Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Hotel Sipox(Tatranská Štrba)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Chaty Tatra(Tatranská Štrba)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzion Medvedica(Tatranská Štrba)
Booking.com
Ukázať ponuku
Recenzie (20)
Filtrovať recenzie
20 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
13
5
1
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
13
5
1
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2720 recenzií
Zrecenzované: 5. februára 2018

Hoci náš pobyt bol len krátky /tri dni/, boli sme maximálne spokojní so všetkými ponúkanými službami. Čistota, pokoj, milá a ústretová pani. Mnohí prevádzkovatelia hotelov by sa mali čomu priučiť v tomto zariadení. Odporúčame!

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi anjurickova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. októbra 2017

V penzióne Ingrid sme boli ubytované na tri dni (dve noci) koncom septembra 2017. Izby sú pekné a čisté, výhľad sme mali krásny, personál naozaj ochotný a ústretový, raňajky chutné. Príjemné prostredie.

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi ajka611.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Penzión čistý a v poriadku, nevýhody tu avšak sú - úzke steny, cez ktoré je počuť všetko, čo sa deje u susedov, raňajky vcelku predražené (6€). Avšak dobrá lokalita so skvelou dostupnosťou k vlak. stanici a zubačke.

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi MatoSlo12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Člen portálu TripAdvisor
31
Zrecenzované: 27. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Nahodou sme sa tu ubytovali na vykendovy pobyt. Pani ktora to vedie je mila a snazi sa vyjst v ustreti zakaznikom.
Ubytovanie, izby ciste. Vyuzili sme stravovanie , len ranajky. Vyber v pohode. Odporucame. Treba si rezervovat vopred pobyt, zvacsa je obsadene.

Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Člen portálu TripAdvisor.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. decembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie