Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Demänovská Dolina
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (68)
Filtrovať recenzie
68 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
44
15
5
1
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
44
15
5
1
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1668 recenzií
Recenzované: 5. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Strávili sme skvelý víkend na Mikulášskej chate. Úžasný personál, kvalitné služby a nádherné miesto. Kto si chce užiť pokoj v Jasnej, tak toto je to správne miesto. Určite sa ešte vrátime a určite na dlhšie.

Juraj

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi jurajh2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelmikulasskachata, General Manager v zariadení Hotel Mikulasska Chata.Zodpovedané: 6. augusta 2019

Milý Juraj, ďakujeme veľmi pekne za Vaše slová, veľmi nás teší, že ste si pobyt u nás užili a boli ste spokojní, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu, prajeme pekný deň z Jasnej

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Prijemna chata v prekrasnom prostredi Demänovskej doliny. Neprekazal ani culy stavebny ruch v okoli. Super bowling, prijemny personal, dobre sluzby. Nebola to prva navsteva tohoto zariadenia a myslim, ze kvalita sluzieb isla od poslednej navstevy hore...

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi IvetaL71.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelmikulasskachata, General Manager v zariadení Hotel Mikulasska Chata.Zodpovedané: 3. apríla 2019

Milá pani Iveta,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie i milé slová,
veľmi nás teší, že ste boli spokojná a pociťovali ste zlepšenie našich služieb,
budeme sa opäť tešiť na Vašu návštevu.
Prajeme pekný deň

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel s výbornou polohou, obklopený zeleňou. Bývali sme vo Vrbickej chate,veľmi sa nám tam páčilo, izby priestranné. Užili sme si wellness aj bowling, príjemný a ochotný personál, strava výborná. Určite sa tam ešte vrátime. Ďakujeme.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Fearless771627.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Veronika K, General Manager v zariadení Hotel Mikulasska Chata.Zodpovedané: 14. decembra 2018

Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s našim horským hotelom :) ďakujeme za Vašu recenziu a hodnotenie :) prajeme pekný deň a šťastné a veselé ...

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Vludny personal. Pododa a klud v naruci krasnych Slovenskych lesov v lyziarskom stredisku Jasna. Blyzi sa na europsky standard. Super wellnes. Bez bazena na plavanie. Krasny apartman s uple novou kupelnou so sprchou vo velkom slyle. Teplucko. Dobre pivko a vynikajuce jedlo v slovenskom style. Ranajky self system. Skvela podzemna chodba do druhej budovy. Malebne budovy ako pernikove chalupky. Isto sa vratim. Bol som tu uz viac krat.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi PeterM10369.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelmikulasskachata, General Manager v zariadení Hotel Mikulasska Chata.Zodpovedané: 26. februára 2018

Pekny den z Jasnej Peter, dakujeme velmi pekne za Vasu recenziu a hodnotenie, velmi nas tesi, ze sa u nas citie dobre a ste spokojny. Budeme sa tesit na Vasu dalsiu navstevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

V tomto hoteli sme strávili tri prázdninové dni. Jeho poloha je ideálna pre každého uponáhľaného čoveka, ktorý sa chce na chvíľu zastaviť a oddýchnuť si. Ranná prechádzka okolo Vrbického plesa, čerstvý vzduch, ticho, pozorovanie kačacej rodinky, vôňa lesa...To všetko nájdete v okolí Mikulášskej chaty. Ubytovanie splnilo naše očakávania, ( bývali sme vo Vrbickej chate, ktorá je s Mikulášskou chatou prepojená podchodom) polpenzia bola bohatá a chutná a večer - živá hudba na terase hotela. Vyskúšali sme bowling aj wellness. Odporúčame.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi kliniva.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelmikulasskachata, General Manager v zariadení Hotel Mikulasska Chata.Zodpovedané: 23. augusta 2017

Dobrý deň z Jasnej, ďakujeme krásne za Vaše príjemné slová, z ktorých je naozaj cítiť pohodičku:) a je to presne výsledok, ktorý máme za cieľ, u všetkých našich hostí, ktorí ocenia tieto kvality. ďakujeme ešte raz a veľmi sa tešíme, že ste boli spokojní. Pekný deň

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie