Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lobby”

Lobby bar hotela International
Na pozícii č. 5 spomedzi 6 Reštaurácie v Veľkej Lomnici
Cenový rozsah: 4 USD - 18 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 12. marca 2018


Lobby bar hotela International patrí podľa mňa k veľmi pekným barom s príjemným personálom, bez hluku, a príjemnou atmosférou.

Dátum návštevy: jún 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Lobby bar hotela International.Zodpovedané: 11. apríla 2019

Ďakujeme krásne!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (8)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

268 recenzií

Zrecenzované: 15. marca 2017

Veľmi dobre mi padlo posedieť si podobrom jedle pri kávičke či zákusku. Vychutnať si maškrtky, cítila som sa fajn.

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi nmarcelkam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, marketingový koordinátor v zariadení Lobby bar hotela International.Zodpovedané: 17. marca 2017

Milá Marcelka,

veríme, že ste si pochutili na našich výborných koláčikoch a oddýchli ste si pri pohľade na prebúdzajúcu sa prírodu a prekrásnu panorámu Tatier.

Kedykoľvek budete u nás vítaná.

Lucia, hotel International****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2016

v hotely International som sa zastavil už viackrát, tentokrát to bolo aj s hrou golfu, personál je veľmi ochotný a milý , pekné prostredie, obsluha na úrovni, jedlo a pitie kvalitné

Dátum návštevy: august 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Mathyass.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing Coordinator v zariadení Lobby bar hotela International.Zodpovedané: 3. októbra 2016

Ďakujeme Vám, že ste nás navštívili.
Veríme, že sa k nám čoskoro vrátite, aby ste ochutnali napríklad jeden z našich výborných domácich zákuskov alebo miešaných nápojov :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. septembra 2016
Prekladač Google

Dátum návštevy: september 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing Coordinator v zariadení Lobby bar hotela International.Zodpovedané: 3. októbra 2016
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2017
Prekladač Google

Dátum návštevy: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Lobby bar hotela International, si pozreli aj

Tatranská Lomnica, Prešovský kraj
Veľká Lomnica, Prešovský kraj
 
Poprad, Prešovský kraj
Veľká Lomnica, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Lobby bar hotela International? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu