Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.
Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“vecerna prechadzka”

Slovenská Koliba Jasná
Na pozícii č. 1 spomedzi 12 Reštaurácie v Demänovskej Doline
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 17 USD
Kuchyňa: Európske, Stredoeurópske, Východoeurópske
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Veľké skupiny, Miestna kuchyňa, Špeciálne príležitosti, Romantické
Možnosti stravovania: Večera, Obed, Len hotovosť, Široká ponuka baru, Ponúka detské stoličky, Vonkajšie sedenie, Možnosť parkovania, Rezervácie, Sedenie, Podáva alkohol, Parkovanie na ulici, So sebou, Obsluha, Víno a pivo
Opis: Na úpätí svahov pod Chopkom Vás srdečne privíta a teplom svojho krbu zahreje tradičná horská koliba Jasná. V jej útulných priestoroch si nájde svoje miesto cca 40 zákazníkov, ktorí si užijú klasické liptovské špeciality a hlavne dobrú domácu kuchyňu!
Slovakia
Prispievateľ úrovne
4 recenzie
3 recenzie reštaurácie
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“vecerna prechadzka”
Recenzované: 4. januára 2017

je to v podstate jedine miesto kde sa da v jasnej normalne podvecer/vecer najest bez toho aby ste museli ist autom. mily personal, chutne jedlo. Na moj vkus trocha stiesnene a prebachane. Ale celkovy dojem bol velmi dobry.

  • Navštívené v januári 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Martin B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

169 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od návštevníkov
    138
    19
    8
    1
    3
Zhrnutie hodnotenia
    Jedlo
    Služby
    Cena/kvalita
    Atmosféra
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr hebrejčina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
1 recenzia
common_n_restaurant_reviews_1bd8 4 body za pomoc
“Ideš okolo, nakukni ...”
Recenzované: 29. októbra 2016

Túto kolibu poznáme už veľmi dlho. Zrejme za ten čas zmenila viacerých majiteľov. Prešla zjavne aj stavebnými úpravami, aby zariadenie držalo krok s dobou. Naposledy sme sa tam zastavili v júni 2016. Boli sme milo prekvapení. Atmosféra, prostredie, obsluha, všetko bolo fajn. Odporúčame navštíviť.

  • Navštívené v júni 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Užitočné?
4 Poďakujte používateľovi Robert K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne
9 recenzií
4 recenzie reštaurácie
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 body za pomoc
“Otocka”
Recenzované: 3. októbra 2016

Trepeme sa do jasnej s dietatom na obed, kvoli recenziam na tuto kolibu. Pozrieme sa na ich stranke na otvaracie hodiny, ktore zial nesedeli s realnym stavom, takze otocka :( Mozno preto maju zatvorene, lebo to tam prave vyzera ako jedno velke stavenisko.

Navštívené v septembri 2016
Užitočné?
Poďakujte používateľovi miloshi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Erik M, Manager v zariadení Slovenská Koliba Jasná., 6. októbra 2016
Mrzí nás že ste sa trepali či peši či autom nevieme odkiaľ. Otváracie hodiny sú zmené a pravidelne aktualizované. Takisto na Facebook-u ako aj na web stránke bol oznam. Za to stavenisko my nemôžeme ale zatvorené máme, lebo skončila letná sezóna =)
Prídite znova v zime a veríme že dostaneme lepšiu recenziu ;)
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne
6 recenzií
common_n_restaurant_reviews_1bd8 4 body za pomoc
“Pohlreichov duch zmizol”
Recenzované: 18. septembra 2016

Ako niekolko predchadzajucich hodnotitelov aj my sme isli do tejto restauracie pod vplyvom znamej relacie. Kym v Cechach tri hviezdy znamenali, ze sme sa chutne najedli, tu sa to prepadlo spat do casov "pred ceskym sefkucharom".

Pristupovu cestu neriesim, do istej miery za to asi nemozu.

Ked som rezervoval miesto na cisle z ich webu tak sa ma spytal hlas v telefone ci ine cislo na webe nie je. No nie je. Apropos web - necakajte, ze to co vidite z menu aj urcite mozete dostat. Ocividne update tak zlozitej veci ako ich vlastny web neriesia.

Kapustnica, bryndzaky nesklamali ani neohurili. Halusky boli trosku presolene od slaniny, ale nevadi. Liptovska loksa, ktora ak si spominam, je zostatok po Pohlreichovi, bola zaujimava, trosku menej cibule a viac slaninky tu potesi. Ked si vsak za halusky vypytate 7,50 ocakavam (podobna cena ako v 4* Grande 400m odtial), ze budu mat platobny terminal.
Cize suma sumarum - vsetko ok, nic vyrazne nepokazili. Ale rovnako to nebolo hodne takmer rovnakych cien ako jedneho z najluxusnejsich hotelov v doline.

  • Navštívené v septembri 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi PaulTo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
2 recenzie
“Netreba zaspat.”
Recenzované: 18. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Recenzia. Moc sme sa tesili po odvisielani polrajcha na tu to kolibu. Ale aby nemali halusky o pol druhej poobede. Treba sa zamysliet o com je koliba= halusky. Ostatne jedla vyborne.

Navštívené v septembri 2016
Užitočné?
Poďakujte používateľovi magdalena m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Slovenská Koliba Jasná, si pozreli aj

Demänovská Dolina, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Slovenská Koliba Jasná? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu