Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Milá obsluha, ale jedlo veľké sklamanie. ”

Castello Restaurant
Na pozícii č. 4 spomedzi 8 Reštaurácie v Rožňave
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 25. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Reštauráciu sme vybrali na základe predchádzajúcich recenzii. Pozitívne hodnotím len milú obsluhu a prijemné čisté prostredie. Sobotnajší obed ma sklamal a nahneval. Vývar bol priemerný a cestovina typu malé špirály mi tam nepasuje. Bravčová panenka katastrofa... Suchá, vysušená, blanitá, nič tak zlé som nejedla. Čo ma nahnevalo, obsluha odniesla tanier bez toho, aby ju zaujímalo prečo jedlo ostalo na taneri. Alebo to bolo očividne a jednoducho sa hanbili opýtať sa na spokojnosť s ich kuchyňou. Ďakujem.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi MariaKavRab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (42)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

91342 recenzií

Zrecenzované: 25. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Výborná poloha, priamo na námestí, chutné jedlo, milá obsluha, dobré víno.. A veľmi pekné prostredie. Odporúčam :)

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi radoslavag23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hore na poschodí reštaurácia, dole bar aj s možnosťou si zahrať bowling. Veľký výber jedla, nápojov, super hra a možnosť aj pre fajčiarov si posedieť, lebo v dolnej časti Castella je fajčiarska časť. Personál pozorný, všímajú si, či ste spokojný so všetkým.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi Renki T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Mozem po viacerych skusenostiach odporucit. Dnes polievka asi z tekvice a mrkvy plus biela fazulka mliecna vynornej chuti, akurat tvrda faxula vnutri zrejme nedovarena, druhe jedlo steak s vajickom a opekanymi zemiakmi plus ryza velmi dobre. Odporucam...

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi caspertino77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Na obed sme sa sem vybrali na odporucanie domaceho. Dali sme si pizzu so syrovym okrajom a burger.
Burger bol dobry, neurazil ale ani neprekvapil.
Pizza stala za to.
Pripravte sa na to, ze hladni neodidete. Obsluha mila.
Odporucame urcite

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi borkol2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Castello Restaurant, si pozreli aj

Rožňava, Košický kraj
Rožňava, Košický kraj
 
Rožňava, Košický kraj
Rožňava, Košický kraj
 

Navštívili ste Castello Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu