Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (132)
Filtrovať recenzie
132 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
94
24
7
7
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
94
24
7
7
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16132 recenzií
Recenzované: 6. novembra 2018

Využili sme darček na víkendový pobyt v hoteli FIS Jasná. Nikdy sme tam neboli, tak sme sa pripravili na prekvapenia. Ako prvé nás prekvapili na vrátnici s welcome drinkom. Len som nevedel čo chytať skôr, či pohárik, či kufre "Môžete si to odniesť aj na izbu". Radšej sme ho vypili tam. Viac by potešilo, keby nás čakal na izbe. Izba aj prostredie hotela je pekne moderne zladené v jednom funkčnom štýle. Izba apartmán priestranný a možnosťou individuálneho stravovania. Všade veľmi čisto. Posteľ veľká, matrac výborný, paplón a vankúše výborné. Sociálky a sprcha bez chyby a všetko čisté. Večera pekná, ale bez možnosti väčšieho výberu. Obsluha príjemná. Nedostatok: stoly na pevno rozdelené pre páry a rodiny a stoly pre páry 20cm jeden od druhého. Bez možnosti súkromia. Wellnes - ako v popise okrem vonkajšej sauny a vonkajšej jaccuzy. Čisto, dostatok plachiet a uterákov. Rušivo pôsobiaca oddychová zóna po saune pri bazéne. Večer bez samostatného baru, len posedenie v jedálni, alebo na izbe. Raňajky veľmi dobré, široký výber. Treba si dať pozor na vyschnuté koláče a zhnitú mandarínku na vrchu ovocnej misy. Nedostatky však vyváži poloha hotela a prístup personálu. Ďakujeme

Tip na izbu: vyššie poschodia - separé balkóny
Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Roblukac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Strasne studeny plavecky bazen, takze ak idete s detmi, ktore sa rady kupu, ostanete sklamani. Ja by som tam deti nepustila kvoli studenej vode.
Tesili sme sa aj na vonkajsiu vyrivku, ktora bola cely pobyt vypnuta. :-(
Cely hotel posobil tak "neutulne", izby sice velke, co kvitujem, ale viac utulnosti by neuskodilo.
Najvacie plus - VYBORNE JEDLO! Cisto a personal, ktory sa snazil.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi DominikaG1318.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2018

Výborné ubytovanie s rýchlym internetom, personál bol veľmi milý a kuchyňa...paráda! Trojchodová večera bola zážitok. Reštaurácia je veľmi pekne zariadená a má aj krb. Hoci sme prišli mimo hlavnej sezóny a bolo horšie počasie, nenudili sme sa. Keď je viac hostí, asi je wellness dosť plné, no my sme prišli mimo víkendu, tak sme ho mali iba pre seba. Relaxačná masáž nemala chybu. Odporúčam. Hotel je umiestnený ďalej od neskutočného stavebného ruchu, čo je veľké plus. Dole pri plese sa to mení na "Legoland" ako na Donovaloch.

Dátum pobytu: október 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Passenger10257135010.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Na dovolenku do hotela sme sa vybrali s malou dušičkou v podobe 3 mesačnej dcérky a skromných očakávaniach. Avšak už od príchodu sme sa stretli len s pozitívnymi skúsenosťami. Ubytoval nás veľmi ochotný a milý personál, ľahký prechod s kočíkom nám zabezpečil výťah a bezbariérový prístup do budovy. Taktiež nás prekvapil nový a čistý interiér, ochotne požičaná detská postieľka, vaňa a coffee corner na izbe, čo sme využili práve pri starostlivosti o dieťa. Zišiel by sa ešte prenosný prebaľovací pult alebo vanička. V jedálni sme dostali na výber zo skvelých jedál ako kvalitne pripravený losos či steak (neprekorenený, keďže kojím) Tak ako to má byť. Na raňajky potešili aj chia semiačka, ovocie, rôzne čisté vločky, zdravé potraviny aj teplé raňajky a výborná káva. Škoda, že nemali bezkofeinovú. Chválime aj hudobný výber k raňajkám.
Skvelú pohodičku a oddych nám zabezpečil aj rýchly prístup do krásneho wellnes. S partnerom sme sa teda mohli striedať pri starostlivosti o dieťa a oddychu v bazéne a saunách. Počasie nám bohužiaľ neprialo a tak sme si nemohli naplno vychutnať okolie, ktoré by si tiež zaslúžilo veľkú kultiváciu avšak toto už nie je v rukách hoteliérov.
Ďakujeme za prvú skvelú rodinnú dovolenku s bábätkom!

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Roving818848.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Exkluzívny hotel v prekrásnom prostredí Profesionálny prístup personálu Zlaté ručičky kuchármajstrov, nebicko v ústach. Čisté a útulné ubytovanie a príjemný oddych vo wellnes. Cele dokopy jednotka s piatimi hviezdičkami.

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi monikamon_it.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie