Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (305)
Filtrovať recenzie
305 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
269
31
3
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
269
31
3
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1015305 recenzií
Recenzované: 16. februára 2018

hotel je postavený na skvelom mieste. asi to bude aj zámerom s akým ho budovali už mnísi. je tu pokoj. človeka milo prekvapí, že služby naozaj zodpovedajú hviezdičkám. ochotný personál, výber zdravých a netradičných jedál, príjemné sauny s občerstvením, príjemné masáže. záujem o hosťa robí človeku značnú časť pohody. preto sme sem prišli na istotu druhý krát a určite prídeme radi znovu. raz by som sem chcela zobrať pubertálne deti, aby si zažili záhradu so zaujímavým chodníčkom. fascinovala ma aj bylinková záhrada a kaplnka. ďakujem za vysoko profesionálnu komunikáciu pred aj po pobyte, ktorá človeka poteší.

Tip na izbu: mnoho hotelov len deklaruje, že má bezbariérový prístup. tento naozaj má a hlavne aj personál, kt. vždy rád pomôže.
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Anna T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Augustiniánský d, Manažer komunikace s hosty v zariadení Wellness & Spa Hotel Augustiniansky dum.Zodpovedané: 27. februára 2018
Prekladač Google

Vážená paní Anno T,

děkujeme Vám za Váš čas, který jste věnovala psaní této recenze.

Velice nás těší Vaše milé a vřelé pocity, které s námi z Vašeho pobytu sdílíte. Hosté jsou u nás vždy na prvním místě a je pro nás tedy důležité vědět,jestli bylo vše v pořádku a měli jste se v našem hotelu zkrátka skvěle. :-)

Je pro nás také velkou poctou, že toto byla Vaše opakovaná návštěva a budeme také doufat, že nebyla Vaší poslední.

Ještě jednou velmi děkujeme a budeme se opět někdy těšit.

S přáním krásného dne
Michaela Machů
Customer care

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. decembra 2017

V skutku krasny hotel s nadstandardnym wellness, velmi chutnou a zdravou stravou, zvlast pocas snidane. Izby zariadene moderne ale zaroven rodinne a teplo. Personal na kvalitativne velmi vysokej urovni, az nad ocakavania. Hotel moze sluzit ako latka kvality pre ostatne zariadenia v Cechach aj na Slovensku. Velmi odporucam.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Marek S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Augustian2010, Manažer komunikace s hosty v zariadení Wellness & Spa Hotel Augustiniansky dum.Zodpovedané: 23. januára 2018
Prekladač Google

Vážený pane Marku,

děkujeme Vám za Vaši krásnou a milou recenzi.

Vaše slova chvály jsou pro nás velmi důležitá a motivující. Těší mě, že jste si pobyt u nás náležitě užili. Naši kuchaři ale i veškerý personál dělá vždy maximum, aby od nás hosté odjížděli s takovými pocity, jak popisujete Vy sám. :-)

Ještě jednou velmi děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přáním krásného dne
Michaela Machů
Customer care

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. novembra 2017

Veľmi pekný hotel, priestranné wellness, dobré masáže. Pekná a udržiavaná záhrada. Gastronómia na dobrej úrovni. Izby dobre vybavené. Príjemný personál v celom hoteli. Určite sa tam radi vrátime a znovu zrelaxujeme.

Tip na izbu: Junior suite
Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Ján O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Augustian2010, Manažer komunikace s hosty v zariadení Wellness & Spa Hotel Augustiniansky dum.Zodpovedané: 29. novembra 2017
Prekladač Google

Vážený pane Jáne,

děkujeme Vám za Vaši milou recenzi.

Jsme rádi, že jste si pro Váš pobyt zvolil právě náš hotel. Těší mne, že jste byl se službami hotelu spokojen, a že se k nám opět plánujete vrátit. Za Vaše pochvaly Vám také velmi děkujeme, velmi si toho vážíme. :-)

Budeme se na Vás opět těšit.

S přáním krásného dne
Michaela Machů
Customer care

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2017

hotel je lokalizovany v krasnom prostredi, je tam ticho a klud, velmi prijemny personal. izby aj welness udrziavane v cistote. ranajky a obed sme mali formou bufetu, vyber bol pestry, jedlo chutne. bola som velmi spokojna

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi polakovat.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Augustian2010, Manažer komunikace s hosty v zariadení Wellness & Spa Hotel Augustiniansky dum.Zodpovedané: 23. októbra 2017
Prekladač Google

Vážení hosté,

děkujeme Vám za Vaši krásnou recenzi.

Jsme moc rádi, že jste byli s pobytem u nás spokojení. Velmi si také ceníme Vaši pochvaly na snídaně, které se snažíme neustále vylepšovat. :-)

Doufáme, že toto nebyla Vaše poslední návštěva a budeme Vás u nás moci opět zase brzy přivítat.

S přáním krásného dne
Michaela Machů
Customer care

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. augusta 2017

Celkový dojem-výborný...vybavenie izby zodpovedalo popisu,podobne aj služby.
Personál vychádzal klientom v ústrety,stravovanie a služby výborné-profesionálne na vysokej úrovni
Okolie hotela(záhrada,chodníky,zatrávnené plochy) perfektne doplňali celkový ráz hotela s jeho poslaním....
Mali sme aj nádherné počasie,tak sme využili prechádzky na blízku priehradu...
Určite uvažujeme o podobnom pobyte v jari alebo jeseni.
Určite je možné doporučiť pobyt a služby v tomto hoteli.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi KvetoslavK3.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Augustian2010, Manažer komunikace s hosty v zariadení Wellness & Spa Hotel Augustiniansky dum.Zodpovedané: 20. augusta 2017
Prekladač Google

Vážení hosté,

děkujeme Vám za Vaše krásné hodnocení hotelu.

Jsme velice rádi, že jste byli s pobytem u nás spokojeni a že pro Vás byly služby příjemnými. Není nic lepšího než spokojený host. :-)

Budeme se na setkání s Vámi velmi těšit.

S přáním krásného léta
Michaela Machů
Customer care

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie