Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ski and Wellness Residence Druzba
Zobraziť ceny
Radi šetríte? Prehľadávame až 200 portálov s cieľom nájsť najnižšie ceny
Hotely v blízkosti
Eko-šport hotel Björnson(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Fis Jasna(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel SOREA SNP(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Hotel Grand(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Pošta(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Wellness Hotel Repiská(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Relax Hotel Fim(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Zobraziť hotel
  • Reštaurácia
  • Bar/hotelový bar
Wellness Hotel Chopok(Demänovská Dolina)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (168)
Filtrovať recenzie
168 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
91
43
18
9
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
91
43
18
9
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
FilterVšetky jazyky
Aktualizuje sa zoznam…
712168 recenzií
Zrecenzované: 28. decembra 2017

Hotel ma vybornu lokalitu, krasne SPA s bazenom (a oddelenou adult castou), prijemne a ciste izby, i ked tie su na urovni 3*, co ale vobec nevadi. Gastronomia je jedna z najlepsich, co sa da na Slovensku a okoli zazit, hlavne bufetove vecere su na urovni 4+ alebo 5 hviezdovych hotelov. Velky zazitok bola stedrovecerna vecera, kde sefkuchar predviedol styl hodny Michelina. Urcite doporucujem, pomer cena/vykon je tu fantasticky.

Tip na izbu: Pytajte si vyhlad na svah.
  • Termín ubytovania: decembri 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Martin274707.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. novembra 2017

Maximalna spokojnost so sluzbami, kvalitou ubytovania, jedla a wellnessu. Akurat ked je wellness plny, tak si nie je velmi kam odlozit uteraky, prip. si lahnut, kedze vsetky lehatka su "obsadene" uterakmi a minimalne vyuzite navstevnikmi.

  • Termín ubytovania: novembri 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ján H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. novembra 2017

Musím oceniť vynikajúcu lokalitu s krásnym výhľadom. Wellness bol super - oddýchla som si, služby personálu vynikajúce - boli vždy ochotní. Ceny boli trocha prehnané, ale stálo to za to. Určite sa tam ešte s rodinou vrátim.

  • Termín ubytovania: októbri 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi _erancsoova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. októbra 2017

Hotel sme navštívili v top sezóne. Ceny za ubytovanie boli prestrelené, čomu však absolútne nezodpovedali služby v hoteli a ani úroveň izieb. Izby sú zariadené starším nábytkom, je vidno opotrebenie a renovácia by bola viac ako potrebná. V hoteli prevládala ruská a poľská klientela, čo znamená, že hostia sú hluční, veľa pijú, do rána vykrikujú na izbách, ich deti sa bezprízorne potulujú hotelom a robia neplechu. Personál v reštaurácii na úrovni treťotriednej reštaurácie, mladý pomocný personál v reštaurácii (pravdepodobne Poliaci a Ukrajinci) nerozumel poriadne po slovensky, stále plietli objednávky a nevedeli čo od nich chceme.

  • Termín ubytovania: januári 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Zuzana82.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. augusta 2017

Super hotel v peknom prostredí. Čisté izby, ochotný personál, vo wellness sa nachádza okrem bazénov a výriviek aj niekoľko sáun aj rodinná ktorú vyskúšala aj naša 5 ročná dcéra. Strava vynikajúca veľký výber jedál, na raňajky pečú palacinky a rôzne domáce koláčiky. Boli sme cez prázdniky a vtedy je tam každý deň program pre deti napríklad si deti pečú vlastnú pizzu ochutnávajú ovocie a zeleninu, pozerajú divadlo a animátor sa s nimi hrá rôzne hry. Nuda nehrozí. Určite sa ešte vrátime. Veľmi sa nám páčilo.

  • Termín ubytovania: auguste 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi ingakinciova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie