Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dobšiná
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Najzaujímavejšie body recenzie
Výlet ľadovým expresom

Vybrali sme sa s deťmi na výlet ľadovým expresom z Košíc do Dobšinskej ľadovej jaskyne. Ľadu je tam... viac informácií

Recenzované: 22. augusta 2019
Bernadeta21325
,
Košice, Slovensko
Tip na schladenie v teplom počasí

Veľmi pekná jaskyňa, ktorú určite aspoň raz za život treba navštíviť. Pri príchode vás ako je to... viac informácií

Recenzované: 2. októbra 2018
mr_ROBOTTO
,
Košice, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (158)
  
Recenzie (158)
Filtrovať recenzie
158 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
55
57
31
10
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
55
57
31
10
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16158 recenzií
Recenzované: 31. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Cesta do jaskyne viedla krasnym lesom, bola sice dlhsia, ale ciel stal za to. Asi tak v polovicke cesty caka deti zabavna atrakcia - lana a preliezky v korunach stromov. Obsluhuju tu mili chalani a stoji to 10€. Cenu vstupneho do jaskyne si uz nepamatam, pamatam si poplatok za fotenie pre 1 osobu, tiez 10€. Fotenie bez poplatku je prisne zakazane a sprievodcovia to striktne dodrzuju. Jaskyna je krasna a je tam prijemny chlad a dobre dychajuci vzduch. Pacilo sa aj mojim teenagerom, boli doslova ocareni podzemim. Prehliadka trva cca 30 minut, a vstupy su len v urcitu hodinu. Pisane bolo, ze su kazdu celu hodinu, my sme vsak islu dnu 20 minut pred celou hodinou. Tym padom sme skoro vobec necakali. Hore obcerstvenie nenajdete, je tam vsak okienko so suvenirmi a ciste wc. Odporucam.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi monikamala.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. augusta 2019

Vybrali sme sa s deťmi na výlet ľadovým expresom z Košíc do Dobšinskej ľadovej jaskyne. Ľadu je tam naozaj dosť (aj keď sme boli v lete), a veľmi sa nám páčilo. Je tam dosť chladno, prehliadka trvá cca 30 min. Bolo by fajn, keby to bolo aspoň o kúsok dlhšie (možno o 15 minút), a trocha viac sprievodného slova by tiež nezaškodilo. Ale chápem, že tam chodí veľa turistov, a asi to nie je možné. Každopádne na prehliadku sme čakali krátko, iba 10 minút.
K jaskyni vedie príjemná, i keď strmá cesta. Dá sa zvládnuť aj s malými deťmi.
Za návštevu stojí aj neďaleký Stratenský kaňon. Veľmi pekná tiesňava, s Hnilcom a krásnymi pohľadmi na dolinu. Ide sa tam od parkoviska Dobšinskej ľadovej jaskyne cez les a kúsok popri ceste.
Pre nás to bol veľmi príjemne strávený sobotný deň.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Bernadeta21325.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Masy ladu v podzemí ktoré ma vždy fascinuju . Z jari vždy najkrajšie ľadové výzdoby .v lete fantastické schladenie. Navštívil som ju uz asi 5x a určite pôjdem znova.

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi martinecko87.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Pekný výstup od parkoviska pri jaskyňu, po upravenom chodníku. Jaskyňa veľkolepá, parádne schladenie v letných mesiacoch. Kto má rád prírodné krásy a vie oceniť ich krásu, tak odporúčam navštíviť. Nič vhodné pre lenivých ľudí ktorý majú problém vyšliapať malý kopec, a ľudí ktorý čakajú že ich bude v jaskyni čakať Mikuláš s balíčkom. Je to jedinečné, krásne miesto.

Dátum zážitku: december 2018
1  Poďakujte používateľovi stano182.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2018

Veľmi pekná jaskyňa, ktorú určite aspoň raz za život treba navštíviť. Pri príchode vás ako je to zvykom na Slovensku skasírujú na parkovisku sumou 3€. Je to ale stále lepšie ako pri Demänovskej jaskyni sloboby, kde si účtujú 6€ za auto.
K jaskyni sa treba dostať pešo, po lesnom chodníčku do kopca asi 20min chôdze. Okolie jaskyne by si žiadalo viac služieb ako jedna reštaurácia a pár stánkov so suvenírmi. Príroda je ale veľmi pekná. Vstup do jaskyne 8€ na osobu nie je málo, ale tak stojí za to. Stále nepochopím to úžerníctvo za fotenie 10€. Ak idete s detmi, teplo ich oblečte. V jaskyni je totiž pod nulou.

Dátum zážitku: august 2018
1  Poďakujte používateľovi mr_ROBOTTO.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie