Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Ideálne pre deti

Boli sme v case letnych prazdnin v relativne slnecny den - vstupne na cely den pre 2 dospelych a 3... viac informácií

Recenzované: 14. augusta 2019
uznaozajneviem
Dobré kúpele kde je čo zlepšiť

Označenie príjazdu je slabé, vidím miesto na zlepšenie, parkovanie je zdarma čo je parádne. Vstup... viac informácií

Recenzované: 27. februára 2019
Okor
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (991)
  
Recenzie (991)
Filtrovať recenzie
991 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
427
297
141
65
61
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
427
297
141
65
61
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1318991 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi pekné, super vyblaznenie, slusne stravovanie, do saun púšťajú od 16 rokov,nie je plavecky bazen

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi ChataBelanka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. januára 2018

Prvé ma oslovili už priestranné a čisté šatne, kde sa nemusíte s nikým tlačiť. Park je rozdelený do viacerých zón (relax, fun). Odporúčam zakúpiť obe zóny, lebo celkovo to nie je nejaký obrovský aquapark. Potešila ma pekná veľká vírívka, možno aj pre 20 ľudí. Sú tam bazény aj pre maličké deti, aj pre trocha staršie rôzne šmýkalky, vír a pod. Bazény sú aj vonku aj dnu. Je tu samozrejme aj reštaurácia a tiež saunový svet, ktorý sa tiež dokupuje osobitne. Parkovisko je zdarma. Zo šatne, ale aj z vonkajších bazénov sa môžete v zime kochať lyžiarmi na svahoch.

Dátum zážitku: november 2017
3  Poďakujte používateľovi Erika O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi kvalitne wellness centrum. Urcite odporucame vsetkym, ktori tuzia po oddychu a relaxe. Je tu bohaty vyber saun a bazenov.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi jaroslavf41.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júna 2017

Skvelý wellness ??? no určite 0 bodov. som tam posledný raz ! keby ste boli v Aqua city Poprad tam by ste mohli povedať že tak sa robí wellness . Hygiena nulová čo sa tyká že musí sa chodiť do parných saun úplne nahý a sadnúť si na tie kachličky bez uteraku ako dobre že sa to vystriekava vodou ale aj tak čo tam toľko ľudí chodí , človek si odnesie vyražky všeliaké kožné , plesne všeliaké mikroorganizmy kto má citlivú pokožku , všeliaké mykozy na intimne miesta, čo sa týka toho že pred vstupom do parnej sauny musíte si nechať von uterak hygiena 0 bodov , uteraky sa vymienaju vymenili mi uterak mala som po niekom inom - bohovská hygiena. Pri vstupe kde sa uložuju plavky do skrinok čo sa nedaju zamknuť beru ine plavky, žiadná pitná voda vo wellnesse . Hudba nehraje relaxačná v saune , strašne slabá reakcia v saunách naopak v Aqua city Poprad 100% reakcia v saunách , hygiena - dávajú plachty do všetkých saunách sa môže ísť v plachtách aj ked sa vyzliečime da sa lahnuť na plachtu alebo dať si pod zadok. V relaxačnej zone je voda či už pitná alebo s citronom , veľa saun je tam , ladova jaskyna ktorá je skvelá . S Poľskom sa to nedá prirovnať Poprad je na úrovňi. Jediné čím som bola spokojná v Poľsku tak sú to naozaj bazény , virivky , atrakcie pre deti je tam naozaj toho dosť a je to skvelé, a ešte s čím som nebola spokojná s personálom čo sa týka časnikmi napriek k tomu že tam chodia aj veľa slovákov tak by mali rozumieť a vedieť komunikovať , nič nerozumejú nedá sa poriadne s nimi komunikovať nevýhoda že sa platí poľskými ľahko vedia oklamať .

Dátum zážitku: jún 2017
2  Poďakujte používateľovi AdkaS4.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. mája 2017

Uzasne wellness, kde sa zabavi a oddychne si cela rodina. Boli sme cez tyzden, bolo malo ludi. Pre deti detske bazeny, pre starsich tobogany, suchacka, vlny. Vsade masazne trysky. A saunovy svet oaza pokoja, uzasne saunove ritualy.
Stravovanie ok, platilo sa podla vahy 5 PLN za 100 g. Polievka jedna porcia 8 PLN.
Jedina nevyhoda, ze s detskym kocikom nie je mozne ist k bazenom.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi Jana_Durcikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie