Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Demänovská Dolina
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (115)
Filtrovať recenzie
115 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
115
0
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
115
0
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510115 recenzií
Recenzované: 3. septembra 2017

Opätovne sme sa vrátili na miesto, kde nám bolo a je s rodinou krásne. Ubytovanie výborné, prostredie nádherné, ubytovateľ príjemný. Opätovne sme prežili množstvo nezabudnuteľných zážitkov aj s naším najmenším skoro 4 mesačným synčekom. Škoda len, že ten týždeň zbehol, ako voda v potoku. Vrelo odporúčam všetkým ktorí váhajú. Pre rodiny s deťmi ako stvorené. Je to malý raj na zemi. Radi sa sem opäť vrátime. Pán Vyšný ďakujeme. Rodina Petrovská

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Rastislav74.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MiroslavVysny, Majiteľ v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 12. októbra 2017

Ďakujeme pekne, sme radi, že sa Vám páčilo. :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie


Skvele, stylove, prakticke a ciste ubytovanie. Vhodne aj pre rodiny s detmi a pre tych, ktory radi griluju a opekaju. Pred objektom je velka travnata plocha s detskym ihriskom, tranpolinou, oddychovymi zonami, ... Za objektom 3 altanky, 4 ohniska, 3 grily s kompletnym vybavenim a posedenim a to vsetko v kontakte potoka Demanovka. Na to vsetko dohliada velky vyrezavany medved .
Boli sme nadmieru spokojny a jednoznacne odporucame

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi StanislavJ42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MiroslavVysny, Majiteľ v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 12. októbra 2017

Ďakujeme pekne pán Stanislav. :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Priestranny, prakticky zariadeny a neuveritelne cisty apartman s vyhladom na krasne udrziavanu travnatu plochu, kde sa dosyta mohli vysantit nase dvojrocne dvojicky. Ubytovanie vrelo odporucam rodinam s malymi detmi- k dipozicii je smyklavka, hojdacka, pieskovisko aj trampolina. Velmi sa nam tiez pacila bezprostredna blizkost potoku Demanovka, kde sa da posediet, opekat si, grilovat- na vsetko ma pan domaci potrebne vybavenie, ktore je k dispozicii hostom.

Dátum pobytu: september 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi IvanaKulli.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne pani Ivana. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2016

Apartmany Miroslav su jednoducho skvele. Stravili sme tam s manzelom 3 dni. Izby krasne, ciste, pohodlne, skvele vybavenie a servis zo strany majitelov. Pan Miroslav nam dal mnoho letakov, oboznamil nas s moznostami vyletov a restauracnych zariadeni, poskytol zlavy a mapu. Prostredie je krasne, udrziavane, vsetko co je treba na grilovanie, alebo len na odpocivanie je k dispozicii. Cena za apartman bola vynikajuca! Velmi pekne dakujeme za krasny zazitok a dovolenku!

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Danka S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne pani Danka. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2016

V apartmáne č.9 sme sa cítili veľmi príjemne. Krásna priestranná izba s manželskou posteľou, 2 prístelkami, TV a WI-FI bola pekne a útulne zariadená. V kuchyni sa nachádzali všetky základné potreby pre varenie. Ďalej v apartmáne bola moderná kúpelňa s priestranným sprchovým kútom. O čistotu apartmánu bolo každodenne postarané. Okolie bolo nádherné, upravené pre rodiny s deťmi. Nám osobne sa veľmi páčil šum riečky Demänovka, ktorá pretekala poza apartmánový dom, možnosť grilovania v altánkoch. Čo nás veľmi prekvapilo, bola možnosť bezplatného zapožičania bicyklov. Pán Miroslav je veľmi ochotný, ukázal nám čo by sme v okolí mohli pozrieť, odporučil nám trasy na turistiku, atď. So službami sme boli nadmieru spokojní. Ubytovaní sme tu boli prvýkrát, ale určite sa sem radi vrátime.

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi _laurus_borakova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne pani Borakova. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie