Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (112)
Filtrovať recenzie
113 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
85
22
3
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
85
22
3
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712113 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Hotel možno z prveho dojmu na vonok starší, ale čím idete bližšie tak prostredie v ktorom je umiestnený (stromy, zruby, záhony, vyhlad) kvetinova výzdoba na každom balkone mení tento dojem na hrejivy pocit rodinného hotela. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi ako aj pre seniorov. Kazdy si tu nájde svoj priestor na vyžitie. Ci už v bazéne, wellness svete, detských ihriskach, multifunkcnom ihrisku pre všetky vekové kategórie, pri posedeni na lavickach, prechadzkach prípadne v dennom/nocnom bare v hotely na terase/jacuzzi. Program je obohatený o piatkove hudobné vystúpenia, možnosť využitia programu pre deti za sprievodu uzasnej! animatorky ci o gurmanske zážitky z ponúkaných svetovych kuchyn. Zo stravy podávanej formou švédskych stolov si vyberie každý. A v neposlednej rade celé toto všetko podčiarkuje milí a ochotní personal. Tešíme sa ďalšiu návštevu :)

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi KamcoF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: pred 2 týždňami

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a za túto Vašu milú recenziu pobytu, veľmi nás potešila. Sme radi, že ste u nás strávili len príjemné chvíle. Budeme radi, ak sa v budúcnosti opäť rozhodnete pre náš hotel.
Srdečne Vás pozdravujeme z Kontakt wellness hotela****!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 5 týždňami cez mobilné zariadenie

Najlepši pobyt v tatrách určite odporúčam a radi sa vratime ❤️ skvelý hotel , uzasna obsluha , mile pani na recepci :) krasne poradili , ukazali , doniesli :) tesila som sa tam a citila som sa ako doma :)

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi dankatono.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2019

Hotel navštevujeme už piaty rok a to hovorí asi za všetko. Deti sa v letnom období tešia hlavne na animátorky :-) a ja s manželkou zase na wellness.
Z hotela sú výborné podmienky ako na horskú - blízko Tatranskej Lomnice tak aj pre cykloturistiku - možnosť uloženia vlastných bicyklov, prípadne zapožičanie z hotela a v zime lyžovanie. Výhľad na štíty Tatier je úžasný.
Personál Vás privíta velcome drinkom a ochotne odpovedá na všetky otázky. Zariadenie hotela je príjemné, čisté a každý rok prichádzajú s nejakou modernizáciou.
Wellness je kapitola sama o sebe. Od vonkajšej po vnútorné výrivky s obsluou, cez 8 sáun, masáže od výmyslu sveta a kozmetiku po veľký vnútorný bazén vrátane malého detského.
Po večeri si spríjemníte večer v bare, prípadne na bowlingu kde Vás obslúži profesionálna obsluha.

Pobyt v tomto hotely môžem len vrelo odporučiť !!!

Tip na izbu: Izby bez balkóna majú výhľad na hory
Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi szaboalexander81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé slová, veľmi nás všetkých potešili. Sme veľmi radi za vernosť našim službám a veríme, že nás opäť navštívite.
Pozdravujeme Vás z Tatier!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2019

Boli sme v tomto hotely v auguste na rodinnej dovolenke a boli sme veľmi,veľmi spokojný.Výborný hotel,strava výborná a dostatočné množstvo.Výborná obsluha ako na recepcii,v jedálni,raštaurácii.A welnnes samostatná kapitola tak isto výborný od obsluhy až po vybavenie.Takže tento hotel vrele odporúčame nemáme mu čo vytknúť.Radi by sme sa sem ešte vrátili.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi nedelkaivan64.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a za túto Vašu milú recenziu pobytu, veľmi nás potešila. Sme radi, že ste u nás strávili len príjemné chvíle. Budeme radi, ak sa v budúcnosti opäť rozhodnete pre náš hotel.
Srdečne Vás pozdravujeme z Kontakt wellness hotela****!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019

Lokalita dobrá, veľmi blízko Tatranskej lomnice, aj pešia dostupnosť cez peknú cestičku v lese.
Jedlo výborné!!!! Čistota izieb super, pani chyžná bola veľmi milá a ochotná.
Milý personál na recepcii, v bare, v jedálni aj vo wellness.
Veľmi milé animátorky, ktoré sa ochotne hrali s deťmi a robili im zábavný program.
Pekný wellness, hlavne tá outdoor oddychová zóna, pekné a čisté sauny.
Kedykoľvek sa radi vrátime.

Dátum pobytu: august 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi JanaPU.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a za Vaše milé hodnotenie pobytu, ktoré nás a predovšetkým našich kuchárov veľmi potešilo. Budeme radi, ak nás opäť čoskoro navštívite. Pozdravujeme Vás z Tatier!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie