Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Senec
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hotely v blízkosti
Recenzie (37)
Filtrovať recenzie
37 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9
8
9
4
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
9
8
9
4
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2737 recenzií
Recenzované: 16. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Izby majú tak tenké steny, že som počula hluk aj z izieb na konci chodby. Postele majú veľmi tvrdé a nepohodlné matrace, vstávala som úplne polámaná. Hotel je však priamo pri jazerách a z balkóna je krásny výhľad. Personál je veľmi milý.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi BarboraK280.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelzatoka, Manager v zariadení Hotel Zátoka.Zodpovedané: 17. mája 2018

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš názor. Hotel postupne rekonštruujeme a určite zapracujeme aj Vaše postrehy. Ďakujem v mene personálu za Vaše milé slová.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel v apríli vizuálne zíva prázdnotou. Nízka návštevnosť. Sympatické priestory, na brehu Seneckých jazier. Vlastná pláž. Obsluha v poriadku, jedlo je v pohode, neoslní ale je chutné. Bezbariérový prístup do hlavných častí. Vlastné parkovanie.

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi Peter S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. apríla 2017

Hotel Zátoka navštevujem pravidelne minimálne 4 krát do roka v rámci detoxikačných kurzov. Tentio rok som tam bola minimálne 10 krát. S hotelom som veľmi spokojná. Od minulého roka je tam aj infrasauna okrem finskej sauny a tiež priestory na cvičenie. Počas pobytov som vystriedala viacero izieb, všetky boli čisté a pravidelne udržiavané. Krásne sú izby s balkónom a výhľadom na jazero. Veľkou výhodou je, že v blízkosti hotela je Aquapark Senec. V hoteli je vynikajúce Wifi pripojenie na internet, personál je veľmi milý a ústretový. V hoteli sú tiež pravidelne svadby a rodinné oslavy. Na Favebooku pravidelne uverejňujú najnovšie novinky. Hotel sa určite oplatí navštíviť.

Tip na izbu: Veľmi pekné sú izby s balkónom a výhľadom na
Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Sonamakulova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. novembra 2016

S priateľmi sme išli na víkend do Hotela. Recepcia veľmi milá, taktiež aj personál hotela. Čo je najkrajšie na hoteli je výhľad na jazero. Izby sú priemerné a postačujúce. Pozitivné je aj bezbarierová izba so vstupom na balkón. Raňajky v pohode a taktiež je super cena na polpenziu. Čo je maximálna nevýhoda Hotela, že cez víkendy sú tam buď oslavy alebo svadby, cez noc očakávajte hlučnú hudbu do rána. Takto je potom príjemný pobyt v hoteli - dost katastrofa.... Hotel by si mal vybrať buď len akcie alebo ubytovací hostia. Lebo aj oni si to platia. Keď už akcia tak max do 22:00. Ale áno, na Slovensku prežije Hotel jedine keď su tam svadby...

Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi MartinR5608.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. novembra 2016

Hotel Zátoka na brehu Slnečných jazier v Senci stojí v zástavbe starších budov a na prvý pohľad Vás ničím neupúta. Prvý pozitívny impulz zažijete pri kontakte s veľmi sympatickou obsluhou recepcie. Druhý Vás čaká po vstupe do Vašej izby, od ktorej vzh%ladom na nízke ceny neočakávate žiadne zázraky. Napriek tomu zostanete milo zaskočení jej slušnou vybavenosťou a čistotou (tá je, ako neskôr zistíte, charakteristická pre celé zariadenie). Aj keď je vonku chladno, po celom hoteli sa môžete smelo pohybovať v krátkych rukávoch. Pri výstupe na balkón vhodne orientovanej izby (alebo pri pohľade z reštaurácie) Vás očarí romantický pohľad na neďalekú vodnú hladinu a divé kačky, miznúce pod hladinou loviac si potravu. A keď už som spomínal reštauráciu - ponúkané jedlá majú výraznú snahu patriť do kategórie jedál výrazne honosnejších reštaurácií. Strava je chutná, nápadito upravená, bohato dekorovaná zeleninou, veľkosť porcií plne postačuje i väčšiemu chlapovi. Ponuka kvalitných vín za slušné ceny je už len "čerešničkou na torte". Sumárne povedané: jedná sa o veľmi solídny hotelík, zjavne navštevovaný v letnej sezóne milovníkmi vody, ale plne využiteľný najmä pre účely porád či menších konferencií i mimo letnej sezóny. A to za priam bezkonkurenčné ceny. Doporučujem vyskúšať.

Tip na izbu: Požadovať izbu s výhľadom na jazerá. Stojí to za to.
Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Dvojhonzo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie