Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topka”
Recenzia Bon Bon

Bon Bon
Na pozícii č. 2 spomedzi 4 Dezerty v Humennom
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 6. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Konecne podnik, kde mozem vziat rodinu a obchodnych partnerov a ukazat im ze aj u nas je podnik na urovni. Super kava, cokolada a smoothie nie je co riesit.

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi AntonL1238.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (8)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

588 recenzií

Zrecenzované: 30. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Najlepsia cokolada a napoje. Prijemny a usmievavy personal. Vinikajuce ciabaty a salaty. Super prostredie pre rodiny a navstevy.

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi MariannaH211.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. septembra 2017

ideálne pre páry, na posedenie pri kávičke, alebo výbornej čokoláde, taktiež kokteily vynikajúce. Vidno že čašníci sú vedení k stratégii - náš zákazník náš pán, takže môžem len chváliť.

Dátum návštevy: august 2017
2  Poďakujte používateľovi MilanP907.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 15. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bon Bon, si pozreli aj

 
Humenné, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Bon Bon? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu