Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (69)
Filtrovať recenzie
69 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
46
18
2
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
46
18
2
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3869 recenzií
Recenzované: 22. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Vcerajsia akcia stretavky prenajaty salonik jedlo vynikajuce ale obsluhujuci personal absolutny ignoranti po prosbe ze chceme trochu sukromie mi odpovedal ze on tu obsluhuje ak son si nevsimol aj ked nikto si nic neobjednal vecera bola na siestu a bez predchadzajuceho upozornenia rovno vosli s jedlom do miestnosti uz patnast minut skor a na zaver platba kartou nebola akceptovana asi potrebovali cash pre seba. Jednym slovom obsluha na urovni dvoch hviezdiciek co by si hotel so styrmi nemal dovolit takze z nasej strany posledny krat aj ked musim aspon spomenut velmi ochotnu recepciu.

Dátum pobytu: apríl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Radko O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 2. mája 2018

Vážený pán Radko
Veľmi pekne Vám ďakujeme za pochvalu našej kuchyne a recepcie. Zároveň nás však mrzí, že sa harmonogram a spôsob obsluhy nestretol s Vašou spokojnosťou. Časový harmonogram, spôsob obsluhy a výber menu bol vopred dohodnutý s usporiadateľom Vášho stretnutia, taktiež on požiadal spoločný fiškálny účet a aby si každý účastník uhradil večeru samostatne. Po ukončení akcie nám vyjadril spokojnosť a poďakovanie za ústretovosť. Veľmi pekne Vám však ďakujeme za Váš názor a ubezpečujeme Vás, že sa snažíme robiť všetko pre spokojnosť našich hostí.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. apríla 2018

atraktívne situovaný hotel v tichom prostredí za obcou Stará Lesná blízko strediska Tatranská Lomnica ponúka výborné služby, dobré ubytovanie, kuchyňu, atraktívne prostredie a pomerne dostupné ceny, dobrá voľba pre oddych aj ako východisko pre túry do okolia

Tip na izbu: s výhľadom na horský masív Vysokých Tatier
Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 4. apríla 2018

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu návštevu a za tieto milé a povzbudivé slová. Sme veľmi radi, že ste boli s pobytom u nás spokojná a veríme, že nás opäť čoskoro navštívite. Pozdravujeme Vás z Kontaktu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. januára 2018

Velmi prijemny hotel, nemame co vytknut.
Personal (recepcia, restauracia, wellnes) velmi ochotny.
Hotel ma Wellness na velmi vysokej urovni: bazen, 4 jacuzzi, sauny (finska, tatranska, mentolova, bylinkova, ...) a dalsie rozne wellness atrakcie.
Jedlo v restauracii je chutne, vecera je mozna formou bufetu (za 15 EUR), ale mozete jest kolko vladzete :)
Vyber na ranajky bol bohaty, ale kedze sme boli len na jednu noc nevieme posudit, ci sa jedlo velmi neopakuje, ale vyber bol postacujuci.
Izby su pekne a ciste,

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi ToboganFahren.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 29. januára 2018

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé a povzbudivé slová. Budeme radi ak nás opäť navštívite a presvedčíte sa, že sa snažíme udržať si náš štandard. Pozdravujeme z Kontaktu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie, kvalitny pristup. Hotel pekny a sluzby vynikajuce. S vecerou som bol spokojny a s ranajkami este viac. Z dovodu fyremneho programu som wellnes uz nestihol. Ked to bude mozne tak nabuduce hotel navstivim aj s rodinou. Odporucam kazdemu aspon raz to vyskusat.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi amohnansky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 14. septembra 2017

Veľmi pekne Vám ďakujeme za tieto Vaše milé slová. Budeme radi, ak náš hotel navštívite aj s Vašou rodinkou a strávite u nás príjemné chvíle. Určite potom nevynechajte aj návštevu nášho wellness :-). Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017

Super služby na slovenské pomery. Aj po opakovaných návštevách musím konštatovať, že toto miesto sa dá v podstate bez výhrad odporúčať. Fajn ceny, personál, čo nepôsobí otráveným dojmom a nakoniec i na tom, že nemajú núdzu o zákazníkov je vidieť, že sa o to starajú.

Dátum pobytu: august 2017
Poďakujte používateľovi Bohus M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 2. septembra 2017

Ďakujeme Vám Bohuš za tieto milé a povzbudivé slová. Veľmi si vážime, že ste sa so svojou pozitívnou skúsenosťou s pobytom u nás podelili. Veríme, že sa opäť a čoskoro k nám vrátite.
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie