Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 757)
Filtrovať recenzie
1 757 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
923
524
179
72
59
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
923
524
179
72
59
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
13181 757 recenzií
Recenzované: 30. októbra 2017

Jeden z naočarujúcejších hotelov, aké som kedy videla!

Izba: 10/10 -priestranné, krásne a účelne zariadené izby. Jediný mini problém boli dvere do kúpelne, ktoré neposkytovali moc súkromia :)

Pláž: 10/10 - vstup do mora cez móla. Nie je to klasická pláž, sú tam skaly, piesok je skor drsnejší, ale podmorský svet stojí za to a predsa len, nie nadarmo sa hovorí, že Egypt je raj pre potápačov :)

Bazén a lagúna: 10+/10 - lagúna so slanou vodou bola fascinujúca a nádherná! Na 100% vynahradí chýbajúcu pláž a k dispozícii je aj bazén so sladkou vodou.

Lehátka a osušky: 10/10 - na pláži aj pri bazéne a lagúne zadarmo, dostatočný počet a k dispozícii sú aj madrace. Plážové osušky Vás počkajú po príchode na izbe v plátenej taške a každý večer ich chodia meniť za nové - pecka!

Recepcia: 10/10 - prišli sme v noci, všetko bolo nachystané, obálky s menami, žiadne čachre-machre s izbami, krása. Dokonca sme mali otvorenú aj kuchynu a to sme prileteli asi okolo 02:00 v noci.

Služby: 7/10 - subjektívny názor: je pravda, že sme hotel navštívili v 10/2017, po sezóne, ale podľa mňa, na 5* hotel boli služby poslabšie. Čašníci makali, ale skôr mi prišlo, že mali čas.. Taký spomalený režim trošku. Ale naozaj to pripisujem "posezónnej návšteve".

Strava: 7/10 - opäť, hoci po sezóne, ale aj tak - 5* hotel - výber podľa mňa malý. Naje sa každý, netvrdím že nie, ale asi som čakala viac :)

Celkový dojem: 9/10 - nádherná dovolenka, krásne počasie, úžasne miesto, kľud.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Lucka_Platek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Natalia T, Guest Relation Officer v zariadení Port Ghalib Resort.Zodpovedané: 4. novembra 2017
Prekladač Google

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Port Ghalib Resort.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Port Ghalib Resort again on a future holiday.

Regards
The Port Ghalib Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. októbra 2017

Popis miesta a služieb plne zodpovedá realite. Krásne prostredie, pláž čistá, more vhodné pre dobrých plavcov a ideálne na šnorchlovanie, krásny podmorský svet, pre neplavcov krásna lagúna so slanou vodou.Vynikajúca a pestrá strava.

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Viktor373.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Natalia T, Guest Relation Officer v zariadení Port Ghalib Resort.Zodpovedané: 11. októbra 2017
Prekladač Google

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Port Ghalib Resort again on a future holiday.

Regards
The Port Ghalib Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. októbra 2017

Veľmi som bol milo prekvapený, týmto rezortom, v Egypte som bol prvý krat, tak som mal urcite pochybnosti, ale nič z toho sa nenaplnilo, nemam čo vytknut, izbe ciste, more plaz krasne, idealne na šnorchlovanie, strava pestra, personal maximalne ochotní a mili,rezort je velky krasny, mozem len odporucat

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Matej Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Natalia T, Guest Relation Officer v zariadení Port Ghalib Resort.Zodpovedané: 11. októbra 2017
Prekladač Google

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Siva Port Ghalib.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Port Ghalib Resort again on a future holiday.

Regards
The Port Ghalib Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. septembra 2017

V tomto hoteli sme boli od 17.9 do 24.9. 2017. Let s Air Cairo prebehol bez problémov a bez meškania. Na letisko sme prišli nad ránom, delegát nás počkal. Delegát je úžasná osoba. Preprava autobusom trvala približne 15 minút na hotel. Do 15 min sme boli ubytovaní. Pripravili pre nás i drobné občerstvenie v kuchyni.

Izbu, ktorú sme dostali bola čistá, uprataná, pekná s výhľadom na veľký hotelový bazén. Taktiež na izbe nechýbal balkónik.
Ak by ste chceli na izbe wifi, bolo si treba myslím priplatiť ale na recepcii je zdarma takže to bohate stačilo.

Bazénov v hoteli bolo dosť, jeden veľký so slanou vodou, jeden na plávanie a posledná lagúnka ktorá vás ako keby posúvala. Každé ráno som videla pracovníkov bazény čistiť takže spokojnosť.

Jedlo bolo fajn. Chalani v obsluhe, najmä vzadu pri detskom kútiku, obsluhovali dvaja Ahmedovia, moc sme si ich s mamou obľúbili :) ...Chýbajú nám.
Z jedla sa dalo vybrať, ale nesmiete byť až tak moc nároční. Aj chutilo.
V okolí bola obsluha pri baroch aj bazénoch, mohli ste si vždy dať pivo, kolu, mirindu sodu aj nejaký ten alkohol.

Animačný tým proste úžasný. Robili veľkú zábavu. :)

Pláž je krásna. Keď menej fúka, je odliv, ale zato je z móla krásny šnorchling. Vážne nádherné rybičky, niekomu sa zadarilo vidieť aj korytnačku. V diaľke by som povedala, že si plávali aj delfíniky.

Hotel ponúka rôzne fakultatívne výlety, ktoré si nenechajte ujsť. Jeden výlet + - 50€.

Zhrniem to tak, že ak sa podarí, určite sa rada do tohoto hotela ešte vrátim. <3

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi MiroslavaJ40.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Natalia T, Guest Relation Officer v zariadení Port Ghalib Resort.Zodpovedané: 3. októbra 2017
Prekladač Google

Dear Reviewer,

Many Thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Port Ghalib Resort.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Port Ghalib Resort again on a future holiday.

Regards
The Port Ghalib Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2017

Boli sme v tomto hotely ubytovany tyzden pred letnymi prazdninami, bolo pomenej ludi co sme velmi ocenili. Hotel je krasny velky cisty, udrziavany. Ako tu už bolo pisane izby cistucke, kazdy den menene uteraky aj postelna bielizen. Klima na izbe nadstavitelna na urcite hodiny zapnutia a vypnutia-pre nas super kedze pod klimou nerady spavame. Boli sme 4 ženy dali nas vedla seba do izieb kde sme mali spolocny vchod a malu chodbicku a potom zvlast dvere do izieb. Boli krasne priestranne a dali nam ich bez akychkolvek podplacani na recepcii kde sme boli uvitani welcom drinkom a hned aj odovzdane kluce do izieb kedze sme prisli o 1 hodine,no treba ist cez "etičko" kt. tu maju skory a neskory check in/out v cene. Jedine minus bolo za karty k izbe ktore sa stale kazili a nesli otvorit dvere do jednej izby-stale na recepcii precipovane a menene. Jedlo ranajky obedy vecere super vyber. Kazdy normalny clovek bude spokojny a vybere si co mu chuti od kolacikov, pudingov, ovocia, zeleniny, vsemoznych druhov meska,či vajicok na ranajky cez polievky a extra oriental kutika co odporucam ochutnat kolačiky. Personal mily utretov a vzdy sa snazia navstevnikov pobavit ci sa im prihovorit. Na plazi bar s pitim a snakom ako hotdog, hambureger ci hranolky a jedine pizza je za priplatok.Odporucam obuv do mora kedze je koralove podlozie, pod kazdou druhou skalou v mori ježko :) wifi zdarma na recepcii. Hodnotim to ako vynikajuci hotel so sluzbami a nadhernym a obrovskym arealom s vela moznostami.

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi 499lenkam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Natalia T, Guest Relation Officer v zariadení Port Ghalib Resort.Zodpovedané: 8. júla 2017
Prekladač Google

Dear Reviewer,

Thank you for choosing our hotel for your holiday and many thanks for taking the time to complete a TripAdvisor review about your stay at Port Ghalib Resort.
Your feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve.
All of your kind comments have been shared with the management and team and everybody here is delighted to hear how much you enjoyed your stay with us.
We hope to welcome you home at Port Ghalib Resort again on a future holiday.

Regards
The Port Ghalib Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie