Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (79)
Filtrovať recenzie
79 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
20
3
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
51
20
3
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
101579 recenzií
Zrecenzované: 9. mája 2018

Hotel ma mensiu ubytovaciu kapacitu, co zarucuje pokojnu atmosferu. Koncept "adults-friendly" (pozor, nemylit si s adults-only) v praxi znamena, ze krik dietata pocujete iba vynimocne alebo vobec. Vybavenie hotela vychadza v ustrety najma dospelym. Hotel posobi dojmom cerstvo zrekonstruovaneho, vsade je cisto, welness priestor je priam vonavy. Masazne procedury a ritualy aj hygienicke vybavenie na izbach vyuzivaju premiovu znackovu kozmetiku. Maserky (daleky vychod) su kvalifikovane, ovladaju zakladnu komunikaciu aj v slovencine, masaze (2 rozne) boli skvele. Gastronomia v hoteli je na nadpriemernej urovni, jedla su chutovo vyborne a servirovane porcie vizualne zaujimave. Na zelanie (napr. dieteticke alebo bezlepkove potreby) dokaze kuchar pripravit jedlo podla priania a potrieb klienta, aj ked nie je v jedalnom listku. Vsetok personal (bar, recepcia, restauracia, welness) bol priatelsky, komunikativny. Bolo citit uprimnu snahu vychadzat hostom v ustrety. Vidiet po prebudeni priamo z postele Skalnate pleso a Lomnicky stit je prijemny bonus :)

Tip na izbu: Apartmanova izba na 1. poschodi s vyhladom na Tatry je skvela!
  • Termín ubytovania: máj 2018, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi ivanRimsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana V, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 11. mája 2018

Dobrý deň Ivan,

Veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu. Veľmi radi Vás opäť privítame a spríjemníme Vašu dovolenku.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Milý hotelík, čisté moderne izby, super wellness.
Jedlo take priemerné.
Ceny na hoteli extrémne vysoké.
V podstate odporúčame.
Avšak za takú cenu ubytka a služieb si vo svete užijete omnoho lepší servis/jedlo/izby.

Termín ubytovania: apríl 2018, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi MonikaH2674.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. apríla 2018

Super ubytovanie,kuchyňa úžasná ,personál milý -ústretový,pozorný.Wellness oáza pokoja.Všade čisto a pohoda. Vrelo odporúčam každému zažiť atmosféru tohto hotela.Moderne zariadenie s balkónmi a výhľadom na Lomnický štít. Ďakujeme za skvelý oddych.

  • Termín ubytovania: apríl 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi JanaB2175.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana V, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 3. mája 2018

Dobrý deň Jana,
Veľmi pekne ďakujeme za krásnu pozitívnu recenziu.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Max spokoknosť..skvelé ubytovanie,čistučké,výborné matrace v spálni.ySuper personál v celom hoteli,výborná kuchyňa -veľký výber na raňajky,večere 4 chod.Užili sme si aj výbornú masáž od Thajok.Určite sa vrátime..

Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi ZuzanaI28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana V, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 26. februára 2018

Dobrý deň Zuzana,
Veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu recenziu. Radi Vás opäť privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Naozaj asi jeden z top hotelov v tatrach
Super personál
Super wellness fotky reálne
Super raňajky služby
Značková kozmetika na izbách
Izby krásne veľké a čisté
S ničím nemali problém a čo Vám chyba Vám ľahko zariadia
Free parking
Zjazdovka je asi 1km
Super výhľad

Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi FrequentFlier750120.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana V, Manažér v zariadení Hotel Lesna.Zodpovedané: 20. januára 2018

Dobrý deň Marek,

Ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojní. Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie