Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“vecera”
Recenzia Tulipanos Csarda

Tulipanos Csarda
Na pozícii č. 1 spomedzi 3 Reštaurácie v Rajka
Kuchyňa: Maďarské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 2 týždňami

ked sa chystate do tejto restauracie skuste si dat hovadzi gulas s haluskami to je jedna basen maso je take mekulinke ze nepotrebujete ani zuby vyborna kvalita tohto jedla sa tazko opisue treba to vyskusat manzelka so synom si dali misu pre dvoch a to je dalsi gastronomicky zazitok to je taka velka porcia ze sa to ani neda zjest pastva pre oci aj zaludok

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi dusanko12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (70)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1570 recenzií

Zrecenzované: 13. decembra 2018

Ak cestujete a toto uvidiete tak sa určite zastavte . Prijemne stravne chvile , chutny obed . Chodime sa tu rady .
Obslucha je slabšia ale dobra .
Odporucam

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
25  Poďakujte používateľovi sladjazekic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Výborná reštaurácia, skvelí personál. Chutné jedlo a krásne prostredie v okolí reštaurácie. Odporúčame.

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi pati2323.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. augusta 2018

Veľmi príjemné prostriede, veľmi milá obsluha. Jedálny lístok ponúkne mnoho možností, ťažko sa potom rozhodnúť čo vybrať :)
Dobré jedlo, na mňa až príliš veľké porcie, dobré ceny.
Obsluha príjemná, milá a všade čisto. Reštaurácia má aj ihrisko, čo je vhodné pre rodiny s deťmi.
Rai tam zase zavítame, stojí to za to.

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Evike2000.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. mája 2018

Obsluha lenivá a drzá, polievka vodová, "hotové" jedlo po hodine. Bol to perkelt ktorý by som nedal ani bezdomovcovi lebo by som sa bál že sa povracia a rozbije mi hubu. Ceny sú v porovnaní s kvalitou astronomické. Hnus !

Dátum návštevy: máj 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JanS7613.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Tulipanos Csarda, si pozreli aj

Dunakiliti, Rábsko-mošonsko-šopronská župa
Hegyeshalom, Rábsko-mošonsko-šopronská župa
 
Rajka, Rábsko-mošonsko-šopronská župa
Rajka, Rábsko-mošonsko-šopronská župa
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Šamorín, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Tulipanos Csarda? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu