Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hotely v blízkosti
Recenzie (115)
Filtrovať recenzie
115 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
115
0
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
115
0
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1318115 recenzií
Recenzované: 6. novembra 2015

Veľmi vkusný apartmánový dom v krásnom prostredí. Apartmán zariadený naozaj luxusne a naviac útulne, cítili sme sa v ňom ako doma. Všetko krásne a čisté, tip-top záhrada, romantický potôčik, ktorý preteká cez záhradu - presne podľa popisu predchádzajúcich recenzentov. Čo by som však určite chcela vyzdvihnúť -od začiatku po koniec veľmi príjemná komunikácia, ochota a ústretovosť majiteľa, pána Miroslava. Na Slovensku to ešte nie je samozrejmosť - veľká chvála!! Určite sa ešte vrátime.
rodina Michalková

Tip na izbu: Apartmán č.12 je na prízemí, je veľmi pekný - všetky apartmány sa dajú pozrieť v 3D vizualizácii na stránke apartmánového domu
Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi aklimm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne Michalkovci! :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. októbra 2015

Ubytovani ve velice hezkych, prostornych, cistych a kompletne vybavenych apartmanech. Bezprostredni okoli penzionu je velice pekne udrzovane a poskytuje moznost venkovniho grilovani, prijemne posezeni na brehu Demanovskeho potoka a take poskytuje dostatek prostoru pro deti - trampolina, houpacky, rozlehly travnik.
Penzion samotny je vynikajici vychozi misto pro tury po Tatrach a pan Miroslav se svym vstricnym a pratelskym pristupem dela z Apartmany a Studia Miroslav nejlepsi mozne misto pro ubytovani v Demanovskej doline

Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Pealas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2015

Mali sme prenajaté štúdio, ktoré bolo veľmi pekne, vkusne a útulne zariadené. Záhrada okolo domu bola dostatočne veľká a udržiavaná. Príjemné boli posedenia v altánku pri potoku Demänovka. Majitelia boli milí, poskytli nám veľa informácií o Demänovskej doline ako i o celom Liptove i širšom okolí. Veľmi dobré ubytovanie za dobrú cenu. Doporučujeme.

Dátum pobytu: júl 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi hana353.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pani Hanka. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. augusta 2015

Velmi pekne ubytovanie za primerane ceny, nadherne prostredie, detom sa taktiez pacila obrovska zahrada, kde sa dosyta vysantili. Taktiez pozitivne hodnotim pristup pana domaceho, ktory nam vzdy ochotne poradil.
Dovolenku si na tomto mieste urcite o rok zopakujeme. Vrelo odporucam kazdemu, na svoje si pride urcite kazdy ! :)

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Petraa9988.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pani Petra. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2015

Skvelé ubytovanie za dobrú cenu. Určite odporúčam. Nádherné prostredie uprostred prírody, milí a ústretoví majitelia, pekné a čisté izby, tiché prostredie. Výborná dostupnosť čo sa týka centra mesta aj turistiky. Taktiež oceňujem posedenie pri rieke kde sa dalo aj čo to opiecť a ugrilovať. Decká sa tiež vybláznili na ihrisku a hojdačkách hneď pred domom. Nič nám nechýbalo, určite sa vrátime :)

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Sissa157.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Matej_Vysny, Manager v zariadení Apartmany a Studia Miroslav.Zodpovedané: 13. augusta 2017

Ďakujeme pekne pani Sissa. :-)

S pozdravom
Matej Vyšný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie