Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Dobré miesto pre oddych pre rodinu

Jazierko s kacickami a rybkami, voľne pobehujuce pavy su velkym lakadlom pre deti, park nie je ani... viac informácií

Recenzované: 22. januára 2018
JozefM182
Malý útulný

Pekný malý a útulný mestský park kde sa radi zadtavíme s našim malým synom, veľa kačičiek,pávov a... viac informácií

Recenzované: 8. októbra 2017
JozefSalaj69
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (18)
  
Recenzie (18)
Filtrovať recenzie
18 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7
7
3
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7
7
3
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71218 recenzií
Recenzované: 14. augusta 2017

Park sa nachadza hned pri centre mesta, takze po dobrom obede ho mozete vyuzit na prijemnu prechadzku. Skoda, ze v parku nie je ziadna terasa, obcerstvenie. Casto sa vyuziva na rozne aktivity (joga, sport...) Teraz ide do prenajmu aj s prilahlym zamockom, tak uvidime, co sa zmeni

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Grankooo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Tento zamocký park dal v roku 1844 vybudovať František Pálfy. V tomto období boli v okolí zámku vysadené vzácne dreviny pod ktorými sa nachádzali pomníky obľúbených grófskych psov. Zámocký park sa postupom času stal miestom oddychu nie len pre grófstvo, ale aj širokú verejnosť. Od roku 1931 park vlastní mesto Pezinok, ktoré sa o jeho dobrý stav stará dodnes. V parku sa nachádzajú mnohé vzácne dreviny, ako platan, magnólia alebo gledíčia trojtŕňová.

Návštevníci majú možnosť oboznámiť sa s názvami rastlín a živočíchov, ako aj s bližším popisom ich výskytu v Zámockom parku na náučnom chodníku

Dátum zážitku: november 2016
1  Poďakujte používateľovi Stevostef.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 9. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2018

Dátum zážitku: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. januára 2019
Prekladač Google

Dátum zážitku: október 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie