Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (112)
Filtrovať recenzie
113 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
85
22
3
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
85
22
3
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914113 recenzií
Recenzované: 3. septembra 2019

Hotel navštevujeme už piaty rok a to hovorí asi za všetko. Deti sa v letnom období tešia hlavne na animátorky :-) a ja s manželkou zase na wellness.
Z hotela sú výborné podmienky ako na horskú - blízko Tatranskej Lomnice tak aj pre cykloturistiku - možnosť uloženia vlastných bicyklov, prípadne zapožičanie z hotela a v zime lyžovanie. Výhľad na štíty Tatier je úžasný.
Personál Vás privíta velcome drinkom a ochotne odpovedá na všetky otázky. Zariadenie hotela je príjemné, čisté a každý rok prichádzajú s nejakou modernizáciou.
Wellness je kapitola sama o sebe. Od vonkajšej po vnútorné výrivky s obsluou, cez 8 sáun, masáže od výmyslu sveta a kozmetiku po veľký vnútorný bazén vrátane malého detského.
Po večeri si spríjemníte večer v bare, prípadne na bowlingu kde Vás obslúži profesionálna obsluha.

Pobyt v tomto hotely môžem len vrelo odporučiť !!!

Tip na izbu: Izby bez balkóna majú výhľad na hory
Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi szaboalexander81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé slová, veľmi nás všetkých potešili. Sme veľmi radi za vernosť našim službám a veríme, že nás opäť navštívite.
Pozdravujeme Vás z Tatier!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2019

Boli sme v tomto hotely v auguste na rodinnej dovolenke a boli sme veľmi,veľmi spokojný.Výborný hotel,strava výborná a dostatočné množstvo.Výborná obsluha ako na recepcii,v jedálni,raštaurácii.A welnnes samostatná kapitola tak isto výborný od obsluhy až po vybavenie.Takže tento hotel vrele odporúčame nemáme mu čo vytknúť.Radi by sme sa sem ešte vrátili.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi nedelkaivan64.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a za túto Vašu milú recenziu pobytu, veľmi nás potešila. Sme radi, že ste u nás strávili len príjemné chvíle. Budeme radi, ak sa v budúcnosti opäť rozhodnete pre náš hotel.
Srdečne Vás pozdravujeme z Kontakt wellness hotela****!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019

Lokalita dobrá, veľmi blízko Tatranskej lomnice, aj pešia dostupnosť cez peknú cestičku v lese.
Jedlo výborné!!!! Čistota izieb super, pani chyžná bola veľmi milá a ochotná.
Milý personál na recepcii, v bare, v jedálni aj vo wellness.
Veľmi milé animátorky, ktoré sa ochotne hrali s deťmi a robili im zábavný program.
Pekný wellness, hlavne tá outdoor oddychová zóna, pekné a čisté sauny.
Kedykoľvek sa radi vrátime.

Dátum pobytu: august 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi JanaPU.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 5. septembra 2019

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a za Vaše milé hodnotenie pobytu, ktoré nás a predovšetkým našich kuchárov veľmi potešilo. Budeme radi, ak nás opäť čoskoro navštívite. Pozdravujeme Vás z Tatier!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2019

Tu nieje čo vyčítať.Všetko bolo na úrovni ,všetko bolo super,strava ,služby,ubytovanie , personál proste ako som napísal niet čo vyčítať. Wellness taktiež super ,sauny od výmyslu, ochladzovacia kaďa,bazén,vírivky ,vírivky pri bare nemali chybu. Samozrejme okolitá príroda , bolo kam chodiť - Tatry sú veľké a krásne.

Tip na izbu: S výhľadom na Lomničák
Dátum pobytu: jún 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi serdelp.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 28. augusta 2019

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu návštevu a za čas, ktorý ste strávili pri recenzii Vášho pobytu. Sme veľmi radi, že ste u nás prežili príjemné chvíle. Budeme sa tešiť, ak nás opäť navštívite.
Srdečne Vás pozdravuje tím nášho hotela!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2019

zvonka pôsobí hotel staršie, ale vo vnútri čisto a veľmi príjemne, varia úžasne, wellness a SPA bol super, čisto,veľmi príjemne prostredie, možnosť výberu z rôznych druhov sáun. Cítili sme sa veľmi príjemne

Dátum pobytu: júl 2019
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi tothovas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej_Prichocky, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 15. augusta 2019

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé a povzbudivé slová, ktoré nás veľmi všetkých potešili. Budeme radi, ak nás opäť navštívite!
Pozdravuje Vás tím celého Kontakt wellness hotela!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie