Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nespokojnosť! ”

Koliba Tri Studničky u Tomášovcov
Na pozícii č. 2 spomedzi 22 Reštaurácie v Demänovskej Doline
Cenový rozsah: 11 USD - 29 USD
Kuchyňa: Východoeurópske
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Opis: Rodinná reštaurácia, ktorá sa sústredí na poctivé suroviny, tradičné postupy pri príprave jedál. Všetky jedlá pripravujeme čertstvé a zo slovenských surovín a preto nesieme prívlastok slowfood. Vychutnajte si jedlo v našej novej časti s výhľadom na rieku. Alebo v starej tradičnej časti, iba pre dospelých.
Zrecenzované: 19. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme v tejto kolibe už viac krát a vždy sme boli spokojný s jedlom aj s personálom. Čo sa dosť zmenilo našou poslednou návštevou. Prišli sme, usadili sa čašník nám povedal, že nám vedieť spraviť len bryndzovú polievku, pretože kuchár je ešte len na ceste. Podotýkam, že bola sobota cca 13:00 (čas obeda).

Dátum návštevy: september 2018
4  Poďakujte používateľovi mirkaborkova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardT4422, Majiteľ v zariadení Koliba Tri Studničky u Tomášovcov.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Mrzí nás vaša skúsenosť, nevieme ju bohužiaľ zaradiť, o akú konkrétnu situáciu išlo. Kedže, ale všetko robíme rovnako tak predpokladáme, že išlo o nejakú krízovú situáciu, aj ke\'d si nikto z nás nepamätá, že by túto sezónu chýbal kuchár. Mohlo sa však stať. Mrzí nás to o to viac, že ste boli viackrát a stačilo jedno zaváhanie a odsúdili ste nás na podpriemernú reštauráciu :-), snáď budet mať viac štastia s ďalším výberom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (341)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2529341 recenzií

Zrecenzované: 16. augusta 2019

Reštaurácia tri studničky bola pre mna a moju rodinu velkym zážitkom. Počas celého večera bolo o nás špičkovo postarané vdaka nášmu čašníkovi Martinovi. Jeho servis Bol nadštandartny, vedel nam velmi dobre poradit, bol starostlivy a hlavne mal vedomost o restauracii, jedalnom listku, a o okoli. A to sa na slovensku len tak nevida. Bolo vidno že práca ho naozaj baví. Čo sa jedla tyka bolo vyborne ja žijem v anglicku a s partnerom ktory nieje slovák, sme prišli len na pár dní. Ale oblizovali sme sa až za ušami. Reštaurácia tri studničky mi pripomenula chut domova. Takmer všetci z nás, ktory sme sedeli pri stole v ten večer máme skúsenosti v gastronómií. Sme ozaj kriticky. Ale túto reštauraciu vrelo odporúčame. Jedlo, obsluha a prostredie stojí rozhodne za vyskúšanie!

Dátum návštevy: august 2019
2  Poďakujte používateľovi Dzerona.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardT4422, Majiteľ v zariadení Koliba Tri Studničky u Tomášovcov.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu. Je to veľká motivácia pokračovať v snahe podávať čo najlepší servis. Martin pozdravuje a veríme, že sa zastavíte pri najbližšej návšteve Slovenska.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Navštívili sme s rodinou (celkovo 10 ľudí) kolibu u Tomašovcov, a musím povedať, že to bol vynikajúci gastronomický zážitok. Aj napriek tomu že sa vo večerných hodinách dlhšie čaká (slow kitchen- všetko čerstvé), posedenie pri potoku, či v zahrade pri úžasnom domácom pivku čakanie spríjemní. Odporúčame všetci 10ti vsetkými 10timi. Konečne niekto, kto ukázal ako sa slovenská gastronómia vie robiť na úrovni. Klobúk dole pánovi majiteľovi, ktorý je v kolibe prítomný a rozdáva úsmevy naokolo Ďakujeme

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi 448veronikap.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardT4422, Majiteľ v zariadení Koliba Tri Studničky u Tomášovcov.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Veĺká vďaka za úžasný kompliment, vážime si to...

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dali sme si halusky a ciernohorsky rezen. Bolo to výborné. Dokonca dali 2 rezne. Co sme nezjedli, ochotne nam zabalili.

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi mmvdt2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardT4422, Majiteľ v zariadení Koliba Tri Studničky u Tomášovcov.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Ďakujeme, a máte pravdu ten rezeň je trocha predimenzovaný :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Vyborna kuchyna mal som jedny z najlepsich bryndzovych halusiek ktore som v restauraciach jedol. Prijemne pristredie.

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi JohnyNM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardT4422, Majiteľ v zariadení Koliba Tri Studničky u Tomášovcov.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Ďakujeme za názor a vyznamenanie!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Koliba Tri Studničky u Tomášovcov, si pozreli aj

Demänovská Dolina, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Koliba Tri Studničky u Tomášovcov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu