Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (461)
Filtrovať recenzie
461 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
276
80
52
28
25
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
276
80
52
28
25
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
159164461 recenzií
Recenzované: 10. marca 2018

Nádherné vysokohorské prostredie, úžasné welness, skvelé miesto pre dospelých aj deti, pre deti ihrisko, detské herňa, kino... skvelá strava, priestranné izby. Boli sme tam už niekoľkokrát a vždy sme boli spokojní

Dátum pobytu: apríl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lenka S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PodbanskeResort, Marketingové oddelenie v zariadení Grand Hotel Permon.Zodpovedané: 12. marca 2018

Pozdravujeme z Podbanské resort. Ďakujeme veľmi pekne za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste si váš pobyt užili, pretože spokojnosť našich hostí je pre nás prioritou. Veríme, že nás čoskoro opäť navštívite, pretože počas Veľkej noci chystáme zaujímavosti, ktoré Váš pobyt zaručene ozvláštnia. Tešíme sa na Vás.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

nezabudnutelny pobyt (romanticky) vo dvojici... na tieto chvile sa zabudnut neda.... velka vyhoda, ze ubytovanie je spojene s welness komplexom... inac velmi vela ludi, izby sa postupne vynovuju, pekne a ucelne zariadene, strava velmi chutna, nikdy nevynecham cokoladove fondue.... par izieb s vyhladom na Kriváň - pekna panorama....

Dátum pobytu: apríl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ovlis.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PodbanskeResort, Marketingové oddelenie v zariadení Grand Hotel Permon.Zodpovedané: 8. marca 2018

Pozdravujeme z Podbanské resort. Ďakujeme veľmi pekne za Vašu spätnú väzbu. Spokojnosť našich hostí je pre nás prioritou, preto nás vždy nesmierne poteší, že ste boli s našimi službami spokojní a naplno ste si pobyt užili. Veríme, že nás čoskoro opäť navštívite, aby ste si oddýchli v krásnej tatranskej prírode. Prajeme pekný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Jednoznačne nám bolo u vás super!!!
Strava, izby všetko sa nám páčilo. V bazénoch viacej ľudí ale dalo sa. Detský kútik super
Už sa k Vám chystáme na veľkú noc tak dúfam ze zasa budeme spokojný ako naposledy.

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi ziazanka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PodbanskeResort, Marketingové oddelenie v zariadení Grand Hotel Permon.Zodpovedané: 28. februára 2018

Pozdravujeme z Podbanské resort. Ďakujeme veľmi pekne za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás nesmierne potešila. Celý kolektív Podbanské resort robí všetko pre Vašu spokojnosť, aby ste si pobyt maximálne vychutnali a oddýchli si. Veríme, že nás čoskoro opäť navštívite, pretože počas Veľkej noci máme pre Vás pripravený špeciálny program, ktorý Váš pobyt zaručene ozvláštni. Prajeme pekný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Wellness patri vybavenim a saunami podla mna k jednym z najlepsim na Slovensku ale to ze tam zacali pustat deti do 6 rokov relaxacnej atmosfere velmi poskodilo. Nadmerny hluk, smiech, neustale otvaranie a zatvaranie dveri na saunach kedze deti nevydrzia take teplo sposobi to ze clovek sice nerad a s nechutou ale odide lebo si nemoze oddychnut a zrelaxovat a nedostane to za cim prisiel. Velka skoda!

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
2  Poďakujte používateľovi PetraI142.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PodbanskeResort, Marketingové oddelenie v zariadení Grand Hotel Permon.Zodpovedané: 28. februára 2018

Pozdravujeme z Podbanské resort. Ďakujeme veľmi pekne za Vašu spätnú väzbu, vďaka ktorým sa neustále vieme zlepšovať a hľadať možnosti, ako Vám pobyt spríjemniť. Grand hotel Permon**** prevažne navštevujú rodinky s deťmi, preto aj wellenss komplex je sprístupnené deťom OD 6. rokov. Mladšie detičky majú prísny zákaz vstupu do sáun, ich vek je kontrolovaný zamestnancom Balneorecepcie. Veríme, že si k nám prídete oddýchnuť a načerpať energiu do ďalších mrazivých dní. Prajeme pekný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2018

Hotel v krásnom prostredí pod Kriváňom. Pod hotelom je dostatočne veľké parkovisko.
Hotel je po architektonickej stránke zaujímavo riešený. Vstupná lobby je na 7. poschodí :) Hotel je elegantný, s peknými priestorami, chodbami, izbami. Izby sú útulné, čisté, pekne zariadené - čo sa týka zariadenia, tapiet/obloženia stien. Kúpeľňa je moderná, priestranná.
Reštaurácia je výborná. Jedna z najlepších, aké som navštívil. Raňajky sú bohaté (pestré). Obedy, večere sú výborné.

Tip na izbu: S výhľadom na Kriváň, nie pri výťahoch. Dvere sú dostatočne zvukotesné, prechod pred izbou najmä v noci ruší.
Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
24  Poďakujte používateľovi Radovan_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PodbanskeResort, Marketingové oddelenie v zariadení Grand Hotel Permon.Zodpovedané: 15. februára 2018

Pozdravujeme z Podbanské resort. Ďakujeme veľmi pekne za spätnú väzbu, každý názor našich hostí je pre nás dôležitý. Nesmierne nás teší, že ste si počas Vášho pobytu v našom resorte oddýchli a pochutili, pretože kolektív hotela sa snaží robiť maximum, aby ste sa u nás cítili príjemne a útulne, akoby ste boli doma. Veríme, že si čoskoro nájdete čas, pretože počas Veľkej noci chystáme špeciálny koncert Cigánskych Diablov, ktorý zaručene ozvláštni celý pobyt. Prajeme pekný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie