Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (69)
Filtrovať recenzie
69 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
46
18
2
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
46
18
2
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51069 recenzií
Recenzované: 28. januára 2018

Velmi prijemny hotel, nemame co vytknut.
Personal (recepcia, restauracia, wellnes) velmi ochotny.
Hotel ma Wellness na velmi vysokej urovni: bazen, 4 jacuzzi, sauny (finska, tatranska, mentolova, bylinkova, ...) a dalsie rozne wellness atrakcie.
Jedlo v restauracii je chutne, vecera je mozna formou bufetu (za 15 EUR), ale mozete jest kolko vladzete :)
Vyber na ranajky bol bohaty, ale kedze sme boli len na jednu noc nevieme posudit, ci sa jedlo velmi neopakuje, ale vyber bol postacujuci.
Izby su pekne a ciste,

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi ToboganFahren.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 29. januára 2018

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé a povzbudivé slová. Budeme radi ak nás opäť navštívite a presvedčíte sa, že sa snažíme udržať si náš štandard. Pozdravujeme z Kontaktu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie, kvalitny pristup. Hotel pekny a sluzby vynikajuce. S vecerou som bol spokojny a s ranajkami este viac. Z dovodu fyremneho programu som wellnes uz nestihol. Ked to bude mozne tak nabuduce hotel navstivim aj s rodinou. Odporucam kazdemu aspon raz to vyskusat.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi amohnansky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 14. septembra 2017

Veľmi pekne Vám ďakujeme za tieto Vaše milé slová. Budeme radi, ak náš hotel navštívite aj s Vašou rodinkou a strávite u nás príjemné chvíle. Určite potom nevynechajte aj návštevu nášho wellness :-). Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017

Super služby na slovenské pomery. Aj po opakovaných návštevách musím konštatovať, že toto miesto sa dá v podstate bez výhrad odporúčať. Fajn ceny, personál, čo nepôsobí otráveným dojmom a nakoniec i na tom, že nemajú núdzu o zákazníkov je vidieť, že sa o to starajú.

Dátum pobytu: august 2017
Poďakujte používateľovi Bohus M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 2. septembra 2017

Ďakujeme Vám Bohuš za tieto milé a povzbudivé slová. Veľmi si vážime, že ste sa so svojou pozitívnou skúsenosťou s pobytom u nás podelili. Veríme, že sa opäť a čoskoro k nám vrátite.
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Lokalita výborná. Kúsok od vláčiku.
Pre deti vstup wellness od 15:00 do 17:00.
Milý ochotný personál.
Výborná kuchyňa. Izby na môj vkus veľmi malé hlavne ak máte dieťa ako my. S dvomi si to vôbec nevieme predstaviť.

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Pathfinder675346.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. februára 2017

vynikajúci hotel s úžasnými hosťami a personálom. Po predchádzajúcej skúsenosti (nie moc dobrej) hotel kompletne zmenil personal. Moj pobyt bol pracovného charakteru. Menežerka eventov bola maximálne ustretová, ochotná promptne reagovat na nase poziadavky a všetko vždy zariadit na 110%. Odporúčam!

Dátum pobytu: október 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi LenkaN70.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Monika K, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 24. februára 2017

Milá Lenka,

veľmi pekne ďakujeme za povzbudivé a milé hodnotenie, ktoré nás všetkých potešilo. V blízkej dobe nás čaká drobná rekonštrukcia lobby, salónika na prízemí a taktiež izieb. Veríme, že sa k nám budete vracať vždy s radosťou a často. Krásny deň Vám z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie