúpelňa, čistý biely záchod a lepšia posteľ. Ale aj tú sme v poslednú noc našli na prístelke na plachte zase švába, no hnus. Obe izby boli na prízemí.

Jedlo: Nemáme čo vytknúť, dalo sa z čoho vyberať.

Personál: Milí všetci, delegátka taktiež super.

Bazén: Prvé dni nebol čistený, plávala po povrchu všeliaká háveď, ďalšie dni ok.

Pláž: Dobrá. Za lehátka sa platí, my sme si ich nekupovali, dalo sa vždy kde zložiť. Inak čistá.

Celkové hodnotenie: Na 3* hviezdičkový hotel nečakajte úžas. My by sme sa tam už nevrátili. Určite si pýtajte izbu na poschodí, tam naši známy žiadne šváby nemali, len zopár malých mravčekov.

Dátum pobytu: jún 2019
Poďakujte používateľovi mon2323.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia virginiarhodes, Διευθυντής v zariadení Virginia Family Resort.Zodpovedané: 28. júna 2019
Prekladač Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your choice in our Hotel.
We hope to see you again the next year.

The management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie