Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (482)
Filtrovať recenzie
482 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
151
184
90
33
24
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
151
184
90
33
24
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16482 recenzií
Recenzované: 11. decembra 2018

Vyborny rodinny hotel,ako pre rodiny z detmi tak pre solo cestovatelov,hotel je po rekonstrukcii,moderne zariadeny,ma dva bazeny,vnutorny aj vonkajsi,tenisove kurty,kuchina vyborna,z miestnych surovin.

Dátum pobytu: august 2018
1  Poďakujte používateľovi M S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2018

Mali sme izbu č. 136A bez balkóna tak ako sme si to aj zakúpili.
S izbou, čistotou a aj vybavením sme boli maximálne spokojný.
Neviem si síce predstaviť dostať izbu rovno nad kuchyňou ale nám sa to teda nestalo.

Tip na izbu: Neodporúčam izby nad kuchyňou t.j. izby č. 101A-117A a o poschodie vyššie. Každé ráno sa tam robí vykládka a tam je to teda hlučné + výpary
Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Dávid H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Pinija, Manager v zariadení Pinija Hotel.Zodpovedané: 28. septembra 2018

Vážení hostia, ďakujeme za výber nášho hotela. Miestnosť, ktorú ste uviedli, je veľmi priestranná a pohodlná, dúfam, že ste veľmi spokojní.Navyše, ak ste mali nejaké prednosti, kontaktujte nás pred príchodom a my budeme viac než radi pomôžeme. S pozdravom, Hotel Pinija

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017

Ubytovanie s trojročným dieťaťom v tichej časti hotel Blok C izba druhé pochodie 223 výhľad na vedľajšie apartmány, v izbe bola slabšia wifina. Izbe sa nedá nič vytknúť, naše očakávania maximálne splnené. Komáre v tom období minimálne. Slnko do izby svieti dopoludnia. Niekomu môžu vadiť tenšie steny, počuť pohyb a hlasy z izieb a na chodbe.
Vyzdvihla by som stravu, raňajky trocha fádne, ale večere, niečo skutočne výnimočné. Veľmi chutná, všestranná máte pocit, že ste naozaj pri mori, zodpovedá tomu aj ochutenie jedla aj výber. "Betónová" pláž čistá, chýbalo len tienenie nad detským bazénikom v ktorom sa veselo ovlažovali aj rodičia, tak to si mohli odpustiť.
Inak veľká spokojnosť a palec hore.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi CherryES.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Vynikajúci hotel v danej lokalite s výbornými sluzbami - wifi,fitko,ping pong,tenis,mini golf,vodne atrakcie ,v danom hotely sme boli s malou dcérkou a boli sme prijemne prekvapení,hotel cisty,izba nadherna,nanovo prerobena,na vyžiadanie detská postielka,mali sme polpenziu kde raňajky klasika ale večere boli výborné nechýbali morské plody,výborné ryby ale i rôzne druhy masa a salatov,nechýbalo veľa ovocia a menu pre vegetarianov. Plaz kamienkova ale po vstupe do mora je tam piesok,k dispo aj detske bazeny a bazey vo vnutri hotela,v blízkosti su reštaurácie a miestny konzum,nedaleko je pre detičky piesočnatá plaz zaton a pre milovníkov lieciveho bahna Nin.celkovo vynikajúce miesto,určite sa tam vratime!

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
7  Poďakujte používateľovi Loksovci.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2017

Boli sme v tomto hotely v r.2016 na týždeň s polpenziou a s 2 deťmi. Bolo tam super, hotel krásny čistý, izba veľká moderne zariadená, mali sme výhľad na more- ten bol super, personál ústretový, jedlo vynikajúce bolo si naozaj z čoho vybrať, večerné programy tiež dobré. Výhoda detský bazén a vnútorný v prípade zlého počasia, raz sme ho využili vonku bolo zamračené a trochu chladnejšie. Inak perfektný vzduch nakoľko sa hotel nachádzal v areáli plnom pínii. Ďalšou výhodou, že sa nachádza v blízkosti mesta Biograd na moru a Zadar, boli sme tam niekoľko krát, taktiež pekné mestečko Nín. Priamo v dedinke Petrčane je to skôr kludné a maličké, ale nám to neprekážalo Pláž tiež super viac možností okolo hotela, jediná nevýhoda že sa za lehátka pri pláži muselo platiť ale tak je to vo väčšine hotelov v Chorvátsku. Celkové zhodnotenie super hotel. :-)

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Služby
8  Poďakujte používateľovi Lema18.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie