Zistili sme, ┼że pou┼ż├şvate nepodporovan├Ż prehliada─Ź. Webov├í lokalita Tripadvisor sa nemus├ş zobrazova┼ą spr├ívne.N├í┼í port├íl podporuje nasleduj├║ce prehliada─Źe:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvoren├ę: 10:00 - 22:00
Ulo┼żi┼ą
Najzauj├şmavej┼íie body recenzie
Pr├şjemn├Ż wellness

Wellness bez problemov, kazdy si n├íjde svoj ob─ż├║ben├Ż relax - sauny, virivky, masaze, oddych, je z... viac inform├íci├ş

Recenzovan├ę: 15. febru├íra 2017
PeterP5889
,
Pezinok, Slovensko
cez mobiln├ę zariadenie
Skvely wellness

wellness ma ve─żk├ę mno┼żstvo s├íun, v├şrivky, vonkaj┼íie aj vn├║torn├ę. odpo─Źinkov├í z├│na je dos┼ą ve─żka... viac inform├íci├ş

Recenzovan├ę: 5. augusta 2016
Luc K
,
Senec, Slovakia
Pre─Ź├şta┼ą v┼íetky recenzie (32)
ÔÇéÔÇé
Filtrova┼ą recenzie
32 v├Żsledkov
Hodnotenie od cestovate─żov
16
9
3
1
3
Typ cestovate─ża
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovate─żov
16
9
3
1
3
Pozrite si, ─Źo hovoria cestovatelia:
Vybran├ę filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznamÔÇŽ
2 ÔÇô 7 z┬á32┬árecenzi├ş
Recenzovan├ę: 18. febru├íra 2018 cez mobiln├ę zariadenie

Vsetko hodnotim velmi pozitivne, od privitania, osobneho a mileho pristupu, cez vybavenie, dispozicie a celkovu vybavenost. Wellness super riesene, dostatocne velke sauny aj oddychove zony, priestor na sukromie, vsetko na jednotku! Super som si oddychla, dakujem, velmi rada sa zas vratim

D├ítum z├í┼żitku: febru├ír 2018
Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi DanielaA4460.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 5. septembra 2017

Sai wellness som navstivila uz pred par rokmi, vratila som sa tam aj s kamaratkami prezit krasny den plny pohody. Verila som, ze ked tam pridem uvolnim sa a zrelaxujem. Zial opak bol pravdou. V den nasej navstevy nas bolo spolu osem navstevnikov. My sme boli tri kamaratky hned zo zaciatku cele parkovisko bolo obsadene. Vstup z druhej strany bol nepouzitelny kedze sme prevazne chceli travit cas v spa. Vstup nebol dostatocne oznaceny to znamena, ze sme vosli do inej budovy kym sme neboli presmerovany do tej spravnej. Uz pri prichode slecna na recepcii bola vo "vynikajucej" a velmi "prijemnej" nalade. Povedali sme si, ze sa nad to povznesieme a pojdeme dalej. Lenze uz pri vstupe nas zastavila pani a neprijemnym sposobom nas oboznamila s vnutornymi pravidlami spa. Aj nad jej neprijemnym spravanim sme sa snazili povzniest a sli sme do hydromasazneho bazena, kde nas o par minut na to zase svojim neskutocne "diplomatickym" sposobom upozornila, ze mame byt ticho, pricom sme sa len rozpravali. Nasledne na to o 10 minut nas prisla vykonat kontrolu aj slecna z recepcie. Touto recenziou by som chcela hlavne podakovat tymto dvom zamestnankyniam za pokazenie celeho nasho dojmu za inak krasne spa.

D├ítum z├í┼żitku: august 2017
4  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi ReceptionAlena.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 13. j├║la 2017

Moj najoblubenejsi saunovy svet. Su tam ludia, co tym ziju a sluzby su takmer dokonale. Kvalita a hygiena vysoka.

D├ítum z├í┼żitku: febru├ír 2017
1  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi ma_u_ok.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 20. febru├íra 2017 cez mobiln├ę zariadenie

SAI wellness nas prijemne prekvapil. Pri prichode dostanete uterak s osuskami, takze si so sebou nemusite nic brat. V celom objekte je bezplavkova zona a pohybujete sa iba v plachtach. Najviac nas potesil vstup od 18 rokov, co sa v inych zariadeniach nerespektuje a pustaju do wellness aj deti, ktore vacsinou narusaju ticho a relax. Je tu dostatocny pocet saun, whirpool bazeny, ochladzovaci bazen, bar s malym obcerstvenim, zaujimava ponuka netradicnych masazi....a vela dalsieho. Clovek si tu vyborne oddychne a zregeneruje telo. Urcite sa este vratime

D├ítum z├í┼żitku: febru├ír 2017
Recenzia z├şskan├í v┬áspolupr├íci s┬ápartnerom Deutsche Telekom
2  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi lenka89.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 15. febru├íra 2017 cez mobiln├ę zariadenie

Wellness bez problemov, kazdy si n├íjde svoj ob─ż├║ben├Ż relax - sauny, virivky, masaze, oddych, je z coho vybera┼ą. Niekedy saa naraz nahrnie viac ─żud├ş, ale tomu sa neda vyhn├║┼ą. Wellness ve─Źery (piatok, sobota) su v├Żborn├ę, ─Źomu ale taktie┼ż nasved─Źuje ich n├ív┼ítevnos┼ą. Chodime pravidelne a spokojnos┼ą.

D├ítum z├í┼żitku: febru├ír 2017
1  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi PeterP5889.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazi┼ą ─Ćal┼íie recenzie