Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (30)
Filtrovať recenzie
30 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
8
3
4
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
8
3
4
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81330 recenzií
Recenzované: 12. júla 2017

V Rozálke sme mali víkendové firemné stretnutie, tešili sme sa na to, no dopadlo to hrozne. Katastrofálny prístup, neochotná a nekompetentná obsluha, vysoké ceny a podpriemerná kvalita jedál a nápojov. Po našich sťažnostiach manažérka hotela skonštatovala, že čo už, takto to u nich chodí. Takýto prístup k zákazníkom patrí do 90tych rokov minulého storočia (tak ako aj majiteľ tohto "hotela" Ivan L.) Absolútne neodporúčam.

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Excursion720202.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. októbra 2016

Boli sme spokojní, páčil sa nám prístup personálu, boli ochotní. V reštaurácii sme sa dobre najedli :) Jazda na koni bol pre decká zážitok. Nedali sme na recenzie a vyplatilo sa! 100 ľudí - 100 chuti :)

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi jolana188.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. októbra 2015

Nenechali sme sa zmiasť recenziami iných ľudí, ako sa hovorí "sto ľudí, sto chutí". Nám osobne sa pobyt páčil. Milí úslužný personál. Slečna na recepcii veľmi ochotná, vysvetlila nám všetko na čo sme sa pýtali. Jedlo bolo výborné, sladké popoludnie bolo vynikajúce - v cene pobytu sme mali káva plus zákusok- namiesto kávy sme si smeli dať čaj al. horúcu čokoládu, nebol s tým problém. Večera bola vynikajúca tak isto. Čašník veľmi ochotný, milý a usmievavý. Na meníčku sme mali ryža a černohorský rezeň, kuchár sa spýtal či nechceme radšej smotanový šalát zo zemiakov. Veľká spokojnosť čo sa týkalo služieb.

Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Petushka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2015

V penzione sme stravili tri noci.Ubytovanie bolo dostacujuce,izba bola cista a dostatocne priestranna aj s detskou postielkou. Avsak hluk z vedlajsich izieb bol dost rusivy a hlavne ak cestujete s dietatom. V restauracii sa velmi nepredviedli, ranajky podpriemerne a jedla z a-la-carte nestoja za zmienku.
Mini zoo prijemne spestrenie ale celkovo detske ihrisko nie je velmi bezpecne pre male deti (hlavne trampolina kde chyba prekrytie strun).
Aspon ze prostredie penzionu je pekne.

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarina M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. novembra 2014

V hoteli sme strávili dve noci. Prostredie veľmi pekné, izby a čisté, veľkosťou priemer. Na trojhviezdičkový hotel(sami sa tak nazývajú - tu je napísané penzión) mi však chýbal fén na vlasy, rozšírená kozmetika v kúpelní aspoň o šampón. Raňajky dosť fádne, ale aspoň poctivo doplňovali. Ale v podstate nič zásadné sa vytknúť nedá. Akurát z chodby je dosť hluk. Inak fajn.

Tip na izbu: Všetky izby vyzerajú rovnako ;)
Dátum pobytu: november 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi AlenaPP.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie