Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super. Ďakujeme ”

Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule
Na pozícii č. 1 spomedzi 31 Reštaurácie v Jičín
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: České
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 31. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Každé jedlo čo sme si objednali bolo výborné.
Zajtra musíme prísť znova
Príjemná obsluha
Pekné prostredie

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi iva2211.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (157)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48157 recenzií

Zrecenzované: 1. októbra 2015

Začiatok bol férový. Oznámili nám, že budeme čakať 45 minút. Nakoniec sme čakali 90 minút. Čašníci chodili okolo nášho stola bez povšimnutia, a keď ubehlo cca. 80 minút spýtali sme sa, či už je jedlo na ceste. Za minútu sme mali večeru na stole s komentárom, že sme sa mali ozvať. Keď sme sa vyhradili, že je to naozaj dlhá doba, tak nám čašník Pavel Syrový povedal, že keď sa chceme rýchlo najesť máme ísť do fastfoodu. Ďalej povedal, že máme si vybrať, a teraz pozor, "rozumnejšiu" dobu na návštevu. Trápenie s osbsluhou pokračuje, keď čašník komentuje, že on namiesto nás musí ešte zostať v práci zatiaľ čo mi pôjdeme do mesta. O tom, že kamarátke nedoniesli objednané jedlo ani nebudem hovoriť, samozrejme ako je u nich zvykom, bez jediného ospravedlnenia. Keď sme si zavolali šéfa, tak sme sa presvedčili, že ryba smrdí od hlavy. Vysvetlenie, že reštaurácia je ako jedna dialnica, kedy sa zbehlo veľa prúdov (myslel tým ľudí) v jednom čase, stálo za to, pre mňa osobne vysvetlenie roka 2015. Podstatná vec. Mám to zdokumentované na videu, nie všetko, ale perličky sa tam nájdu, teda vyvrátiť sa to dá asi ťažko.
Aby som ohodnotil aj jedlo, tak bolo naozaj dobré. Ak niekto nepôjde do tejto reštaurácie vďaka môjmu doporučeniu, rád ho pozvem na obed v Prahe.

Dátum návštevy: september 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Martin G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia janent, Vlastník v zariadení Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule.Zodpovedané: 5. októbra 2015
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme Vám za Vaši recenzi. Ne vždy se vše podaří, ale přesto Vám děkujeme za Vaše hodnocení, ze kterého si vezmeme ponaučení. Na naši obhajobu bych rád uvedl, že Váš příchod do naší restaurace nebyl zcela standardní. Snažili jsme se Vás usadit u stolu, ačkoliv jste neměli rezervaci. Ke stolu jste zasedávali postupně po skupinkách, jídla jste objednávali, měnili a rušili. Věřte, že naše restaurace v tuto sobotu přivítala množství hostů, které překračuje naše kapacity, ale přesto se snažíme, aby každý host dostal perfektní pokrm, připravený z nejčerstvějších surovin. Naše práce nás baví a děláme ji rádi. Nejdůležitější odměnou je pro nás spokojený host, proto budeme rádi, když nás opět navštívíte a dáte nám možnost nápravy. Pokud nám dáte tip na pražskou restauraci, ve které zřejmě pracujete, rádi se k Vám zajedeme podívat a inspirovat.
Velký zájem hostů nás těší, ale zůstává otázkou, zda budeme do budoucna schopni usazovat hosty bez rezervací.

S úctou.
Jan Ent

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 2. januára 2020

Dátum návštevy: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrahaCestovatel, Manažer v zariadení Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule.Zodpovedané: 30. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrahaCestovatel, Manažer v zariadení Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule.Zodpovedané: 30. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule, si pozreli aj

Jičín, Královéhradecký kraj
Jičín, Královéhradecký kraj
 
Jičín, Královéhradecký kraj
Jičín, Královéhradecký kraj
 

Navštívili ste Hotel Jičín - Restaurace U Dělové koule? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu