Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (99)
Filtrovať recenzie
99 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
70
22
2
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
70
22
2
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2799 recenzií
Zrecenzované: pred 5 týždňami

Tento hotel sme si v prvom rade vybrali kvoli tomu, ze je adult friendly a aj splnil ocakavania. Ziadny hluk, piskot, iba pohodicka. Poloha hotela bola vyborna, pesi ste raz dva v Tatranskej Lomnici. Co sa tyka stravy mali sme polpenziu a nam osobne boli vecere privelke porcie, nakolko sme sa stravovali na obed mimo hotela. Ranajkam nie je co vytknut. Boli sme aj na masazi a maser Honza bol uzasny, vsetko vysvetlil,pytal sa na intenzitu masirovania. Nakolko sme si cez internet kupili listky/miestenky na Lomnicky stit, trebalo ich vytlacit, zavolala som na recepciu a promptne a bez problemov nam ich pani recepcna vytlacila. Izba bola priestranna a cista ! Pani upratovacky si davaju zalezat. Jedina drobnost, ktoru by som mohla vytknut je, ze set kavy a caju nedoplnanu, ale ani sme to neriesili na recepcii kedze je to vazne drobnost. Urcite sa tu este vratime, uzasny hotel aj pristup personalu.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi LuluK169.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaV202, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Dobrý deň,
veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2019

Privítala nás veľmi milá recepčná,všetko dopodrobna vysvetlila.Ubytovanie super,všade čistučko.Strava veľmi chutná a personál milí,ústretoví.Učaroval nám bazén so super vodou a vírivky. Prežili sme krásny ,pohodový pobyt .

Dátum pobytu: september 2019
Poďakujte používateľovi Resort35039918291.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaV202, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 11. septembra 2019

Dobrý deň,

Veľmi pekne ďakujeme a budeme sa tešiť, ak sa rozhodnete nás znova navštíviť.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2019

Prišli sme sem osláviť výročie svadby a ako pozornosť nám hneď na úvod priniesla recepčná fľašu prosecca! Suity sú priestranné, čisté a je z nich úžasný výhľad na Lomnický štít. Reštaurácia ponúka pestrú modernú kuchyňu a raňajkový bufet je skutočne vynikajúci. Bazén s výhľadom na Tatry, vnútorná aj vonkajšia vírivka a saunový svet poskytujú dokonalý relax po turistike. Hotel celkovo pôsobí veľmi sviežim dojmom a aj personál je veľmi ústretový. Keďže má hotel visačku "adults friendly", odporúčam ho tým, ktorí hľadajú kľudné miesto pre oddych.

Tip na izbu: Všetky suity majú výhľad na Vysoké Tatry.
Dátum pobytu: august 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Boris P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaV202, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Dobrý deň Boris,
Veľmi pekne ďakujeme za milé slová a radi Vás opäť privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2019

Tomu hotelu niet čo vytknut, nachádza sa v prijemnom horskom prostredí.Personál milý ustretovy. Všade čisto, izby dobre zariadene.,wellness super. .Strava perfektná,bohate ranajky,večere špeciality. Odporučam.

Dátum pobytu: august 2019
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi jesen19.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaV202, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 15. augusta 2019

Dobrý deň,

Veľmi pekne ďakujeme a radi Vás opäť privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júla 2019

Hotel je situovaný v peknom prostredí, výborná poloha-autobusová a vlaková zastávka je cca 10 minút pešo. Izby krásne, moderne zariadené, priestranné, čisté a voňavé. Raňajky vo forme bufetov a večera 4 - chodové servírované menu. Jedlo a servírovanie bolo naozaj gastronomickým zážitkom. Personál hotela milý,vždy ochotný pomôcť a poradiť. Boli sme veľmi spokojní a určite sa ešte vrátime.

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Gabika85.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaV202, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 30. júla 2019

Dobrý deň Gabika,

Veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu recenziu. Radi Vás opäť privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie