Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (173)
Filtrovať recenzie
173 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
129
30
8
2
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
129
30
8
2
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16173 recenzií
Recenzované: 19. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Fantastické místo, ještě lepší personál a služby. Za všechny: manažer hotelu Ing. Chmelnický, obsluha restaurace Peter Macura. Místo s hezkým golfovým hřištěm - Black Stork - tři devítky. Ideální na nástup tatranských tůr. Leží mezi Velkou a Tatranskou Lomnicí. Bazén a welness s vířivkou. Personál bez chyby.
Hotel s pozitivní energií.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi miroslavo174.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Hotel International.Zodpovedané: 13. septembra 2019

Milý Miroslav,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu. Veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávanie, čo je neustále našim cieľom. Veríme, že po Vašich dobrých skúsenostiach sa k nám radi v budúcnosti vrátite a my Vás radi opäť privítame.

Branislav Klein

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2019

Výhľad na Lomnický štít, izba pekná a čistá, okolie hotela nádherné, kuchyňa úžasná, najprofesionálnejší a najmilší čašníci a čašníčky, aké som kedy stretla. Čo sa týka výletov bez auta - do dediny je to len krátka prechádzka a vlaková zástavka je hneď pred hotelom. Ťažko sa hľadajú negatíva.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi monika_pinkyrink.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Hotel International.Zodpovedané: 8. augusta 2019

Milá Monika,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť. Pevne veríme, že sa k nám čoskoro radi vrátite a znovu si užijete u nás pobyt vo Vysokých Tatrách.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júla 2019

Hotel je v tichom prostredí, izba bola s výhľadom na Tatry. Dobre sa spalo. Veľmi dobrá kuchyňa, výborné jedlá, dobrá obsluha a výborný výber zákuskov. Milý personál včetne recepcie a manažérov. Krásny výhľad na tatranské vrcholy

Tip na izbu: Čistá s výhľadom na Tatry. Dobre sa spalo. Tiché pristredie
Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Igor_Viest.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Hotel International.Zodpovedané: 15. júla 2019

Milý Igor,
našou prioritou je aby sme splnili všetky želania a očakávania našich zákazníkov. Dúfame, že sa nám to podarilo aj vo vašom prípade na 100% a ďakujeme Vám za milú recenziu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júna 2019

Hotel spľňa všetky očakávania, príjemný personál,hotel je v krásnom prostredí, vynikajúca kuchyňa,čisté a útulné izby, welness so všetkým pre relax.V lobby bare nájdete všetko na občerstvenie,neodolateľné zákusky,miešané nápoje, vynikajúce točené pivo.

Tip na izbu: Izba je podľa našich predstáv,s vlastným soc. zariadením, balkónom, možnosť ubytovania aj domácich zvierat, výhľad na tatranské končiare.
Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Inspire55949105475.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Hotel International.Zodpovedané: 17. júna 2019

Vážený návštevník hotela International,
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami a ďakujeme Vám za recenziu. Radi Vás znovu privítame ak k nám opäť nikedy v budúcnosti zavítate.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Utulny, moderny hotel s krasnou armosferou. Nachadza sa v krasnom prostredi s vyhladom na Vysoke Tatry, s mozno najkrajsim pohladom na Lomnicky stit. Ubytovanie je utulne, prijemne, strava vyborna. Okolo hotela sa nachadza golfove ihrisko, pekne udrziavane.

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi 915milanm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BlackStork, Marketing asistent v zariadení Hotel International.Zodpovedané: 17. júna 2019

Ďakujme krásne za recenziu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie