Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Super vláčiky a pekné miniatúry

Každé dieťa sa nadchne super spracovanými vláčikmi s kópiami staníc zo Slovenska. Je to... viac informácií

Zrecenzované: pred 2 týždňami
Ricki_007
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
mini slovensko

ked som bol tam ja tak bolo sice zavrete ale velmi ma zuajali tie miniatury vrelo odporučam !aj... viac informácií

Recenzované: 14. februára 2020
PavolK11
,
Porac, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (64)
  
Recenzie (64)
Filtrovať recenzie
64 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
28
21
13
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
28
21
13
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
242964 recenzií
Recenzované: 10. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Môžem napísať len super. Toľko piplavej práce a tak super spravené. Krásne pamiatky Slovenska na jednom mieste.

Dátum zážitku: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi Mayor_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. januára 2018

Oplatí sa pozrieť, najmä s deťmi. Je to pekná prechádzka v parku, kde máte možnosť pozrieť si vydarené miniatúry stavieb. Páčilo sa nám tu

Dátum zážitku: február 2017
2  Poďakujte používateľovi putnik789.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2017

Pisalo a rozpravalo sa okolo toho ako keby to bolo nieco vynimocne, ale je to nic moc. Slabota. Za 10 minut obehnute aj dva razy.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi jaroy33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2017

S rodinou sme navštívili mini Slovensko. Vrelo odporúčam. Malého hneď na začiatku zaujala železnica s vláčikmi, ktorá bola pustená. Deti z nej mali veľkú radosť a myslím aj dospelý. V areáli sa nachádza 16 miniatúr Slovenska. Sú veľmi pekne vyobrazené a aj celý areál je pekne upravený.
Strávite tam max. 45 minút. Možno hodinu. Závisi, koľko budete sedieť na lavičke pri vláčiku.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Zuzana1111111111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

16 model stavieb( historicky zaujimave, nie su to vsak vsetky turisticke stalice). najviac ma zaujal model zeleznice, ktory bol v prevadzke- doporucujem ho tam navstivit s detmi.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Coastal716262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie