Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
StayForLong
ZenHotels.com
Priceline
Ceny poskytujú naši partneri. Odrážajú cenu za izbu a noc vrátane všetkých daní a poplatkov, o ktorých naši partneri vedia. Ďalšie podrobné informácie získate od našich partnerov.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (53)
Filtrovať recenzie
53 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
12
26
12
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
12
26
12
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71253 recenzií
Recenzované: 10. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dobrý deň, zajtra odchádzame z tohoto hotela. Boli sme tu päť dní, čo sa týka ubytovania, je to taký priemer. Nič výnimočné, ale čisto. Bola som len sklamaná, že apartmán nemá balkón, a všetky ostatné izby sú s balkònom, takže do budúcnosti len klasická izba. Prvé dva dni nám tiekla totálne hrdzavá voda. Ale potom sa to napravilo... Čo sa týka stravy tá je neskutočná, prešli sme veľa hotelov, ale málokde takto varia. Vždy sú na večeru tri druhy mäsa(hydina, bravčové, hovädzie)- všetky mäkučké + ryba, ryža, dva druhy zemiakov, polievka, bezmäsité jedlo, šaláty. Raňajky trocha slabšie a bohužiaľ tí čo si lúbia pospať majú smolu, pretože sú iba do deviatej. Celkovo sa dá povedať, že zo stupnice 1-10, pričom 10 je najlepšie, by som tento hotel hodnotila číslom 7. Ochota personálu na jednej smene v reštaurácií je nulová...

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Romana K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2017

Hotel pre nenáročných klientov, ktorí možno majú nostalgiu k časom spred revolúcie, keďže interiér sa odvtedy veľmi nezmenil /ale majú nové výťahy, aby som nezavádzala/. Izby nábytok starší, ale čistá, nečakajte upratovanie každý, deň, nedeje sa tak. :) Na raňajky je výber šuniek, salámov a syrov, je aj teplý bufet, ale vyprážaná saláma je zvláštny recept... No,ale najete sa...Sladké očakávajte z večere z predchádzajúceho dňa. Jedlo v bufete na večeru je ako v školskej jedálni-mäso síce bolo mäkké, ale nijako dochutené, parené buchty suché, kde by ste lekvár hľadali pod lupou...
Pobyt opakovať nebudeme...

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Zuzana161.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel ma skvelu lokalitu priamo pri svahu co je velmi fajn.cena hotela za noc je prijatelna na dany mesiac.co by som hodnotila ako - su izby ktore nemaju manzelske postele ...50% izieb je iba s mamzelskymi postelami a tieto izby su pre hosti ktory maju male dieta ...pristelky nemaju .strava je bohata .late check out je vobec mozny ..to tiez hodnotim ako minus ...cize celkoe hodnotenie je 3.

Dátum pobytu: január 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi 22MMM22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. marca 2016 cez mobilné zariadenie

Pekný hotel, dobre zprístupnený svah, ale ak nieje snech, musíte šlapať. Strava dobrá, pekný výhlad na ratraky a celý svah. Akcie v hotely tu sú asi stále a umiestnený je ten hotel super. Jediné čo mi vadil je, že keď dojde človek do hotela tak pred hotelom sú zapaekované auta namiesto toho, aby si ľudia čo prišli mohli vyložiť veci.

Dátum pobytu: marec 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi 5luk_b.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2015

Ubytovanie, strava, obsluha, čistota a poriadok výborné ....
Ako problém hodnotím TV na izbách. V dnešnej dobe sú tam potrebné moderné TV príjmače na konzolách !!!!
Počas mesiacov bez snehu destinácia vhodná na vysokohorskú turistiku a športovanie v zimných mesiacoch najvhodnejšie podmienky na zjazdové lyžovanie v SR .....

Tip na izbu: Všade je to fajn
Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Anton K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie