Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Veľká Lomnica
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (160)
Filtrovať recenzie
160 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
49
41
40
20
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
49
41
40
20
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510160 recenzií
Recenzované: 30. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Krasne prostredie. Cisty a velky apartman. Mila obsluha v restauracii. Chutne jedlo a velke porcie. Na druhej strane hrozne gycova vyzdoba restauracie. Clovek sa citi ako v muzeu. Nic tam neladi. Vedenie by sa malo zamysliet nad zmenou. Ale inak ok.

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Radka8765.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi prijemne a tiché prostredie, pekná izba s plne vybavenou kuchyňou, pokojný a útulný wellness a hlavne ubytovanie za priaznivé ceny. Veľmi ochotní a mili personál na recepcii. Nenájdem nič negatívne

Dátum pobytu: január 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi alzbetapavlechova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Poznam toto zariadenie. Chodieva sem oravidelne. Pomer cena/ kvalita je ok. Vzdy sme boli spokojni s jedinou vynimkou, ked v zime sme mali studene apartmany. Inac vzdy spokojni. Mozno by nezaskpdila vymena kobercov.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi 915milanm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2018

Pobyt sme vyhrali v súťaži, rezort velmi pekný, izby čisté , priestranné jediná škoda bola nefunkčnej reštaurácie. Raňajky nám nosili na izbu na ostatné sme museli chodiť do mesta. Wellnes za takú uvádzanú cenu by sme si predstavovali niečo extra a nie 1 saunu a jednu jacuzzi ale na chvílkový relax to celkom stačí. Aj napriek tomu sme tam strávili pekný víkend niekedy sa tam snád ešte vrátime ;)

Dátum pobytu: jún 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasa550.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dobrý deň,do Vášho rezortu chodíme pravidelne,zatiaľ nebol žiadny problem až pokial sa nezmenil majiteľ reštaurácie!!!co sa týka raňajok-chýbali mi tam jogurty pre deti! a vecera ani nehovorím slabý vyber jedál a ešte aby tam stal Kuchar a Vám nakladal jedlo‍♀️‍♀️‍♀️čo sa týka personálu strašne slabé ,dievčatá -čašníčky vôbec nestíhali bordel po stoloch a zabudnuté objednávky !!!

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Inspire816038.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie