Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (55)
Filtrovať recenzie
55 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
23
20
6
4
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
23
20
6
4
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2755 recenzií
Recenzované: 28. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Chcela by som vypichnut restauraciu v hoteli Ostredok.... velmi prijemne posedenie.. vynikajuci gastronomicky zazitok.. nielen vizualne krasne naraanzovane ale aj chutovo bozske.. jedna z najlepsich restauracii v tom okoli.. odporucam, ak sa chcete kvalitne a chutne najest.

Dátum pobytu: december 2017
1  Poďakujte používateľovi MiroslavaM125.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Kupila som manzelovi darcekovy kupon k narodeninam. Prostredie krasne. Parkovacich miest dostatok. Krasna moderna recepcia. Ciste izby a velke izby. Dostali sme izbu navrchu. Krasny vyhlad na hory priamo z postele. Kurenie elektricke ale v izbe bolo teplucko. Jedlo dobre. Mali sme ranajky a vecere formou bufetu. Wellness sme nestihli vyuzit... Dakujeme

Dátum pobytu: október 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi MichaelaL724.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2017

Mali sme izbu so samostatnou spálňou a pohovkou v obývacej izbe. Ubytovanie bolo s polpenziou a wellnessom cez portál so zľavami. Izba bola vybavená i malou kuchyňou. Strava bola vynikajúca ako aj wellness. Personál milý a ústretový.

Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Ivana O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2017

Mali sme izbu na 1. poschodí číslo 106. Je do nej počuť z terasy hotela, kde do noci môžu vyspevovať hostia na firemnom teambuildingu ako moji kolegovia, okrem toho bolo na izbe veľmi teplo. Keď prší, dážď hrmí po plechovej streche a všetky tieto činitele spôsobili, že som sa nevyspala. Izba bola ale naozaj veľmi veľká, dvere na WC sa otvárajú čudne dovnútra, vy sa tam už okrem dverí nezmestíte, treba sa to naučiť, ako ich obísť. Večera, obed boli výborné, mali sme švédske stoly. Raňajky boli na úrovni ako sme zvyknutí y hotelov aj vyššej kategórie až na tú kávu. Bola hrozná. Radšej som si priplatila normálne espresso. Inak.. puding, ananás, melón, vločky, dva druhy sladkého pečiva, tmavé aj biele chleby, salámy, syry, zelenina, praženica, volské oči, párky... najete sa dobre. Od hotela je kúsok na Vrbické pleso s krátkou milou prechádzkou.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Johana F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Nadherne a tiché prostredie s úžasným výhľadom. Hotel je v tesnej blízkosti vleku. Fantasticky kuchár, veľmi milý a ústretový personál. Hotel je krásne a moderne zariadený. Izby sú veľké a priestranné. Určite sa ešte vrátime.

Dátum pobytu: máj 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi beatam747.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie