Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (61)
Filtrovať recenzie
61 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
38
15
6
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
38
15
6
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
91461 recenzií
Recenzované: 20. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Priestory veľmi krásne a wellness všetko v poriadku ale ta neochota personálu je taka Slovenská. Na tu cenu človek očakáva trosku služby na úrovni. Napríklad hneď prvé čo nám povedali keď sme došli bolo že nás neprijmu nikde na večeru a potom keď sme volali priamo do reštaurácie tak nám hneď rezervovali stôl.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi 125michals.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Chalets_Jasna_deluxe, Manažér v zariadení Chalets Jasná de Luxe.Zodpovedané: 23. marca 2018

Dobrý deň Michal a ďakujeme za Vašu recenziu, Vzhľadom na to že nedisponujeme stravovacími kapacitami, dopytujeme tieto služby externe. Informácie ktorými disponujeme sú vždy aktuálne a potvrdené. Ak sa samozrejme medzičasom situácia v hotelových reštauráciach zmení, je to mimo našu kontrolu. Ďakujeme za pochopenie a dúfame že aj napriek tomuto malému nedostatku sa opäť čoskoro uvidíme v Jasnej. S úctivým pozdravom, Peter Gabor, manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2016

Veľmi pekne zariadené chalety. My sme boli ubytovaní v chaletoch na Záhradkách, hneď pri údolnej stanici 6 sedačky. Veľmi milý personál, odprevadili nás do chaty, všetko poukazovali a vysvetlili. Odvoz na večeru do reštaurácií v hoteli Tri Studničky, alebo Grand je v cene a vybavia vám aj rezerváciu.

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. marca 2016

Niekoľkokrát sme navštívili Chalety v Demänovskej Doline. Môžem povedať, že tam sa hosť cíti hosťom s pocitom domova. O rok sme tam opäť. Služby, zariadenie, personál - tam by sa mali chodiť učiť ostatní.. TOP!!

Dátum pobytu: marec 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi merygriglova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. septembra 2015

Apartmány na luxusnej úrovni s rovnako luxusnými službami. Ochotný personál, s veľmi milým prístupom. Apartmány spájajú čaro pokojného ničím nerušeného pobytu s možnosťami využitia welnesu s hotelovým luxusom a raňajkami takmer do postele. Vybavenie apartmánov s nádychom horskej elegancie zapadajúcej do nádherného prostredia.

Tip na izbu: apartmánové domy umiestnené smerom od recepcie vyššie sú tichšie, spodné sa nachádzajú priamo pri vstupe na lanovku vedúcu na Chopok
Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi BPetronela.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Chalets_Jasna_deluxe, Manažér v zariadení Chalets Jasná de Luxe.Zodpovedané: 15. októbra 2015

Drahá BPetronela,
veľká vďaka za Váš pozitívny feedback. Nesmierne nás teší, keď vieme, že naša snaha je klientmi ocenená. Verím, že ste absolovali v Jasnej príjemný pobyt a radi Vás tu vidíme v budúcnosti.

S úctou

Peter Gábor
prevádzkový manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 21. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: február 2020
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia andrea b, Manager v zariadení Chalets Jasná de Luxe.Zodpovedané: 28. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie