Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Penzion 2004(Stará Lesná)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
60 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
Hotel Tatrania(Stará Lesná)
40 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Hotel Forton(Stará Lesná)
72 USD
Orbitz.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Lesna(Stará Lesná)
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Horizont Resort(Stará Lesná)
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Hills(Stará Lesná)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
B&B Stara Lesna 184(Stará Lesná)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Alfa Tatry Guest House(Stará Lesná)
Booking.com
Ukázať ponuku
Apartmany v Chalupe(Stará Lesná)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Recenzie (65)
Filtrovať recenzie
65 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
44
16
2
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
44
16
2
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3865 recenzií
Zrecenzované: 28. januára 2018

Velmi prijemny hotel, nemame co vytknut.
Personal (recepcia, restauracia, wellnes) velmi ochotny.
Hotel ma Wellness na velmi vysokej urovni: bazen, 4 jacuzzi, sauny (finska, tatranska, mentolova, bylinkova, ...) a dalsie rozne wellness atrakcie.
Jedlo v restauracii je chutne, vecera je mozna formou bufetu (za 15 EUR), ale mozete jest kolko vladzete :)
Vyber na ranajky bol bohaty, ale kedze sme boli len na jednu noc nevieme posudit, ci sa jedlo velmi neopakuje, ale vyber bol postacujuci.
Izby su pekne a ciste,

  • Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi ToboganFahren.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 29. januára 2018

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu návštevu a za tieto Vaše milé a povzbudivé slová. Budeme radi ak nás opäť navštívite a presvedčíte sa, že sa snažíme udržať si náš štandard. Pozdravujeme z Kontaktu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie, kvalitny pristup. Hotel pekny a sluzby vynikajuce. S vecerou som bol spokojny a s ranajkami este viac. Z dovodu fyremneho programu som wellnes uz nestihol. Ked to bude mozne tak nabuduce hotel navstivim aj s rodinou. Odporucam kazdemu aspon raz to vyskusat.

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi amohnansky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 14. septembra 2017

Veľmi pekne Vám ďakujeme za tieto Vaše milé slová. Budeme radi, ak náš hotel navštívite aj s Vašou rodinkou a strávite u nás príjemné chvíle. Určite potom nevynechajte aj návštevu nášho wellness :-). Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. septembra 2017

Super služby na slovenské pomery. Aj po opakovaných návštevách musím konštatovať, že toto miesto sa dá v podstate bez výhrad odporúčať. Fajn ceny, personál, čo nepôsobí otráveným dojmom a nakoniec i na tom, že nemajú núdzu o zákazníkov je vidieť, že sa o to starajú.

Termín ubytovania: august 2017
Poďakujte používateľovi Bohus M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Andrej P, Guest Relations Manager v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 2. septembra 2017

Ďakujeme Vám Bohuš za tieto milé a povzbudivé slová. Veľmi si vážime, že ste sa so svojou pozitívnou skúsenosťou s pobytom u nás podelili. Veríme, že sa opäť a čoskoro k nám vrátite.
Krásny deň z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Lokalita výborná. Kúsok od vláčiku.
Pre deti vstup wellness od 15:00 do 17:00.
Milý ochotný personál.
Výborná kuchyňa. Izby na môj vkus veľmi malé hlavne ak máte dieťa ako my. S dvomi si to vôbec nevieme predstaviť.

Termín ubytovania: apríl 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Lenka Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. februára 2017

vynikajúci hotel s úžasnými hosťami a personálom. Po predchádzajúcej skúsenosti (nie moc dobrej) hotel kompletne zmenil personal. Moj pobyt bol pracovného charakteru. Menežerka eventov bola maximálne ustretová, ochotná promptne reagovat na nase poziadavky a všetko vždy zariadit na 110%. Odporúčam!

  • Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lenka N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Monika K, Manažér v zariadení Kontakt Wellness Hotel.Zodpovedané: 24. februára 2017

Milá Lenka,

veľmi pekne ďakujeme za povzbudivé a milé hodnotenie, ktoré nás všetkých potešilo. V blízkej dobe nás čaká drobná rekonštrukcia lobby, salónika na prízemí a taktiež izieb. Veríme, že sa k nám budete vracať vždy s radosťou a často. Krásny deň Vám z Tatier želáme!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie